Details

https://www.emp.fi/p/twilight-of-the-thunder-god/436340St.html
Tuotenumero 436340St
19,99 € 11,99 €
Säästät 40% / 8,00 € Hinta sisältää ALV:n.
Postikulut laskutetaan erikseen.

Variations

Product Actions

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen arvioitu toimitusaika on 30 elokuuta 2019 - 2 syyskuuta 2019

Add to cart options

Product Actions

ILMAISET POSTIKULUT kaikkiin yli 40€ tilauksiin

Tuotenumero 436340
Sukupuoli Unisex
Musiikkigenre Melodinen Death Metal
Yksinoikeustuote Ei
Mediaformaatti 1-3 CD
Tuotteen teema Bändit
Artisti Amon Amarth
Tuotteet tyyppi CD
Julkaisupäivä 19.09.2008
Metallifestareilla käyneet tietävät, että Amon Amarthin "Twilight of the Thunder Godin" fanituotteet menevät kuin kuumille kiville. Melodisen deathin veteraanien seitsemäs albumi on yksi bändin uran menestyneimmistä.
CD 1
1. Twilight of the thunder god 2. Free will sacrifice 3. Guardians of Asgaard 4. Where is your god? 5. Varyags of miklagaard 6. Tattered banners and bloody flags 7. No fear for the setting sun 8. The hero 9. Live for the kill 10. Embrace the endless ocean
Mats Sundgren

artistilta Mats Sundgren (21.07.2008) Jännittynyt odotus levyn tiimoilta on ollut käsinkosketeltavaa, sillä Amon Amarth on ajankohtainen bändi, joka on juuri murtautumaisillaan mestaruusluokkaan. Nelikolla onkin epäilemättä ollut melkoiset paineet harteillaan. Onnistuisivatko jätkät ylittämään "With Oden on Our Siden" kaltaisen täydellisen levyn? No, ruotsalaiset eivät pettäneet odotuksia, sillä purkissa on jälleen mahtava kiekko, vaikka bändi ei olekaan pelannut varman päälle - itse asiassa kyseessä on viikinkijoukon historian monipuolisin albumi. Levyn nimibiisi sekä "A Silence Loud and Clear" (työnimi!) ovat epäilemättä bändin nopeimpia koskaan levyttämiä biisejä, mutta niissäkään ei ole tingitty melodisista kertosäkeistä. Itse asiassa kaikki levyn kertosäkeet ovat äärimmäisen tiheätunnelmaisia ja nostattavat herkästi ihon kananlihalle, mistä saa pitkälti kiittää laulaja Johan Heggin fantasista vokaalisuoritusta. Amon Amarth on tunnettu pitkälti omissa oloissaan viihtyvänä retkueena, mutta yllättäen studioon on tällä kertaa päästetty myös vierailijoita. "Guardians of Asgaardilla" kuullaan Johanin ja Entombed-vokalisti LG Petrovin kilpalaulantaa, nimibiisiin tuo eloa Children of Bodomin Roope Latvalan tiukkaakin tiukempi soolo, ja "Live for the Killissä" vierailee loistavin tuloksin Apocalyptica. Mutta ei syytä paniikkiin, Amon Amarth ei ole ruvennut nynnyilemään. "Twilight of the Thunder God" on sataprosenttista, joskin tavallista monipuolisempaa metallia, jossa piisaa jännitystä ja ikivihreitä melodioita alusta loppuun. Levyn viimeinen valssi, "Embrace of the Endless Ocean", on traagisin ja epäilemättä kaunein biisi, jonka Amon Amarth on toistaiseksi saanut aikaiseksi, ja sellaisena se on täydellinen lopetus täydelliselle levylle.