Sea Shepherd Cooperation - For The Oceans
Sea Shepherd Cooperation - For The Oceans
Sea Shepherd Cooperation - For The Oceans
Sea Shepherd Cooperation - For The Oceans
Sea Shepherd Cooperation - For The Oceans

Sea Shepherd Cooperation - For The Oceans

T-paita
Lisää tietoa tuotteesta

Variations

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen arvioitu toimitusaika on 3 maaliskuuta 2021 - 4 maaliskuuta 2021

Jaa

Sea Shepherd

Vuonna 1977 perustettu SEA SHEPHERD taistelee suojellakseen valtameriä ja niiden eläimiä. Se torjuu laitonta valaanpyyntiä ja kalastusta, kampanjoi kaikenlaisten uhanalaisten lajien suojelun puolesta sekä siivoaa rantoja ja vesialueita vapaaehtoistensa avustuksella. Sea Shepherd käyttää innovatiivisia suoran toiminnan taktiikoita tutkimaan, dokumentoimaan ja tarvittaessa puuttumaan laittomiin toimintoihin avomerillä.

Global Organic Textile Standard

Global Organic Textile Standard (GOTS) on maailman johtava standardi luomutuotetuista luonnonkuiduista valmistettujen tekstiilien käsittelylle. Korkealla tasolla se määrittelee ympäristövaatimukset yhdessä koko tekstiilintuotantoketjun kanssa ja vaatii sosiaalisten kriteerien noudattamista. Löydät lisätietoa osoitteesta www.global-standard.org

EMP Organic Cotton

Luomusertifikaatti takaa kuidun ekologisen viljelyn. Luomupuuvilla on tuotettu ja korjattu luomuviljelyn vaatimusten mukaisesti. Geneettisesti muunneltujen siementen käyttäminen on kielletty. Perinteisestä puuvillan viljelystä poiketen, kemiallisten torjunta-aineiden ja lannoitteiden käyttäminen on kielletty. Maaperän luonnollisen hedelmällisyyden ylläpitämiseksi ja parantamiseksi käytetään lantaa ja kompostia. Tuholaisten poissa pitämiseksi puuvillapellot pidetään vapaana muista kasveista. Esimerkiksi Länsi-Afrikassa istutetaan auringonkukkia puuvillakenttien ympärille. Ne houkuttelevat tuholaisia, kuten puuvillakärsäkkäitä, ja estävät siten puuvillakasvien infestaation. Lisäksi viljelijät harjoittavat sadon kiertoa. Tämä tarkoittaa, että puuvillaa kasvatetaan vuorotellen muiden kasvien, kuten tomaattien tai paprikoiden kanssa. Tämä auttaa myös maaperän hoidossa ja ehkäisee tuholaisten ja tautien leviämistä.

EMP:n lahjoitus merille

Tämä EMP-sertifikaatti tarkoittaa, että lahjoitamme osan tuotteen ostohinnasta organisaatioille, jotka toimivat aktiivisesti valtamerten ja niiden asukkaiden suojelemiseksi. Niiden tehtäviin voi kuulua merenpinnan nousun estäminen, vesistöjen ja rantojen pilaantumisen torjunta tai uhanalaisen meren elämän suojeleminen.

Tuotteen kuvaus

- Valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta
- 100 % orgaanista puuvillaa
- Käsintehty
- Rinnassa painatus
- Takapainatus
- Printti hihassa
- Ei toimiteta muovipakkauksessa
- Stanley and Stella T-paita

Kestävyys:
- Orgaanista puuvillaa
- Global Organic Textile Standard (GOTS) N°SADK25671021019C0000008


Ostaessasi tämän paidan, Sea Shepherdille lahjoitetaan 4 euroa

For the oceans!

Tuotteen tietoja

Tuotenumero 456927
Väri Musta
Musiikkigenre Metalcore
Yksinoikeustuote Kyllä
Kuvio Pelkistetty
Päällysmateriaali 100% puuvillaa (luomupuuvillaa)
Istuvuus/topit Regular-malli
Tuotteen teema Bändipaidat, Bändit
Hoito-ohjeet Konepesu
Artisti Heaven Shall Burn
Tuotteen tyyppi T-paita
Julkaisupäivä 13/11/2019
Gender Miehet

Tämä tuote on saatavana myös seuraavina versioina