Details

https://www.emp.fi/p/vampire-red---classic/256259118+ml.html
Tuotenumero 256259118 ml

Variations

  • Koko:
    • 118 ml

Add to cart options

Product Actions

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen arvioitu toimitusaika on 30 toukokuuta 2019 - 31 toukokuuta 2019

Product Actions

Väri Punainen
Tuotenumero 256259
Brand Manic Panic
Sukupuoli Naiset
Yksinoikeustuote Ei
Tuotteen teema Hupituotteet, Goottituotteet, Rock-vaatetus, Streetwear & katumuoti, Festarituotteet, Rockabilly, Punk, Halloween, Romance, Pastel Gothic, Nu Goth, Alkoholi, Asut
Tuotteet tyyppi Hiusväri
Julkaisupäivä 13-03-18
Eläimillä testaamaton, vegaaniystävällinen, punainen Manic Panic - Vampire Red - Classic -kevytväri. Väri haalistuu joka pesussa. Amplified-sarja kestää 30% pidempään kuin Classic-sarja. Mukana englanninkieliset ohjeet. Shokkivärejä ei suositella alle 16-vuotiaille!Värjäysohjeet:
1. Vaalenna värjättävät hiukset (suosittelemme Manic Panic Hair Bleach -vaalennusainetta, tuotenumero 256279). Seuraa paketin ohjeita. Jos käytät toista valkaisuainetta, älä käytä mukana tulevaa hoitoainetta!

2. Huuhtele hiukset puhtaassa vedessä.

3. Levitä väriaine tasaisesti hiuksiin kammalla tai värjäyssudilla, hiero se hiuksiin sormillasi ja jätä väri päähän 15-60 minuutiksi.

4. Pese väriaine huolellisesti hiuksista, kunnes huuhteluvesi on täysin puhdasta. Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä ja käytä mieluiten hoitoainettaYleistä tietoa hiusväreistä


Muista, että värjäyksen lopputulos riippuu aina siitä, missä kunnossa hiukset ovat ennen värjäystä. Varmistaaksesi halutun lopputuloksen suosittelemme, että testaat aina ennen värjäystä väriä hiustupsuun. Tuotteemme eivät ole erityisen allergisoivia, mutta mikäli olet epävarma, aiheuttaako väri allergiaoireita, levitä sitä pieni määrä ihollesi esimerkiksi käsitaipeeseen (siitä jää haalistuva väriläiskä, joten älä tee koetta näkyvään paikkaan),ja odota muutama päivä varmistuaksesi, ettet saa allergiaoireita.


Mikäli haluat esittelykuvissa näkyvän vahvan värisävyn, vaalenna aina ensin hiukset. Vaaleat sävyt, kuten valkoinen ja pastellisävyt, näkyvät vain vaalennetuissa hiuksissa. Valkoisissa hiusväreissämme on itse asiassa äärimmäisen kevyt purppurasävy, joka eliminoi keltaisen lopputuloksen hiuksissa, joten älä pelästy, vaikka hiuksesi näyttävät ensin purppuraisilta. Sävy katoaa yleensä ensimmäisessä pesussa


Saat esittelykuvien mukaisen värjäystuloksen, mikäli värjättävät hiukset ovat mahdollisimman vaaleat. Värimme eivät vahingoita hiuksia eivätkä sisällä ammoniakkia. Värin teho riippuu väriaineen pigmentistä. Erittäin vaaleiden hiusten värjääminen punaiseksi tuottaa värjäystuloksen, joka ei huuhtoudu hiuksista 6-8 viikon kuluessa vaan haalistuu hiljaa joko oranssin tai vaaleanpunaisen sävyissä pohjaväristä riippuen. Toisin sanoen punainen pigmentti on vaikea pestä pois hiuksista, mutta sininen väri lähtee yleensä helposti.


Värjäyskokeemme on suoritettu keinohiuksilla, ja siksi värjäystulos saattaa näyttää erilaiselta oikeissa hiuksissa. Erilaiset tietokonemonitorit myös toistavat värit eri kirkkausasteissa. Punaisten sävyjen lopputulos saattaa vaihdella suuresti hiustyypistä ja väriaineen vaikutusajasta riippuen.


Muista, että hiusvärimme värjäävät kevyesti myös ihon, vaatteet, pyyhkeet ja kylpyhuoneen kalusteet, joten muista aina suojata kaikki, mitä et halua värjätä (mukaan lukien ihosi). Myös märistä hiuksista lähtee väriä vielä jonkin aikaa värjäyksen jälkeen.


Emme ole vastuussa poikkeavista värjäystuloksista, värjäytyneistä vaatteista tai esineistä. Koska jokainen hiustyyppi on erilainen, emme voi taata, että värjäystulos on täysin halutun kaltainen. Siksi on syytä suorittaa ensin värjäyskoe hiussuortuvalla.Ainesosat: Aqua (Water, Eau, Agua), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, DMDM hydantoin, Formic acid (Acide formique, Ácido fórmico)

Lisätietoa osoitteesta
www.manicpanic.com/frequently_asked_qs.html

5
1
0
0
0

Kerro meille mielipiteesi tuotteesta "Vampire Red - Classic".

Kirjoita arvostelu
1 - 5 / 6
Lajittele Päivämäärä Hyödyllisyys
Profiilikuvasi

Milla 'Crystal' N.

5 arvostelua

Kirjoitettu: 16 tammikuuta 2019

Laatutuote

Intensiivinen punaisen sävy, mutta ei liian räväyttävä kuitenkaan. Täydellinen syventämään ennestään punaisia hiuksia. Riittää toiseen käyttökertaan esim. juurikasvulle tai voi sekoittaa hoitoaineeseen. Laatutuote, Manic Panicia ei kehuta turhaan. Ostan jatkossakin.

1 / 1 asiakastamme piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

Profiilikuvasi

Tiina P.

8 arvostelua

Kirjoitettu: 6 kesäkuuta 2017

Manic panic

Todella intensiivisen punainen, tykkäsin

1 / 1 asiakastamme piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

Profiilikuvasi

Veera A.

3 arvostelua

Kirjoitettu: 11 huhtikuuta 2017

Ihana!

Hyvä väri todella punanainen ja tumma. Kestää hyvin jos pistää väriä hoitoaineen sekaan jokatoinen kerta. Tää on mun kestosuosikki!

2 / 2 asiakastamme piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

Profiilikuvasi

Heli K.

2 arvostelua

Kirjoitettu: 23 maaliskuuta 2017

Upea väri!

Vaalensin ensin lyhyet hiukseni aivan vaaleiksi.
Väri tarttui hyvin ja on kestänyt haalistumatta pari viikkoa.
Pois peseminen on turhan sotkuista hommaa. Väriä roiskuu ympäriinsä mutta onneksi lähtee suhteellisen helposti pois pesemällä.
Siitä huolimatta aion käyttää tätä jatkossakin. Sain aivan upeat verenpunaiset hiukset!

1 / 1 asiakastamme piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

Profiilikuvasi

Nora F.

Kirjoitettu: 1 syyskuuta 2017 15:34:27

Suoravärit sotkee Aina, paljon enempi kuin esim kestovärit..

Oliko tästä kommentista sinulle hyötyä?

Profiilikuvasi

Hanna-Marika T.

Kirjoitettu: 14 maaliskuuta 2019 04:37:43

Kaikki suoravärit on aina tosi sotkevia, kun niitä pesee pois. Nämä manic panicit ei edes lähde niin helposti hiuksista pois kuin muut merkit, eli tää on vielä helppo pestävä.

Oliko tästä kommentista sinulle hyötyä?

Profiilikuvasi

Heta N.

6 arvostelua

Kirjoitettu: 18 marraskuuta 2015

Aivan mahtava väri!

Tämä sävy on ihan huippu! Itselläni tuli todella sellainen verenpunainen, juuri sellainen kuin halusinkin. Kauan ei väri kestä, mutta eihän suoravärit ikinä kestäkään :)

Oliko tästä arvostelusta sinulle apua?