Joululahjat löytyvät EMP-talvikuvastosta!

Meiltä se pukkikin kaikki parhaat lahjat hommaa. Huomasittehan muuten pukin uuden lakin, joka löytyy verkkokaupastamme tuotenumerolla 206348!

Halusitpa tai et, on jälleen aika valmistautua jouluun. Toisille tämä aiheuttaa välittömästi ohimoverisuonten pullistumista, eikä syynä suinkaan yleensä ole se, etteivätkö nämä ihmiset tykkäisi joulusta. Monet näistä kroonisista "joulustressaajista" ovat itseasiassa suuria jouludiggareita, mutta täydellisen joulun metsästys ajaa heidät vuosi vuoden jälkeen täydellisen hermoromahduksen partaalle. Emme valitettavasti voi auttaa jouluruokien, leivonnaisten, siivouksen ja muiden asiaan kuuluvien askareiden suhteen, vaan niistä kukin joutuu selviämään omin avuin. Voimme kuitenkin todellakin auttaa sopivien joululahjojen hankinnassa!

Kannattaako joululahjat tilata netistä?

Saatamme ehkä olla hieman jäävejä mielipiteemme suhteen, mutta mielestämme vastaus tähän väliotsikon kysymykseen on EHDOTTOMASTI KYLLÄ! Kaupungin joulutunnelmasta on mukava nauttia kahvikupposen tai glögilasin (tai totin) äärellä, joululta tuoksuvan kahvilan pöydässä istuen, kun joululahjat on jo tilattu kotisohvalla, lämpimän viltin alla mukavasti loikoillen. Samalla voi seurata kieli vyön alla juoksevien ihmisten tuskailua heidän yrittäessään kuumeisesti löytää sopivia lahjoja hikisenä kaupasta toiseen ryntäillen. Omat lahjasi ovat jo matkalla kotiisi! \m/

Ota siis askel kohti täydellistä joulua ja tilaa lahjat ajoissa netistä!

EMP:n joululahjavinkit - kuvastosta ja verkkokaupasta:

Joulun parhaat lahjat - EMP-talvikuvasto 2014/2015

Uusi talvikuvastomme (jota voisi muuten aivan hyvin kutsua myös joulukuvastoksi) toimitetaan asiakkaillemme tämän viikon perjantaina tai viimeistään ensi maanantaina. Mikäli et vielä ole kuvastotilaaja, korjaa tilanne välittömästi! Voit tilata ILMAISEN kuvaston kotiisi täältä tai selata kuvaston online-versiota täällä.

Uudessa kuvastossamme on hurjat 259 sivua, joten valinnanvaraa pukinkonttiin löytyy vähintäänkin tarpeeksi. Kaikki kuvaston tuotteet ja paljon muita löydät osoitteesta EMP.fi. Katso alta muutamat uutuustuotteiden joukosta poimimamme suosikit ja etsi muut joululahjasi verkkokaupastamme!

Gothicana by EMP "Black Love Coat" -naisten päällystakki (tuotenro. 287031)

Talven tyylikkäimmät takit Omien vaatemerkkiemme tuotevalikoima on jatkanut tasaista kasvuaan ja talvikuvaston myötä tarjolla on entistä enemmän ja upeampia takkeja. Kuvan Gothicana by EMP "Black Love Coat" -naisten päällystakin suuri, irrotettava huppu ja keinonahkakoristeet, yhdistettynä muuten pelkistetyn tyylikkääseen leikkaukseen ovat upea ilmestys! Takin materiaali on 95% polyesteria, 3% viskoosia, 2% elastaania (vuori: 100% polyesteria). Hyvän musiikin ystäville Tiedätkö ystäväsi tai perheenjäsenesi lempibändin? Loistavaa! Uusi bändipaita tai uutuuslevy on varmasti toimiva joululahja. Näitä molempia tarjoavat mm. Slipknot, AC/DC ja In Flames. Tsekkaa nämä ja kaikki tuhannet muut tuotteet verkkokaupastamme!

Heavy X-Mas -jouluasu (tuotenro. 237132)

Heavy X-Mas!

Vaikka joulun perinteinen väri on tietenkin punainen, niin aina voi olla hieman erilainen. Heavy X-Masin tummanpuhuvat tonttulakit ja "tuhman tontun jouluasu" sopivat loistavasti niin pikkujouluihin kuin aattoiltaankin. Uskomme myös joulupukin tykkäävän, kun kuvan asuun pukeutunut talon emäntä toivottaa herran tervetulleeksi ja tarjoaa kupillisen kuumaa juomaa pitkän matkan taivaltajalle...

Monopoly ja muut lautapelit

Ikisuosikki Monopolysta on julkaistu versioita lukemattomilla eri teemoilla ja meidänkin valikoimastamme löytyvät mm. World Of Warcraft, The Walking Dead ja Star Wars. Katso kaikki Monopoly-pelit ja muut lautapelimme täältä.

Anna joululahjaksi EMP-lahjakortti!

EMP-lahjakortilla homma hoituu!

Takuuvarma lahjavalinta on EMP-lahjakortti. Parasta on, että tämän lahjan voit ostaa myös aivan viime tingassa, vaikka jouluaattona, sillä toimitamme lahjakortin sähköpostiisi heti tilauksen tekemisen jälkeen. Saat sähköpostiisi myös linkin jonka kautta pääset tulostamaan lahjakortin valitsemanasi paperiversiona, joten lahjakortti on nopeasti valmiina sujautettavaksi muiden joululahjojen joukkoon.

Backstage Club - sinulle ja kavereillesi! Olet varmaankin jo kuullut Backstage Clubistamme? Backstage Club -jäsenenä saat tilauksesi ILMAN POSTIKULUJA! Ja mikä parasta, kun nappaat joululahjojen lisäksi ostoskoriisi myös vuoden Backstage Club -jäsenyyden, saat jo kyseiselle tilauksellesi ilmaisen toimituksen. Tiesitkö, että voit antaa Backstage Club -jäsenyyden myös lahjaksi? Yllätä kaverisi ja tuttavasi tilaamalla heille Backstage Club -lahjaboksi! Ilmaisten postikulujen lisäksi clubilaisille on tarjolla erikoiskilpailuja, tuotealennuksia ja paljon muita mahtavia etuja.

Tarjolla myös toimitus Postin pakettiautomaatteihin sekä kotiinkuljetus.

Postin pakettiautomaattien määrä on kasvanut todella nopeasti ja ne ovat napanneet jo todella ison osan verkkokauppojen pakettitoimituksista. Pakettiautomaatit sijaitsevat keskeisillä paikoilla, esimerkiksi kauppakeskuksissa, joten tilausten noutaminen onnistuu helposti päivittäisten askareiden ohessa. Kannattaa muistaa, että Posti säilyttää pakettiautomaatteihin toimitettuja paketteja vain viikon (normaaleissa posteissa säilytysaika on kaksi täyttä kalenteriviikkoa), joten muista noutaa paketti ajoissa.

Verkkokaupassamme on nyt tarjolla myös Postin kotiinkuljetus, joten mikäli haluat tilauksesi toimitettavan suoraan kotiisi, valitse tämä vaihtoehto. Kotiinkuljetus-palvelun hinta on 12,95€.

Joulu on myös ISOJEN kilpailujen aikaa!

Rakastamme kilpailuja ja näin loppuvuodesta ne tuntuvatkin lähtevän aivan lapasesta... Tälläkin hetkellä verkkokaupassamme on käynnissä lukuisia kilpailuja, joiden palkinnot ovat aivan poskettoman siistejä! Tässä muutama esimerkki:

Voita 300€ EMP-lahjakortti!

1) Voita 300€ joululahjoihin!

Tässä kilpailussa tarjoamme sinulle mahdollisuuden voittaa 300€ EMP-lahjakortin, jolla voit ostaa joululahjoja isommallekin porukalle. Kilpailu päättyy 7.12.2014.

Osallistu kilpailuun TÄÄLLÄ!

   

Voita neljän hengen hytti RadioRock XV -risteilylle!

2) Voita neljän hengen hytti RadioRock XV -risteilylle!

Rakastamme hyvää musiikkia, joten haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden päästä bailaamaan kolmen kaverisi kanssa RadioRock XV -risteilylle 31.1-1.2.2015. Voittajalle on tarjolla neljän hengen hytti Tallink Baltic Queen -laivalla järjestettävälle risteilylle. Kilpailun päättymispäivä on 14.12.2014.

Löydät kilpailun TÄÄLLÄ!

   

Voita EMP Rockhand -arkkukaappi!

3) Voita EMP Rockhand -arkkukaappi!

Kilpailun palkintona on EMP Rockhand -arkku... tai siis, kyseessä on arkun näköinen kaappi, jonka sisältä löytyy neljä hyllytasoa. Kaapin sisäväri on punainen. Tämä kilpailu päättyy jo 5.11.2014, joten pidä kiirettä!

Siirry kilpailuun TÄSTÄ!

 

Rupeahan valmistautumaan jouluun ja tilaa lahjat meiltä jo nyt! Toivotamme sinut tervetulleeksi jouluostoksille EMP.fi-verkkokauppaamme! Mahtavaa joulun odotusta!

Mikäli tämä kirjoitus oli mielestäsi kiinnostava, jaathan sen eteenpäin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin kautta? Jos sinulla on jotain aiheeseen liittyvää mielessäsi, kirjoita kommentti, niin saamme aiheen ympärille aikaan keskustelua. Tätä kirjoitusta saa vapaasti lainata ja siihen linkittää, kunhan vain muistat mainita lähteen.

Kategoriat: Julius

Tagit: emp-kuvasto emp.fi ilmaiset kilpailut joulu 2014 joululahjat joululahjat netistae lahjakortti lahjavinkit nettikilpailut pakettiautomaattii radio rock radio rock risteily | Pysyvä linkki

Jaa tuote: