Lahjakortti 30,00 EUR

Lahjakortti
Lisää tietoa tuotteesta
Saatavilla heti varastosta

Jaa

Tuotteen kuvaus

30 euron EMP-lahjakortti

Onko juhlat tai merkkipäivät tulossa ja et ole oikein varma, mitä ostaa lahjaksi? Osta hänelle täydellinen lahja: EMP-lahjakortti! Lahjan saaja voi sitten käyttää lahjakortin haluamallaan tavalla.

Oli kyseessä synttärit, valmistujaiset, joulu, äitienpäivä tai haluat muuten vain ilahduttaa tuntemaasi ihmistä, lahjakortti on turvallinen ja varma ratkaisu. Jos tiedät ystäväsi, sukulaisesi tai läheisesi käyttävän vaatteita (kukapa ei käyttäisi?), kuuntelevan musiikkia tai tykkäävän elokuvista ja TV-sarjoista, voit levollisin mielin turvautua EMP-lahjakorttiin. Sen voi käyttää mihin tahansa valikoimamme yli 30000 tuotteeseen, ja lahjakortin voi käyttää myös useammassa osassa.

Eikä haittaa jos olet vähän myöhässä lahjan hankkimisen suhteen, lahjakortti toimii viime hetken pelastuksena!

Lahjakortti on erittäin kätevä tilata - lisäät sen vain ostoskoriin ja siirryt kassalle. Lahjakorttikoodi toimitetaan sähköpostiin pian tilauksen tekemisen jälkeen. Koodin voi välittää lahjan saajalle sellaisenaan, askarrella oman kortin tai tulostaa koodin valmiille lahjakorttipohjalle. Sähköpostiviestissä on mukana ohjeet sekä linkki, josta löydät lähes 20 siistiä, erilaista lahjakorttipohjaa.

Lahjakortin arvon voi valita 15 - 300 euron väliltä, kaikki vaihtoehdot löytyvät täältä.

Unohda turha miettiminen, piristä läheisesi päivää ja hanki lahjaksi EMP-lahjakortti!

Tuotteen tietoja

Tuotenumero 319401
Yksinoikeustuote Ei
Tuotteen tyyppi Lahjakortti
Julkaisupäivä 06/08/2015

Huipputuotteita juuri sinulle