Songs of the dusk (CD ) | Insomnium

Valitse kokosi

Saatavilla heti varastosta

5 kpl jäljellä

Jaa

Tuotteen kuvaus

Rajoitettu Digipak-painos.

Musiikki on pohjimmiltaan ase, jolla tuhoamme ympärillemme rakentamamme muurit - ja suomalainen metallimelankoliaa viljelevä INSOMNIUM on yksi näistä tehokkaimmista aseista. Heidän yhdeksäs mestariteoksensa 'Anno 1696', joka julkaistiin alkuvuodesta 2023, vie meidät syvälle Pohjois-Euroopan pimeään ja levottomaan menneisyyteen, noitien, taikauskoisuuden, verenjanoisuuden ja hulluuden aikaan. Ja ihmissusien. Nyt INSOMNIUM jatkaa 'Anno 1696':n eeppistä tarinaa lisäosamaisella EP-levyllään 'Songs of the Dusk', joka sisältää 22 minuuttia musiikkia ja kolme matkaa syvemmälle synkkään ja sumuiseen menneisyyteen. 'Meillä oli yksinkertaisesti yksitoista loistavaa kappaletta, ja ajattelimme, että tämä materiaali oli liian hyvää ollakseen "vain" bonuskappaleita', selittää Niilo Sevänen (basso, laulu). 'Ne ovat osa suurta tarinaa, joten voit ajatella niitä ohjaajan leikkaamana materiaalina, joka kertoo hieman enemmän. Niille, jotka haluavat enemmän.'

Jaime Gomez Arellanon (Orgone Studios)in miksauksen ja Tony Lindgrenin (Fascination Street Studios) masteroinnin ansiosta 'Anno 1696' ja siihen liittyvät 'Songs of the Dusk' ovat heidän kaikkein sivistyneimpiä, tunteikkaampia ja korkeuksiin kohoavia saavutuksiaan.

Alun perin 'Songs of the Dusk' oli osa 'Anno 1696' Limited Deluxe 2CD Artbook -painosta, mutta se on nyt saatavilla erillisinä tuotteina: rajoitettuna CD Digipak -painoksena sekä vinyylipainoksina, joissa on kaiverrettuja kuvioita B-puolella.

Maksa laskulla

Yksinoikeustuotteita

30 päivän ilmainen palautus

Loistava asiakaspalvelu

Tuotteen tietoja

Tuotenumero 562277
Musiikkigenre Melodinen Death Metal
Mediaformaatti 1-3 EP-CD
Tuotteen teema Bändit
Artisti Insomnium
Tuotteen tyyppi CD
Julkaisupäivä 03/11/2023
Gender Unisex

Tämä tuote on saatavana myös seuraavina versioina

Huipputuotteita juuri sinulle