EMP-syyskuvasto 2013 - Syksy tulee, oletko valmis?

Elokuun alkupuolta mennään ja sää on edelleen melkeinpä helteinen. Vaikuttaa aivan kuin Suomen kesä olisi tänä vuonna hyvittänyt viime vuoden kurjia kesäkelejä oikein urakalla (vaikka tuskinpa tuo kesä hirveän suuria tunnontuskia on viime vuoden toimistaan mukanaan kantanut...).

Pikku hiljaa alkaa kuitenkin niitä jokavuotisia, varmoja syksyn merkkejä näkymään ympärillä: lapset alkavat laskea päiviä koulun alkuun - koivussa näkyy se ensimmäinen keltainen lehti, jonka niin suuresti toivoo olevan merkki kyseisen, yksittäisen luontokappaleen sairaudesta, eikä koko luonnon valmistautumisesta vääjäämättömästi lähestyvään talveen - iltapäivälehdissä vilisee otsikoita: "Näin selviät töihin palaamisen aiheuttamasta stressistä!" tai "Kuinka saada korkki kiinni kesän jälkeen?". Eli siis, SYKSY TULEE, OLETKO VALMIS?

EMP-syyskuvasto 2013

EMP:llä syksy on erittäin innostavaa aikaa, sillä viimeinkin on aika julkaista kesähelteillä kasattu syyskuvastomme. On muuten ajoittain hieman omituinen tunnelma käydä läpi talvitakkeja, -kenkiä ja kaikenlaista muuta lämmintä syksy-/talvivaatetusta, kun mittari pihalla hipoo 30 astetta ja ei tee mieli laittaa päälle muuta kuin ilmastointilaite. Oikeanlaisilla mielikuvilla homma kuitenkin onnistuu ja kuten sanottu, nyt syyskuvasto on viimein kaikkien luettavissa!

Monien EMP Black Premium -tuotteiden mukana saat kaupan päälle Rock Hand -pullonavaajan.

Mitä syyskuvastomme sitten tällä kertaa tarjoaa? Täytyy ehdottomasti nostaa esiin oma EMP Black Premium -vaatemerkkimme, jonka tuotevalikoimaa olemme laajentaneet oikein urakalla. Miesten vaatteista, jotka löydät kuvaston sivuilta 88-90, haluamme nostaa esiin Rock Hand -nahkatakin, joka on epäilemättä hienoin lajissaan. Selän upea kohokuviolla toteutettu Rock Hand kerää varmasti kehuja! Mikäli etsit uusia syyshousuja, kannattaa käydä tsekkaamassa Royal Vintage Trousers -reisitaskuhousut, joiden mukana saat myös Rock Hand -pullonavaajan. Pieni kaupan päällinen on aina hyvästä!

EMP Black Premium - Long Toggle Jacket - Naisten takki - tuotenumero: 258265

Naisten EMP Black Premium -vaatteet löydät kuvaston sivuilta 162-165 ja suosittelemme tutustumaan esimerkiksi Long Toggle Jacket -naisten takkiin - simppeli, kaunis ja käytännöllinen. Ladies 2-Tone Racerback -topit sopivat hyvin niin arkeen kuin juhlaankin, ja kaksivärisyys tekee niistä todella omaperäisen näköisiä.

Mitä muuta uutta EMP-syyskuvasto sitten tarjoaa? Kuten aina, on tarjolla paljon uusia bändituotteita - Avenged Sevenfold, Five Finger Death Punch, Powerwolf, Amon Amarth (uusia yksinoikeustuotteita!), Bring Me The Horizon, Volbeat, Rise Against... - Cupcake Cult, tuo veikeiden (vai irvokkaiden?) kuvien mestari, tarjoaa nerokkaita uutuuksia. - Gothicana-tuotemerkki kiinnostaa varmasti tumman vaatetuksen ystäviä. - Hittisarja Sons Of Anarchyn tuotevalikoimaa on päivitetty reilulla kädellä. - Alati kasvava Urban Classics -tarjonta käsittää nyt jo yli 500 tuotetta, joiden joukosta löytyy varmasti kaikki tarvittava syksyiseen pukeutumiseen!

Tällä vaatimattomalla pintaraapaisulla on mahdotonta tehdä oikeutta syyskuvastomme koko tarjonnalle, mutta toivottavasti se herätti innon sukeltaa tutkimaan antia omatoimisesti. Jos olet jo saanut kuvaston kotiisi, toivotamme sinulle leppoisia lukuhetkiä! Mikäli et vielä omista EMP-kuvastoa, voit tilata sen ilmaiseksi TÄÄLTÄ tai selailla kuvaston online-versiota TÄÄLLÄ.

p.s. Verkkokaupassamme on elokuun ajan käynnissä Avenged Sevenfold -kilpailu, josta voit voittaa liput ja hotellimajoituksen bändin Helsingin keikalle (Hartwall Areena, 6.11.2013). Osallistu kisaan ja lähde tsekkaamaan bändin livekunto!

Mikäli kirjoitus oli mielestäsi kiinnostava, jaathan sen eteenpäin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin kautta? Jos sinulla on jotain aiheeseen liittyvää mielessäsi, kirjoita kommentti, niin saamme aiheen ympärille aikaan keskustelua. Tätä kirjoitusta saa vapaasti lainata ja siihen linkittää, kunhan vain muistat mainita lähteen.

Kategoriat: Julius

Tagit: avenged sevenfold kuvasto nettikauppa syksy syysvaatteet tuotekuvasto vaatetus vaatteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: