Palautuspalvelu

Ja näin se tapahtuu:

1. Ota palautuskaavake esiin

Jos haluat vaihtaa/palauttaa tuotteita, ota tilauksesi mukana toimitettu palautuskaavake esiin. Voit tulostaa palautuskaavakkeen myös kohdasta 2. löytyvän linkin kautta.

Login

2. Listaa palautettavat tuotteet

Kirjoita palautuskaavakkeeseen palautettavien tuotteiden tiedot. Jos haluat palautettavien tuotteiden tilalle toisia kokoja, muista kertoa haluamasi korvaavat koot.
Jos et voi tulostaa uutta palautuskaavaketta, voit kirjoittaa asiakasnumerosi ja yhteystietosi sekä palautettavien tuotteiden tiedot (tuotenumero, tuotteen nimi ja koko) ja muut palautuksen käsittelyyn tarvittavat tiedot tyhjälle paperilapulle.

Lataa palautuskaavake
Advertising material

3. Pakkaa palautuskaavake ja palautettavat tuotteet

Laita palautuskaavake ja palautettavat tuotteet palautuslähetyksesi sisään ja sulje lähetys huolellisesti.

Deliver

4. Vie palautus Postiin

Sinulla on kaksi eri vaihtoehtoa palauttaa tuotteet meille ilmaiseksi.

A) Luo palautusta varten Helposti-koodi TÄÄLLÄ ja vie se valitsemaasi Postin automaattiin tai palvelupisteeseen.

B) Kirjoita palautuslähetyksen päälle alla kerrottu asiakaspalautusosoite ja vie se haluamaasi postin palvelupisteeseen.

ASIAKASPALAUTUS
PALAUTUSTUNNUS 614303
EMP.fi
PL 35
80101 Joensuu

Deliver

Vie palautuslähetys tämän jälkeen lähimpään postitoimipaikkaan/pakettiautomaattiin, ja muista ehdottomasti ottaa talteen kuitti palautuksestasi. Tällöin palautuslähetyksesi on mahdollisen katoamistapauksen sattuessa Postin vastuulla. HUOM! Ilman kuittia emme voi ottaa minkäänlaista vastuuta mahdollisesta palautuslähetyksen katoamisesta.

Jos haluat vaihtaa palauttamiasi tuotteita korvaaviin tuotteisiin, toimitamme vaihtotuotteet sinulle ilman postikuluja. Mikäli haluat palauttamistasi tuotteista rahasi takaisin, maksamme hyvityksen tilillesi (tai alun perin käyttämällesi maksutavalle) normaalisti 2-4 arkipäivän sisällä palautuksen käsittelemisestä laskien.

Huom! Palautettavien tuotteiden tulee olla uutta vastaavassa kunnossa.

Lue tarkemmat palautusohjeet ehdoistamme.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää palauttamiseen liittyen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Haluamme asiakkaidemme olevan täysin tyytyväisiä tilattuihin tuotteisiin, joten tarjoamme kaikille tuotteille 30 päivän täyden vaihto- ja palautusoikeuden (Backstage Club-jäsenillämme on käytössä 100 päivän palautusoikeus). Sinulla on siis oikeus perua tilauksesi, vaihtaa tuotteita korvaaviin tuotteisiin tai palauttaa tuotteita ilman erillistä syytä 30 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta laskien.