Live fast and dye your hair - Manic Panic

Pari vuotta sitten olin päättänyt, että en enää värjää hiuksiani, sillä oma värini on niin mahtava. Silti minua kutkuttelivat kaikki ihanat shokkivärit! Etenkin mermaid- ja my little pony -tukat Instagramissa saivat minut ikävöimään omia villejä tukkiani. Viime keväänä ihosyöpä sai minut kuitenkin pelästymään, että tukkani leikataan kokonaan pois (onneksi ei leikattu), joten päätin unohtaa jahkailut ja värjätä hiukseni. Nyt olen kokeillut erilaisia shokkivärejä tukkaani keväästä asti. Olen pysytellyt tummemmissa väreissä, jotta omaa tukkaa ei tarvitsisi vaalentaa ihan niin paljoa, mutta kun näin, että Manic Panic oli kehitellyt valmiita pastellisävyjä, olihan niitä pakko testata. Testasin, ja tässä nyt yrityksen ja erehdyksen kautta opitut ohjeet siihen, mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä tukkaa värjätessä. Niin ja lisäksi parin koru-uutuuden esittelyä, sillä uskalsin vihdoin tilata The Rogue and The Wolfin sormuksen ja se mahtui nakkisormeeni!

Enemmän on enemmän, niin tukassa kuin koruissakin!

Mystic Heather ja Fleurs Du Mal

Tukassani oli pohjalla sinisen, turkoosin ja vihreän haalistuneita sävyjä. Ne piti ensin siis poistaa, jotta pastellisävyt tarttuisivat. Tukan vaalensin Manic Panic Bleach Kitillä eli värinpoistajalla, mutta ennen värinpoistoa levitin hiuksiin kookosöljyä, jonka annoin vaikuttaa pari tuntia. Bongasin tämän neuvon keväällä jostain päin nettiä, ja se toimii todella hyvin. Jonkun mukaan kookosöljy jopa auttaa vaalennusprosessissa, mutta itse käytän sitä ihan vaan suojaamaan hiusta vaalennusaineelta. Sillä ei ole negatiivista vaikutusta värinpoistoon.

Kookosöljy tosiaan toimi hyvin ja hiukset olivat jopa pehmeämmän tuntuiset vaalennuksen jälkeen! Ensimmäisen virheeni kuitenkin tein, kun lisäsin heti vaalennuksen jälkeen suoravärit. Hiuksenhan pitäisi olla todella puhdas, jotta suoraväri tarraisi siihen kiinni mahdollisimman hyvin. En tietenkään tajunnut, että öljy ei ollut kokonaan hiuksesta poistunut edes vaalennusaineen vaikutuksesta, ja niinpä suoravärit peseytyivät pois kuin hoitoaine. Jonkin verran sävytystä ne tekivät, mutta kyllä ihmettelin, ennen kuin tajusin kookosöljyn olevan syypää. Siispä pesin hiukset pariin kertaan huolellisesti ja yritin uudelleen.

Manic Panic -suoravärejä saa sekoitella keskenään, mikä on kiva. Minä sekoitin hiuksiini edellisiltä värjäyskerroilta jäänyttä sinistä sävyä Rockabilly Blue, uutta vaaleanpunaista pastellisävyä Fleurs Du Mal ja violettia Mystic Heatheria. Olin myös tilannut pastellinvihreää sävyä Sea Nymph, mutta se ei sopinutkaan tähän yhdistelmään joten jätin sen säilöön myöhempää käyttöä varten - seuraavaksi tukkani on siis pastellinvihreä!

Laitoin sävyjä ihan huoletta sekaisin ja tukasta tuli tosi kiva. Sen kyllä huomasin, että jos tukka ei ole ihan vaalea, pastellipinkki ei tarttunut siihen - tämä siis huomioksi vähänkään tummatukkaisille. Jos ihan pastellisen sävyn haluaa, hiukset pitää kyllä vaalentaa pariin kertaan. Sininen ja violetti tarttuivat hyvin, ja kun sekoitin niitä vaaleanpunaiseen, sain hauskoja, jopa harmahtavia sävyjä.

Uusi tukka!

Uusia koruja!

Uuden tukan luomisen lisäksi sain aikaiseksi tilata uusia koruja. Olen jo vähän aikaa kuolannut The Rogue + The Wolfin sormuksia, mutta koska olen tällainen nakkisormi, ajattelin, että ne ovat kuitenkin liian pieniä. Nyt tilasin kuitenkin The Chase -sormuksen koossa L, ja se sopiikin jopa keskisormeeni.

Tykkään merkin tuotteista paljon ja minulla on kyllä pari sen kaulakorua. Sormuksen lisäksi tilasin nyt myös Small Bison Skull Chokerin. Koru on todella upea ja yksityiskohtaisesti muotoiltu, sillä nämä korut on tehty 3D-tulostimella. Minun piti kyllä lisätä siihen vähän nauhaa taakse, sillä choker-efekti oli vähän liiankin todellinen. Ehkä murehdin väärää asiaa, kun mietin sormieni paksuutta!

 

Koska olen sitä mieltä, että enemmän on enemmän, yhdistin biisoninkalloon Wildcatin Gothic-kaulakorun ja jotta varmasti dekoltee olisi täynnä tavaraa, puin ylle vielä harness-rintsikat.

The Rogue + The Wolfin Small Bison Skull Choker ja Wildcatin Gothic-kaulakoru

Nyt olen valmiina syksyyn - onhan minulla koulurepun lisäksi uusi tukka ja uudet korut. Ja kujeet tietenkin. Paitsi että ehkä tosin heitän tähän topin ylle jonkun paidan tai neuleen, ilma alkaa olla aika viileä.

Kategoriat: Ruki

Tagit: choker Hiusvaeri kaulakoru Korut kosmetiikka Manic Panic sormukset sormus the rogue + the wolf tuotteet tyyli tyylivinkit wildcat | Pysyvä linkki

Jaa tuote: