Ilosaarirock 2017 - parhaat tyylit ja tunnelmat

Festarit kuuluvat kesään! Minun on ainakin pakko käydä ainakin yksillä festareilla joka kesä. Tänä vuonna kävin useammallakin, kuten oikeastaan yleensä käykin. Die Antwoord oli pakko nähdä Provinssissa, Karmarock-viikonloppu on pyhitetty ja varattu tietenkin joka vuosi ja Ilosaarirockiin palasin nyt parin vuoden tauon jälkeen. Onneksi, sillä meininki oli todella rento ja mahtava! Vielä enemmän vaivautuminen Joensuuhun asti lämmittää mieltä nyt, kun Karmarock tuli ja meni mutta minä en sinne päässyt sairastumisen vuoksi. Nyyh. No, ainakin voin fiilistellä muutaman viikon takaista Ilosaarta - tässä siis rockin parhaat tyylit! Ekana luonnollisesti minä ja Husky, paras festariseuralaiseni ja valokuvaajani.

Parasta festarieseuraa <3

Festarin suosituin hiustyyli

Kun istahdimme alas ja lähdimme analysoimaan ohikulkijoiden festarityyliä, ensimmäisenä silmiin pisti se, että parin viime vuoden suosikkeja, kukkakruunuja, ei oikeastaan näkynyt ollenkaan. Kukkakruunujen ja hippityylisten kampausten sijaan tosi monen hiukset oli solmittu kiinni erilaisille lettikampauksille, jopa sukupuolesta riippumatta. Ihan pelkkien perinteisten lettien sijaan hiuksia oli sidottu tosi mielikuvituksellisilla tavoilla. Kivaa vaihtelua!

Ilosaarirock 2017 - suosituin tukkatyyli on lettikampaus!

Vaatteissa näkyi tietenkin perinteisiä minishortseja hieman viileähköstä säästä huolimatta, ja asusteista suosituin oli tietenkin värikkäät aurinkolasit. Silmiin pistävimmät tyylit olivat kuitenkin ehkä metallinen hohto ja glitter vaatteissa sekä läpinäkyvyys materiaaleissa. Miehet pukeutuvat ilmeisesti Itä-Suomessa länttä vapaammin, sillä mielenkiintoisia asuja näkyi heillä paljon enemmän kuin esimerkiksi Provinssissa tai viime vuonna Ruississa. Hameita, mekkoja, kilttejä, eriparikenkiä, haalareita, värejä... Tosi mukavaa vaihtelua shortseihin ja t-paitaan, jota ehkä piristetään korkeintaan festari-leillä kaulassa. Myös rockia näkyi vaatteissa ja ihmisissä jotenkin enemmän.

Ote tyylikkäimmistä festarieläjistä!

Me olimme lähteneet myös läpinäkyvään trendiin mukaan. Tässä Huskyn tyylinäyte kolmelta päivältä:

Husky looks <3

Ekan kuvan sadetakkia emme tarvinneet ollenkaan! Sunnuntaina tuli jopa kuuma. Sadetakki on Fashion Victimin, ja vaikkei satanutkaan, se oli kyllä tyylikäs silti. Suosittelen etenkin, jos ei halua kätkeä hyvin suunniteltua asuaan sateen vuoksi! Kengät ovat minun ja Huskylla lainassa, sillä olin järkevänä ihmisenä varustautunut kaksin käveltävin kengin. Ne ovat Adidaksen Adi-Easet, ja tilasin ne, sillä olin todennut aikaisemmat saman mallin kengät hyviksi. Nyt minulla on punaiset (jo hieman kuluneet) ja monikäyttöisemmät mustat! Vikan kuvan hame on Gothicanan musta maxipitsihame, joka on aika perinteinen festarimaxi, mutta pitsillä höystettynä.

Ilosaarirock ja päivän asut

Minun läpikuultava asuni koostuu muutamasta kerroksesta. Alimpana on body ja sukkikset, sitten pitsinen hame ja päällä vielä kimonotyyppinen takki. Kerroksilla yritin häivyttää sitä tosiasiaa, että oikeastaan kävelin ympäriinsä bodyssa. Tokan päivän rentoiluasu oli sitten täydellinen nurmikolla makoiluun ja musiikin kuunteluun hieman kauempaa. Olin jo tässä vaiheessa luopunut noista korkeista kiilakoroista, huh!

Ilosaarirockin aito tunnelma koostuu paitsi rennosta asenteesta, ihanista ihmisistä ja kauniista miljööstä, myös mahtavista artisteista. Tämä on festari, jolla kuulee oikeasti rokkia. Silti lempparikseni osoittautui sunnuntaina esiintynyt Vesala, jota en ollut aikaisemmin päässyt näkemään livenä. Keikalla oli ihana tunnelma ja Vesala on uskomattoman taitava muusikko ja esiintyjä. Asiaa ei yhtään pahentanut se, että hänen taustabändinsä jäsenistä yhdellä oli Marimekon maximekko ja toisella Die Antwoordin fanipaita! Hyvän fiiliksen johdosta näin jopa unta Vesalasta ja siitä, että biletimme yhdessä. Sydämeni vähän särkyi, kun heräsin.

Vesala <3

Ilosaarirock oli siis jälleen erittäin mahtava kokemus. Kyllä se niin on, että vaikka Joensuuhun ajaa melkein kuusi tuntia, ajomatka on sen arvoista. Toivottavasti muistan tämän myös ensi vuonna!

Kategoriat: Ruki

Tagit: Adidas fashion victim festarit festarit 2017 festarityylit Gothicana by EMP hiustyylit ilosaari ilosaarirock kesae 2017 kesaevaatteet tuotteet vesala | Pysyvä linkki

Jaa tuote: