Lisää tietoa tuotteesta

Variations

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen arvioitu toimitusaika on 1 heinäkuuta 2021 - 2 heinäkuuta 2021

Jaa

Tuotteen kuvaus

Black Premium by EMP - mustat farkut

Johnny Cash, Johnny (Johnnie) Walker, Johnny Depp, Johnny Rotten… ikonisia, palvottuja ja rakastettuja Johnnyja jotka tiedetään ja joista puhutaan. Black Premium by EMP:n farkut todistavat, että nimi on enne - myös nämä Johnnyt huokuvat rock n’ roll -asennetta .

Farkuissa tärkeintä lienee ulkonäkö + istuvuus, ja ehkäpä sitä hintaakin tulee mietittyä. Johnny-farkkuja voi hyvällä omallatunnolla kehua kaikista näistä ominaisuuksista . Ulkonäöltään ne ovat periaatteessa aika simppelit mutta monesti yksinkertaisen tyylikäs on parempi kuin yliyrittäminen. Miesten mustat Johnny-farkut ovat kevyesti kulutetut ja bootcut-malliset, eli vyötäröstä polviin mukavan tyköistuvat ja lahkeista hieman levenevä malli.

Farkkujen materiaali on 2% elastaania (98% puuvillaa), joten niissä on hieman joustavuutta . Housut ovat istuvat ja muokkautuvat lisää käyttäjän mukaan pienen sisäänajon jälkeen. Emme voi luvata, että peruutettuasi takapuolesi näihin farkkuihin takamuksesi näyttäisi treenatuilta hiihtäjän pakaroilta, mutta kyllä nämä antavat ulkonäöllään hyvät lähtökohdat tehdä vaikutus vastakkaiseen sukupuoleen - edestä tai takaa katsottuna.

Yhdistettynä kauluspaidan kanssa voit näyttää rennon tyylikkäältä tai juhlavalta , T-paidan kanssa voit ottaa lunkisti vapaa-aikana ja ruutupaidan kanssa voit vapauttaa sisäisen tukkijätkäsi (tähän yhdistelmään parran kasvattaminen on lisäbonusta). Mielikuvituksellasi keksit varmasti monia muitakin vaihtoehtoja. Jos yksi asia on kuitenkin varma, niin ainakin se, että Johnnyt ovat monikäyttöiset . Se on pomminvarma. Näiden farkkujen kohdalla on aika vaikea sanoa, että ”ei nämä farkut käy yhteen näiden kenkien tai tämän paidan kanssa”. Olipa sitten festarit, työhaastattelu tai treffit, lopputulos ei jää ainakaan farkuista kiinni.

Joustavuuden lisäksi farkkujen laadulle ehdotamme kymmentä pistettä ja papukaijamerkkiä, joten Johnny-farkuista voit saada itsellesi luottopökät pidemmäksikin aikaa. Mitkään farkut eivät välttämättä kestä päivittäistä slaavikyykkäämistä, mutta Johnnyt sopivat myös aktiivisia elämäntapoja noudattaville rentuille tai rakastajille ikään katsomatta. Hinta-laatusuhteeltaan ne ovat enemmän kuin vertailukelpoiset .

Pyytäisimme sinua huomioimaan, että nämä eivät siis ole mitkään perusfarkut, nämä ovat Johnnyt - ehkäpä juuri ne farkut joita olit etsimässä. On ymmärrettävää., että saatat EMPiä näiden farkkujen ostamista, koska ”pahimmassa” tapauksessa kyseessä voi olla loppuelämän kestävä sitoutuminen. Kun saat farkut hellään huomaasi, et välttämättä edes enää katsele muita farkkuja. Älä kulje onnesi ohi. ;)

Farkuissa on viisi vyölenkkiä ja viisi taskua: kaksi etutaskua, kaksi takataskua ja kolikkotasku. Sepaluksessa napit.

Mitoitus: boot cut
Vyötärö: normaali
Reidet: mukava malli
Lahkeensuut: leveät/boot cut
Erikoistehoste: yläosassa on toisessa sivussa kontrastisauma

Johnnyt ovat valikoimamme suosituimpia farkkuja ja niitä on saatavilla myös muina versioina. Näitä farkkuja on turha yrittää etsiä muualta koska Black Premium -tuotteet ovat saatavilla yksinoikeudella EMP:tä!

Tuotteen tietoja

Tuotenumero 298010
Väri Musta
Brand Black Premium by EMP
Malli Bootcut
Lahkeen malli Bootcut
Vyötärömalli Normaali vyötärö
Suljintyyppi Piilotetut napit
Efektit Merkkinappi, Merkkilappu
Yksinoikeustuote Kyllä
Kuvio Pelkistetty
Päällysmateriaali 88% puuvillaa, 10% polyesteria, 2% elastaania
Tuotteen teema Perusvaatteet, Vapaa-aika
Hoito-ohjeet Konepesu
Tuotteen tyyppi Farkut
Julkaisupäivä 08/05/2015
Gender Miehet