A wild Blogger appears! – Uusi bloggaaja iskee

Tervehdys ja tervetuloa EMP:n blogiin. Minä olen Teemu Michael Köngäs, 24-vuotias rovaniemeläinen tyhjä lupaus maailmalle. Jos luet tätä, olen aloittanut uuden työtehtäväni eli olen virallisesti bloggaaja. Tavoitteenani on kirjoittaa tähän blogiin jatkossa säännöllisen epäsäännöllisesti viihdyttäviä, mutta ehkä jopa hauskoja tekstinpätkiä aiheinaan elokuvat, tv ja videopelit (myös tv-pelit, jos ideat loppuu kesken).

En yritä edes peitellä sitä että olen bloggaaja. (KUVA: TAPIO LEHTINEN)

Olen ymmärtänyt, että kun aloittaa uuden blogin, niin on kohteliasta kertoa hieman itsestään. Joten (yleisön pyynnöstä huolimatta) antaa mennä: Olen siis kohta neljännesvuosisadan vanha lappilainen mies (toim.huom. poikkeuksellisen miehekäs yksilö). Runsaiden vuosieni aikana olen ehtinyt kerätä kattavasti tietoa ja kokemusta eri peleistä, leffoista ja sarjoista. Opiskelen tällä hetkellä Torniossa (tiedän, yhh) medianomiksi, eli opin ihan teoriassakin miten leffoja tehdään. Olen itse toiminut ohjaajana muutaman kerran, mutta parastahan koulussa on se, että tapaan ihmisiä, jotka tietävät minua valtavasti enemmän näistä aiheista ja joita voin häikäilemättömästi lainata blogiini.

Ne tekkee telkkarissa paljon tätä, liittyy jotenkin mittaukseen... Ehkä. (KUVA: SAMI KASTARINEN)  Zelda - cap

Omistan tällä hetkellä yhdeksän (9) pelikonsolia, NES, Game Boy, Game Boy Advance SP, PS2, Xbox, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, Nintendo New 3DS XL ja tuoreimpana hankintana PS4. Suosikkipelisarjat, ja samalla sydämen asiat The Legend Of Zelda ja Super Smash Bros. Henkeen ja vereen olen siis Nintendomiehiä, mutta osaan myös taipua tarvittaessa (Crash Bandicoot sen opetti minulle aikoinaan.).

Kaikkien aikojen suosikkinäyttelijäni on Clint Eastwood, omistan melkein kaikki Clintin leffat (lisää saa lähettää). Clinttien lisäksi leffapuolelta westernit ja tottakai, Star Warsit. Suosikkisarjaani on mahdoton sanoa koska niin paljon hyvää, mutta parhaita mainitakseni The Walking Dead, Game Of Thrones ja Twin Peaks. Animepuolelta mainittakoon One Piece ja Shingeki No Kyojin. Ei ole lähtenyt anime lapsesta hakkaamalla.

Yritetty on kyllä.

Ai miten juuri sinä voit auttaa minua kehittämään blogiani? Kiva kun kysyit! Minähän olen monimediajournalismin taitajana aina valmis kuulemaan rakentavaa palautetta ja kehittämään osaamistani sen perusteella, joten lupaan ottaa 24/7 vastaan kommentteja, kehitysideoita ja etenkin kehuja! Eli milloin vain voi heittää juttua missä vaan somekanavassa, sähköpostilla, faksilla tai tulla vaikka nykimään hihasta. Jos saan pyytää, nii älkää soitelko neljän ja kymmenen välillä aamulla. Silloin bloggaaja ei lupaa asiallista vastausta (koska se nukkuu). Paitsi jos olet juuri heittänyt mahtavan aiheen ja olen täysillä työn touhussa uuden postauksen kanssa, silloin ei nukuta!

It's... it's perfect! What have I done?                                                                                                            (KUVA/GIF: SAMI KASTARINEN)  Bazinga - paita

Lisää minusta ja kärkkäistä mielipiteistäni, huonosta huumoristani ja irvokkaasta naamastani seuraamalla blogia tiitterästi (tiitterä on murresana, tarkoittaa reipasta.) Toivon totisesti että sana lähtee leviämään ja saadaan aikaan keskustelua, eli kysy, kommentoi, jaa, hehkuta, kritisoi, blästää!

Voit tehdä sen ihan täällä blogissa tai EMP:n Facebookissa

Tai EMP:n Instagramissa (wau) @Empfi

Lupaan päivystää molempia ahkerasti. Lisäksi minut omana persoonani löydät Instagramista ja Twitteristä @Etemenko (saa follaa)!

Tulevia aiheita mm. Pokémon, The Legend Of Zelda (AINA), The Walking Deadpool, Lepakkomies v Teräsmies ja monia muita. Pysy kanavalla!

Kategoriat: teemu.kongas@hotmail.com emp_ja_verkkokauppa EMP

Tagit: bazinga bloggaaja elokuvat etemenko LEFFAT, TV & PELIT pokémon rovaniemi sarjat teemukoengaes tv videopelit zelda | Pysyvä linkki

Jaa tuote: