Lady in Black

Okei, olen ehkä vähän liikaa draamaillut syksyn kamaluutta tässä viime aikoina. Onhan se kivaakin, kun saa synkistellä kynttilöiden valossa ja pukeutua mustaan! Inspiroiduin synkkyydestä ja pukeuduin tällaiseen Classy Lady -lookkiin.

Mystinen Lady in black!

Draamaa ja mystiikkaa

Dramaattista syksyä!

Syksyllä ihmisille kaupataan paljon maanläheisiä sävyjä, kuten viininpunaista, okrankeltaista ja ruskeaa. Minulle nuo värit eivät sovi millään lailla, tai no, korkeintaan ehkä laitan huuliini viininpunaista huulipunaa (eikä sekään väritykseeni erityisesti passaa). Itse tykkään kuitenkin syksyn värien sijaan mustasta - se ei petä koskaan ja se sopii syksyn synkkyyteen.

Myös kynähameet on kiva kaivaa esille kesän jälkeen. Minusta ne sopivat jotenkin enemmän syksyyn ja talveen - ehkä mieleni yhdistää ne jotenkin kouluun ja töihin. Kesän kuumuudessa ne voivat olla myös vähän nihkeän tiukkoja. Tämä kynähame on kirpputorilöytö. Pusero on Vive Marialta, nimeltään Betty. Rakastan tällaisia paitoja, joissa on valmiiksi kaularusetti! Jos solmio ei innosta, rusetti on hyvä vaihtoehto sille. Jos haluaa mennä koristeellisempaan suuntaan, Bannedin pitsinen body voisi olla ihana vaihtoehto (siinäkin on kaulahässäkkää). Jos taas haluaa olla vähän kaularusettia rennompi mutta kuitenkin tyylikäs, tämä pitsikoristeinen paita sopisi lookiin myös.

Olen nähnyt lierihattuja erityisen paljon viime aikoina, vaikka ne kyllä muutenkin joka syksy lisääntyvät katukuvassa ja blogeissa. Lierihattuja käytän itse erityisesti kesällä, koska en halua palaa tai pisamoitua. Syksyyn eivät minun olkihattuni kuitenkaan sovellu, joten tilasin EMP:ltä tämän huopaisen ja syksyisen version lempipäähineestäni. Poizen Industriesin Vintage Hat on varustettu pienellä rusetilla! Lisäksi hatussa on sisällä säätönauhat, joita minä isopäisenä en kuitenkaan tarvinnut.

Näytän melkeinpä runolliselta! Ja alimmaisessa kuvassa vähän muumilta :D

Nämä äärimmäisen suloiset kengät jalassani ovat tietenkin T.U.K.:ilta. White Bow Heel -nimiset kengät ovat ehkä lempparini tällä hetkellä! Okei okei, sanon näin aina, mutta kun nämä ovat niin mukavat ja tukevat jalassa. Ja niin söpöt! Tilasin T.U.K.:n pienet koot tuntevana yhtä kokoa normaalia isommat kengät, ja nämä ovat aika sopivat - ehkä jopa hiukan tilavat. Oma jalkani on pieni 39 ja nämä ovat kokoa 40. Sanoisin, että jos jalkani olisi normaalin kokoinen 39, nämä olisivat juuri sopivat.

Tiedän, olen toistellut tätä ennenkin, mutta eivätkö olekin MAAILMAN SÖPÖIMMÄT KENGÄT!

Aikaisemmista lempparikengistäni kerron täällä. Nuo kengät alkavat nyt olemaan vähän liian kesäiset. Pakkaan ne kuitenkin hyvillä mielin varastoon odottamaan ensi kesää, koska sain niille hyvät seuraajat.

Olen vähän piristynyt synkistelystäni ja jaksanut aamulla jopa miettiä, mitä puen päälleni. Siitä puolestaan seuraa hyvä noidankehä: hyvin pukeutuneena olo tuntuu melkein ihmiseltä. Kai tästä syksystä voi nauttiakin, ainakin kun miettii, että esimerkiksi toukokuussa tällainen dramaattinen lady in black -asu tuntuisi melkeinpä naurettavalta. Nyt sovin kuitenkin oikein hyvin ankeaan katukuvaan, ja mikä tärkeintä - silti erotun siitä.

Kategoriat: Ruki

Tagit: poizen industries syksy syksyn vaatteet TUK tuotteet Vive Maria | Pysyvä linkki

Jaa tuote: