Lisää tietoa tuotteesta

Variations

Valitse kokosi

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen arvioitu toimitusaika on 25 elokuuta 2022 - 29 elokuuta 2022

Jaa

OEKO-TEX ® Standard 100

STANDARD 100 -merkillä varustettujen tuotteiden kaikki osat, kuten ompelulanka, napit ja muut tarvikkeet, on varmasti testattu terveydelle haitallisten aineiden varalta, ja tuote on turvallinen käyttää. Testejä suorittavat riippumattomat OEKO-TEX®-laitokset laajan OEKO-TEX®-kriteeristön perusteella. Testaus käsittää lukuisia sääntelyn alaisia ja sääntelemättömiä aineita, jotka voivat olla terveydelle haitallisia. STANDARD 100 -sertifioinnit raja-arvot ovat monesti tiukempia kuin kansalliset ja kansainväliset raja-arvot.

EMP:n kestävä tuotanto

Kestävän kehityksen mukainen tuotanto. Tämä EMP-sertifiointi tarkoittaa, että meillä on merkkejä, sertifikaatteja tai tehdastarkastuksia, jotka vahvistavat kestävän kehityksen mukaisen tuotannon standardien noudattamisen. Tämä tarkoittaa paikallisten standardien, työntekijöiden suojelun ja turvamääräysten noudattamista tuotantomaassa. Uskomme, että kestävän kehityksen mukainen tuotanto auttaa säilyttämään elämän luonnollisen perustan seuraavalle sukupolvelle.

Tuotteen kuvaus

"A good thing never ends" - The Rolling Stones elää rock 'n' roll -elämäänsä tavalla, johon harva bändi pystyy. Mustassa Tattoo Your Tour -T-paidassa edessä tuttu logo: ulos työnnetty kieli. Logo edustaa rock 'n' rollin provokaatiota ja elämäntyyliä. Paitamalli oli käytössä myös legendaarisella Rolling Stones -kiertueella vuonna 1981.

Kestävyys:
Fruit of the Loom raw material (Valueweight T 61-036-0)
Öko Tex Standard 100 08-5295 Shirley
WRAP Worldwide Responsible Accredited Production 18708

Tuotteen tietoja

Tuotenumero 288057
Väri Musta
Musiikkigenre AOR
Yksinoikeustuote Ei
Kuvio Pelkistetty
Päällysmateriaali 100% puuvillaa
Istuvuus/topit Regular-malli
Tuotteen teema Bändipaidat, Bändit, Kestävä kehitys
Hoito-ohjeet Konepesu
Artisti The Rolling Stones
Tuotteen tyyppi T-paita
Julkaisupäivä 25/07/2014
Gender Miehet

Huipputuotteita juuri sinulle