Details

https://www.emp.fi/p/resist/389411St.html
Tuotenumero 389411St
19,99 € 10,99 €
Säästät 45% / 9,00 € Hinta sisältää ALV:n.
Postikulut laskutetaan erikseen.

Variations

Product Actions

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen arvioitu toimitusaika on 24 lokakuuta 2019 - 25 lokakuuta 2019

Add to cart options

Product Actions

Tuotenumero 389411
Sukupuoli Unisex
Musiikkigenre Symphonic Metal
Mediaformaatti 1-3 CD
Tuotteen teema Bändit
Artisti Within Temptation
Tuotteen tyyppi CD
Julkaisupäivä 01/02/2019
Within Temptationin seitsemännen albumin viesti ei voisi olla selvempi: Vastustakaa! Sharon den Andel sanoo: "On tärkeää vastustaa nykyisessä yhteiskunnassa, sillä yhteiskunnan säätiöt painostavat ihmisiä yhä enemmän. Järjestelmää johtaa vaikutusvaltaiset ja diktaattorit, sekä suuret yritykset. Meidän on vapautettava itsemme, jos haluamme edistyä, sen sijaan että nämä korkeammat voimat tarkkailisivat ja hallitsisivat meitä".

Tämä pyyntö toimia on teema, joka kulkee yhtyeen seitsemännen albumin kappaleiden halki. Neljä vuotta 'Hydra' -albumin julkaisun jälkeen, Within Temptation palaa albumilla 'Resist', joka on kattava pala kymmenellä hymnimäisellä raidalla, joita ajaa uskomattomat, synkät melodiat. "'Resist' on meille virstanpylväs. Jos tätä albumia ei olisi luotu, Within Temptationia ei olisi enää olemassa".

Within Temptation ei pysynyt tavallisissa rajoissa, vaan yhtye seurasi uutta suuntaa albumin luovalla kirjoitusprosessilla. 'Resist' -albumin soundi on täynnä räjähdysmäisiä raitoja, kuten 'The Reckoning' (mukana Jacoby Shaddix yhtyeestä Papa Roach), ja syvän merkittävä 'Firelight', joka kirjoitettiin alun perin Sharonin sooloprojektiin 'My Indigo' ja siinä kuullaan Belgian loistavin alternative rock -laulaja, Jasper Sterverlink, vieraana. Single 'Endless War' on yksi albumin henkevimmistä raidoista ja se sisältää kertosäkeen täynnä melodisia hookkeja. "Mitä kauemmin työstimme tätä kappaletta, sitä kovemmaksi se muuttui. Se heijastaa koko albumin fiilistä: modernia soundia armottomilla riffeillä ja brutaaleilla rummutuksilla, joista lähtee myös hip-hop biittejä".
CD 1
1. The Reckoning (junto a Jacoby Shaddix) 2. Endless War 3. Raise Your Banner (junto a Anders Fridén) 4. Supernova 5. Holy Ground 6. In Vain 7. Firelight (junto a Jasper Steverlinck) 8. Mad World 9. Mercy Mirror 10. Trophy Hunter