Kirsikankukkia ja pastellivärejä

Kävin siskojeni kanssa Roihuvuoren kirsikkapuiston hanamissa eli kirsikankukkajuhlassa. Olin todella kipeänä, mutta pakkohan sinne oli lähteä, sillä kirsikankukat ovat lyhytikäisiä ja katoavat tuuleen ja sateeseen muutaman päivän kukinnan jälkeen. Hyvä, että lähdin, sillä kuvista tuli tosi upeita! Kirsikankukat ja hempeä värimaailma saivat minut ajattelemaan pastellivärejä muutenkin ja hetken aikaa elämäni oli vähän makeampaa.

Roihuvuoren kirsikkapuisto ja hanami

Pastellivärejä ja kaikkea söpöä

En ehkä ihan kokonaan luopunut mustasta all black everything -periaatteestani tai kirkkaiden värien rakkaudestani, mutta huomaan, että huomaamattani kuvia muokkaillessani kokeilen yhä useammin vaaleanpunaisia ja mintunsinisiä filttereitä ja että pastellinen värimaailma miellyttää silmääni nyt hieman enemmän. Ehkä tämä on ohimenevä ilmiö tai ehkä ei, mutta tilasin ainakin tällaiset ylimakeat hiuspinnit. Aikaisemmin en olisi voinut ajatellakaan käyttäväni jotain näin ällösöpöä <3 Huomasin muuten, että rusetteja on aika paljon muutenkin tarjolla. Ehkä ne ovat tulossa muotiin? Kannattaa tsekata muutkin hiuskoristeet, siellä oli ainakin HP-teemaisia ja Disney-aiheisia rusetteja.

Pastellia, söpöilyä ja kirsikankukkia. Tasapainoksi vikan epäilevä ilme.

Tuo minun hattuni puolestaan (katso eka kuva) on myös EMP:ltä. Luulin sen olevan ihan tavallinen olkihattu, mutta siskoni huomasivat, että se on One Piecen (joku animesarja?) cosplay-hattu, ja tietenkin pilkkasivat sitten minua siitä, etten ole katsonut edes sarjaa ja pidän sen fanituotetta. Hattua ei kyllä erota tavallisesta hatusta, joten pidän sitä ylpeästi edelleen. Lisäksi siinä on kätevä kaulanauha, mikä puuttuu melkein jokaisesta lierihatusta! Se nauha on tosi hyödyllinen ja kätevä tuulessa, terveisin hattujen ystävä.

Silmiini tulvi pastellivärejä siinä määrin, että ne alkoivat näyttää kivoilta myös vaatteissa. Tilasin kesän toimistohommiin tällaisen ylisuloisen Pussy Deluxen polkadot-kuosisen lyhythihaisen paidankin. Melkein samanlaista paitaa on saatavilla samalta merkiltä myös vaaleansinisenä, jos tämä vaaleanpunainen ei innosta. Itse arvoin aika pitkään niiden välillä! Polkadot-kuosin ystäville vinkki: kannattaa tsekata Pussy Deluxen tarjonta muutenkin, siellä on kaikkea siirappisen makeaa pallokuosihommia bikineistä mekkoihin.

Pussy Deluxe

Ihan en ehkä noita lyhyitä shortseja töihin laita, mutta paita on minusta erittäin kiva töihin. Se on samaan aikaan ihan asiallinen (katsokaa nyt noita kauluksia!) ja kuitenkin kesäisen kevyt. Tämä voisi toimia talvellakin neuleen alla, mutta en ole ihan varma värin toimivuudesta. Katsotaan sitä sitten.

Pastellivärien kaveriksi olen innostunut myös kevyestä meikistä. Jätän mielelläni ihomeikin pois kesäisin, sillä pisamien kanssa on hankalaa laittaa kevyttäkään meikkiä näyttämättä sotkuiselta.  Panostan sen sijaan huuliin ja kulmakarvoihin. Ne olen itse asiassa vetänyt melko tummiksi, sillä sininen tukkani vaatii sitä. Yleensä meikkaan vähemmän kesällä myös ihan siksi, että kuumalla ilmalla meikki valuu, mutta sitä ei nyt näillä keleillä tarvitse pelätä.

Tuossa vikassa kuva paidan sävy muuten on vähän liian persikkainen, oikeasti se on vaaleanpunaisempi ja vähän sellaiseen vanhaan roosaan tiattava. Sävy johtuu niistä aiemmin mainitsemistani pastellifilttereistä!

Kategoriat: Ruki

Tagit: fanituotteet hattu hiustuotteet kesae 2017 kesaevaatteet Meikki meikkivinkit pastellihiukset pastellivaerit Polka dots pussy deluxe tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: