Lisää tietoa tuotteesta

Variations

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen arvioitu toimitusaika on 1 heinäkuuta 2021 - 2 heinäkuuta 2021

Jaa

Tuotteen kuvaus

Black Premium by EMP - miesten siniset farkut (boot cut)

Johnny Cash, Johnny (Johnnie) Walker, Johnny Depp, Johnny Rotten… ikonisia, palvottuja ja rakastettuja Johnnyja jotka tiedetään ja joista puhutaan. Black Premium by EMP:n ”Johnny” -farkut todistavat, että nimi on enne - myös nämä Johnnyt huokuvat rock n’ roll -asennetta .

Johnny-farkkuja voi hyvällä omallatunnolla kehua ulkonäöstään, istuvuudestaan ja mainiosta laadustaan. Ne näyttävät tyylikkään rock-henkisiltä - deniminsiniset Johnny-farkut ovat kivipesty ja niissä on hyvällä maulla tehtyjä kulutuksia (destroyed look). Farkut ovat bootcut-malliset eli lahkeista hieman levenevä malli. Hauskana yksityiskohtana mukana myös avainketju.

Mukavat stretch-farkut ovat joustavaa materiaalia (77% puuvillaa, 22% polysteria, 1% elastaania) joten ne istuvat päälle erinomaisesti. Emme voi luvata, että peruutettuasi takapuolesi näihin farkkuihin takamuksesi näyttäisi treenatuilta hiihtäjän pakaroilta, mutta kyllä nämä antavat ulkonäöllään hyvät lähtökohdat tehdä vaikutus vastakkaiseen sukupuoleen - edestä tai takaa katsottuna.

Joustavuuden lisäksi farkkujen laadulle ehdotamme kymmentä pistettä ja papukaijamerkkiä, joten Johnny-farkuista voit saada itsellesi luottopökät pidemmäksikin aikaa. Johnnyt sopivat mainiosti aktiivisia elämäntapoja noudattaville rokkareille, ikään katsomatta. Hinta-laatusuhteeltaan ne ovat enemmän kuin vertailukelpoiset .

Yhdistettynä kauluspaidan kanssa voit näyttää rennon tyylikkäältä tai juhlavalta , T-paidan kanssa voit ottaa lunkisti vapaa-aikana ja ruutupaidan kanssa voit vapauttaa sisäisen tukkijätkäsi (tähän yhdistelmään parran kasvattaminen on lisäbonusta). Mielikuvituksellasi keksit varmasti monia muitakin vaihtoehtoja. Jos yksi asia on kuitenkin varma, niin ainakin se, että Johnnyt ovat monikäyttöiset . Se on pomminvarma. Näiden farkkujen kohdalla on aika vaikea sanoa, että ”ei nämä farkut käy yhteen näiden kenkien tai tämän paidan kanssa”. Olipa sitten festarit, työhaastattelu tai treffit, lopputulos ei jää ainakaan farkuista kiinni.

Pyytäisimme sinua huomioimaan, että nämä eivät siis ole mitkään perusfarkut, nämä ovat - ehkäpä juuri ne farkut joita olit etsimässä. On ymmärrettävää., että saatat EMPiä näiden farkkujen ostamista, koska ”pahimmassa” tapauksessa kyseessä voi olla loppuelämän kestävä sitoutuminen. Kun saat farkut hellään huomaasi, et välttämättä edes enää katsele muita farkkuja. Älä kulje onnesi ohi. ;)

Farkuissa on viisi vyölenkkiä ja viisi taskua: kaksi etutaskua, kaksi takataskua ja kolikkotasku. Sepaluksessa vetoketju plus napit.

- mukavat ja istuvat farkut
- 5 taskua
- loistava hinta-laatusuhde
- kivipestyt
- kulutuksia
- koristenapit
- suojattu vetoketju
- stretch-farkkukangasta
-
Nämä ovat valikoimamme suosituimpia farkkuja ja niitä on saatavilla myös muina versioina. Näitä farkkuja on turha yrittää etsiä muualta koska Black Premium -tuotteet ovat saatavilla yksinoikeudella EMP:tä!

Tuotteen tietoja

Tuotenumero 318087
Väri Sininen
Brand Black Premium by EMP
Malli Bootcut
Lahkeen malli Mukava leikkaus
Vyötärömalli Normaali vyötärö
Suljintyyppi Piilotettu vetoketju
Pesu Kivipesu
Efektit Merkkinappi, Merkkilappu
Yksinoikeustuote Kyllä
Kuvio Pelkistetty
Päällysmateriaali 98% puuvillaa, 2% elastaania
Tuotteen teema Perusvaatteet
Hoito-ohjeet Konepesu
Tuotteen tyyppi Farkut
Julkaisupäivä 05/06/2020
Gender Miehet

Tämä tuote on saatavana myös seuraavina versioina