Boheemi karvatakki ja rock'n'roll-lifestyle

Tietyt leffat ja sarjan palaavat aina uudelleen ja uudelleen suosioon. Lokakuun itsestäänselvien kauhuklassikoiden lisäksi tänä syksynä olen huomannut Almost Famous -leffan ja sen hahmon Penny Lanen tyylin putkahtelevan sieltä täältä silmiini - esimerkiksi Instagram-feedissäni on näkynyt paitsi Penny Lanen tyyliä muistuttavia asuja, myös ihan leffan nimeä pinsseissä ja meemejä leffasta. Leffasta tuttu boheemi karvatakki on muutenkin tämän syksyn tyylikkäin takki. Koska lämpimyys ja rentous sopivat hyvin Suomen syksyyn, otin Penny Lanen itsekin inspiraatioksi ja toteutin hahmon pohjalta tämän asun.

Niiiin pehmeä hiha <3

Takki on tosiaan Gipsyn Challi -niminen välikausitakki. Boheemi karvatakki on ollut hakusessa jo pitempään, mutta en ole löytänyt vielä sopivaa. Tämän takin vuori on hieman joustavaa materiaalia, joten tälle ei kyllä mukavuudessa löydy vertaa. Tilasin vielä varmuuden vuoksi XL-koon, jotta takki olisi vähän ylisuuri. Huomasin, että koko L olisi voinut myös toimia, sillä takki on valmiiksi jo hieman ylisuurta mallia. No, enemmän tilaa = enemmän mukavuutta. Takki on myös yllättävän lämmin, vaikka vuorimateriaali onkin ohutta. Karvakerros kai luo jonkinlaisen ilmavaipan takin ympärille. Takki toimii hyvin vielä pikkupakkasillakin.

Boheemi karvatakki on täydellinen vaate syksyyn

Okei okei, tiedän, että aurinkolasit ovat ehkä vähän liioittelua tähän pimeään vuodenaikaan. En vain voinut vastustaa vielä ripauksen rock'n'rollia lisäämistä, ja Penny Lane -fiilikseen nyt vain kuuluvat aurinkolasit (katsokaa vaikka ylläolevasta linkistä sen leffan kansikuva). Muuten asu on melko rento ja galmourista kaukana: korkeavyötäröiset legginsit, toppi, villasukat ja maiharit. Karvatakissa on nimittäin parasta juuri se, että sen alle voi pukea mitä tahansa ja fiilis on silti super glam. Legginsien lisäksi takin kanssa toimivat nimittäin niin farkut kuin mekotkin (testattu on).

Vaikka lokakuu ja halloween ovatkin nyt muka ohi, eivät pienet kauhuelementit ja creeppailu ole lähteneet minnekään. Muuten normaaliin meikkiin lisäsin creepy-fiilistä tuomaan valkoisen piilolinssin - tämä look onkin siis ehkä Penny Lane halloweenina. Kun linssin laittaa vain toiseen silmään, vaikutelma on vielä häiritsevämpi kuin se, jos molemmat silmät olisivat valkoiset (mikä on kyllä myös aika cool).

Creeping around

Myös meikissä ja koruissa annoin halloweenin vielä näkyä - noitatyyliin sopiva Wildcatin Ouija-kaulakoru muistuttaa rituaaleista ja symboleista, kun taas huulissa käytin verenpunaista huulikiiltoa. Huulikiilto kyllä sopii Penny Lanellekin, ja nyt mattapunien jälkeen sitä taas näkyy vähän aiempaa enemmän. Oman lisänsä tähän lookiin tuovat rohtuneet huuleni! Näyttää melkein siltä, kuin huulillani olisi veripaakkuja. Katson aina asioita näin optimistisesti! Mikä tahansa meinaan voi olla asuste.

Nyt kun näitä kuvia katselen, täytyy myöntää, että minun Pennyni meni aika synkkään suuntaan. Mutta on hän vielä sieltä jostain tunnistettavissa, sanoisin. Ihanan lämmintä syksyä teille kaikille! Älkää pliis vielä alkako puhua joulusta, pidetään ensin pieni hiljainen hetki lokakuulle.

 

Kategoriat: Ruki

Tagit: boheemi gipsy karvatakki ouija piilolinssit syksy syksyn muoti syksyn vaatteet takki tuotteet wildcat | Pysyvä linkki

Jaa tuote: