S & M 2 (Symphony Metallica)

Lisää tietoa tuotteesta
Tuote on saatavilla viikon sisällä


Tuotteen kuvaus

Metallica release the impressive live masterpiece "S&M 2". This version is the blu-ray edition.

Tuotteen tietoja

Tuotenumero 473882
Musiikkigenre Thrash Metal
Mediaformaatti 1-3 Blu-ray
Tuotteen teema Bändit
live Kyllä
Artisti Metallica
Tuotteen tyyppi Blu-Ray
Julkaisupäivä 28/08/2020
Gender Unisex
1. Menu (features "Moth Into Flame") 2. Intro (features "Wherever I May Roam" and "All Within My Hands") 3. The Ecstasy of Gold (Live) 4. The Call of Ktulu (Live) 5. For Whom the Bell Tolls (Live) 6. The Day That Never Comes (Live) 7. The Memory Remains (Live) 8. Confusion (Live) 9. Moth Into Flame (Live) 10. The Outlaw Torn (Live) 11. No Leaf Clover (Live) 12. Halo on Fire (Live) 13. Intro to Scythian Suite (Live) 14. Scythian Suite, Opus 20 II: The Enemy God And The Dance Of The Dark Spirits (Live) 15. Intro to The Iron Foundry (Live) 16. The Iron Foundry, Opus 19 (Live) 17. The Unforgiven III (Live) 18. All Within My Hands (Live) 19. (Anesthesia) - Pulling Teeth (Live) 20. Wherever I May Roam (Live) 21. One (Live) 22. Master of Puppets (Live) 23. Nothing Else Matters (Live) 24. Enter Sandman (Live) 25. Credits 26. Behind the Scenes: Making of the Show 27. All Within My Hands Promo