Kevään lähettiläs ja baseball-takki

Pienenä leikin aina tähän aikaan vuodesta kevään lähettilästä. Melkeinpä OCD:n kaltaisin pakkoliikkein minun oli koulumatkalla pakko astua kaikkien yöllä muodostuneiden jäitten päälle ja rikkoa niitä. Joskus myöhästyin koulusta, mutta olihan minun pakko auttaa kevättä tulemaan! Uskoin vakaasti, että jos rikon jäitä, ne sulavat nopeammin ja kevät tulee aiemmin. En ole siitä paljoa kasvanut, sillä teen tätä samaa yhä: rikon vieläkin niitä jäitä, mutta autan kevättä myös muulla tapaa - pukeutumisellani!

Kevät saapuu tai se itkee ja saapuu

Kevätasu päälle!

Kevättä autetaan pukeutumisen suhteen tietenkin niin, että vaikka ulkona olisi pakkasta, laitetaan hampaat irvessä kevätasu päälle. Siihen kuuluu kevättakki, lyhyt hame tai shortsit (tähän kohtaan saa toistaiseksi vielä sen verran armoa, että niiden alle saa pukea sukkahousut!), aurinkolasit, tennarit ja mahdollisuuksien mukaan lippis. Kun talvitakin on kerran vaihtanut kevätversioon, sitä ei enää vaihdeta takaisin! Ei vaikka saapuisikin takatakatakatakatakatakatalvi, eikä silloinkaan, vaikka taivaalta sataisi kissoja ja koiria. Aurinkolaseja käytetään väkisin, vaikka aurinko olisi pilvessä. Iltaisinkin ne on vaan pakko laittaa päähän, vaikka näyttäisikin vähän typerältä (miltä minä en tietenkään koskaan näytä!). Tämä taakka pitää kevään lähettilään kantaa.

MRV on hella rad Cupcake Cultin baseball-takissa!

Kun kevättä on tehnyt jonkin aikaa, huomaa, ettei enää palelekaan. Sormet alkavat sulaa syväjäästä ja takapuoleen palaa tunto. Hurraa, se merkitsee sitä, että on onnistunut! Kevät on tullut ja se on sinun ansiotasi. Olet hieno ihminen! Lisäksi olet ollut koko ajan oikeassa, joten voit marttyroida ystävillesi, jotka ovat kulkeneet talvitakissa varmuuden vuoksi toukokuulle asti, ja sitten muka ilahtuneena ottavat kevään vastaan. He eivät ansaitse kevään lämpöä, sillä he eivät ole kärsineet kuten sinä! Vain sinulla on oikeus nauttia keväästä ja tietenkin sen jälkeen tulevasta kesästä. Muut ovat teeskentelijöitä - wimps and posers, leave the hall!

MRV on kevään lähettiläs! Tai suorastaan sotilas!

MRV:n tämän kevään univormu

Minun univormuuni kuuluu tänä keväänä lappuhaalarit, jotka ovat jo nyt muodissa, mutta ennustetusten mukaan tulossa kesällä vielä isommin katukuvaan. EMP Black Premiumin versiossa tästä klassikkovaatteesta on tietysti pientä twistiä: nahkayksityiskohtia ja kulutuksia. Kevättakkiini halusin vähän väriä, ja sitä sopivasti sisältääkin Cupcake Cultin baseball-takki Hello Zombie -teemalla. Kengät ovat ihan hiukan platformilla korotetut Vans Sk8 Hi Platform -varsitennarit. Näissä on supermakeat kultaiset pyramidiniitit, joista nauhat pujotetaan!

Muistakaa, että muovisiakaan flamingoja ei saa potkia vaikka olisi kuinka hienot kengät.

Ikävä kyllä supermakea lippikseni on lainassa pikkusiskoltani, joten en osaa sanoa, mistä tämän nimenomaisen yksilön saa itselleen hankittua. EMP:llä on kuitenkin vaikka miten paljon upeita lippiksiä, joten jokainen voi etsiä itselleen sopivan kevään soturin päähineen.

Kunpa Suomessakin olisi flamingoja!

Keväässä on myös se hyvä puoli, että vihdoinkin pääsen jälleen ulos ottamaan asukuvia ilman jäätymistä! Jee! Valoakin riittää nyt jo iltakasiin asti. Se onkin hyvä, sillä pimeässä joudun käyttämään salamaa, ja salama aiheuttaa tyhmiä ilmeitä.

Syitä odottaa kevättä, osa sata: ei tarvitse enää salamaa kuvien ottamiseen, joten ilme ei ole ikinä näin typerä!

Tervehdys siis kaikille kanssasankareilleni, kevään sotureille! Teille muille ihan vaan kylmä pään nyökäytys, sillä vaikka ette ansaitsekaan kevättä, en ole mikään täysi öykkäri, joka jättää tervehtimättä.

Kategoriat: Ruki

Tagit: baseball-takki Cupcake Cult emp black premium haalarit hello zombie Kevaet kevaettakki lappuhaalarit lippalakki lippis tennarit tuotteet Vans varsitennarit | Pysyvä linkki

Jaa tuote: