Details

https://www.emp.fi/p/shogun/436409St.html
Tuotenumero 436409St
9,99 € 8,99 €
Säästät 10% / 1,00 € Hinta sisältää ALV:n.
Postikulut laskutetaan erikseen.

Variations

Product Actions

Tilaa nyt, niin saat tilauksen ennen joulua!

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen arvioitu toimitusaika on 13 joulukuuta 2019 - 16 joulukuuta 2019

Add to cart options

Product Actions

ILMAINEN TOIMITUS!

ILMAINEN TOIMITUS!

Kaikki yli 75€ tilaukset ilman postikuluja

* Minimitilausraja 75€. Ilmainen toimitus ei koske kotiinkuljetusta. Postikulut vähennetään tilauksesta automaattisesti kassalla.

Tuotenumero 436409
Sukupuoli Unisex
Musiikkigenre Heavy Metal
Yksinoikeustuote Ei
Mediaformaatti 1-3 CD
Tuotteen teema Bändit
Artisti Trivium
Tuotteen tyyppi CD
Julkaisupäivä 26/09/2008
Triviumin monipuolisin ja eeppisin levy loihtii esiin valtavan tunneskaalan ja nostaa bändin profiilin aivan uusiin korkeuksiin.
CD 1
1. Kirisute Gomen (Explicit) 2. Torn Between Scylla and Charybdis (Explicit) 3. Down From The Sky (Explicit) 4. Into The Mouth Of Hell We March (Explicit) 5. Throes Of Perdition 6. Insurrection (Explicit) 7. The Calamity (Explicit) 8. He Who Spawned The Furies 9. Of Prometheus And The Crucifix 10. Like Callisto To A Star In Heaven 11. Shogun
Mape Ollila

artistilta Mape Ollila (07.10.2008) Edeltäjänsä The Crusaden lailla yhtyeen uusi Shogun-albumi surffaillee amerikkalaisen uusiothrash-aallon harjalla, mutta lukuunottamatta kappaletta Like Callisto To A Star In Heaven onneksi Metallica-apinointi on tällä kertaa saanut tehdä lisää tilaa metalcoren parista ponnistaneelle Triviumille itselleen. Muutaman vuoden takaiselta Ascendancy-kiekolta tuttu rähinälaulu on tehnyt paluun yhtyeen arsenaaliin ja superlahjakas kitaraduo Matt Heafy & Corey Beaulieu sylkee ilmoille enemmän napakkaa riffiä kuin loput Amerikan rässi- ja whatevercorebändeistä yhteensä. Triviumin taitavuutta ei siis käy kieltäminen, mutta jokin sen konseptissa valitettavasti polkee paikallaan. Metallican ja Maidenin suuntiin kumarrelleelta The Crusadelta löytyi muutama muistettava ja koto-Suomessammekin radiopyöritykseenkin johtanut, mutta anteeksi nyt vain, emohtava kertosäe. Samoin eväin Trivium on jälleen liikkeellä, sillä esimerkiksi Insurrectionin, The Calamityn ja Kirisute Gomenin kertsirallatuksilla sekä Of Prometheus And The Crucifixin hillittömän siistillä soolovälikkeellä jää varmasti hetkeksi mieleen. Aidosti hyvän albumikokonaisuuden aikaansaamiseksi sen sijaan rohkenisin käydä vaatimaan bändiltä pikkuhiljaa jo oikeita biisejäkin. Yhtyeen riffipurkaukset muistuttavat tälläkin kertaa enemmän eri palapelien paloista väkisin koottuja palapelejä kuin ajatuksella sävellettyjä kappalekokonaisuuksia, joissa sovituksellekin olisi annettu jonkinlainen rooli. Rakenteellisesti albumin järkevin kappale onkin reilut 11 minuuttia kestävä nimikkobiisi, mutta sepä ei olekaan mallia "kuinka sisällytän kaikki vasta keksimäni riffit jokaiseen biisiini". Albumijulkaisun reteämpi paketti sisältää kolme bonusveisua, joista bändin omat Poison, The Knife Or The Noose paljastuu melkoiseksi Metallica-palvonnaksi, mutta Upon The Shores olisi ainakin sovituksellisen laatunsa puolesta voinut mainiosti olla itse albumillakin. Iron Maiden -versiointi puolestaan on tehty Kerrang!-lehden mukana viime heinäkuussa ilmestyneelle Maiden Heaven -tribuutille ja julkaistaan nyt toistamiseen. Paketista löytyy myös dvd-lisäke, jolla dokumentoidaan levyn tekoa ja pelimannihenkiset fanit saavat osan levyn lukemattomista riffeistä opeteltavakseen, soittivatpa sitten kitaraa tai bassoa. Mukavia lisureita, mutta kuten aina, tarpeellisia lähinnä ainoastaan kovimmille fanittajille.