Läpinäkyvät housut – uhka vai mahdollisuus?

Läpinäkyvät paidat ovat näkyneet jo muutaman vuoden ajan kaupoissa ja ihmisten päällä. Juuri kun olin itse uskaltautunut varovasti trendiin mukaan, tulivatkin läpinäkyvät housut ja hameet! Kokeilin läpinäkyvyyttä alaosassa ensin maxihameella, jonka alla oli minihame, ja hyvinhän se toimi. Nyt olen ihan innoissani. Tykkään pitkistä hameista ja housuista, mutta usei ne ovat liian raskaita ja saavat minut näyttämään körttiläiseltä, ellen suunnittele yläosaa hyvin. Läpinäkyvyys toimii maximitassa tosi hyvin, sillä se häivyttää vaikutelmaa. Vaikka alla olisikin kriittiset paikat peittävä hame tai shortsit eikä ihoa näkyisi yhtään sen enempää kuin minihameessakaan ollessa, on fiilis jotenkin vilautteleva. Se on ihan hauskaa. Samalla olen kuitenkin sitä mieltä, että läpinäkyvä trendi toimii myös työpaikalla, kunhan muuten sitten asustaa vaatteen sinne sopivaksi.

Jawbreakerin pitsihousut

Pitsihousut – uhka vai mahdollisuus?

Nämä pitsihousut ovat Jawbreakerin syksyn mallistosta. Merkin muissakin tuotteissa läpinäkyvyys on enemmän tai vähemmän läsnä. Tykkäsin housuissa läpinäkyvyyden lisäksi siitä, että kyseessä eivät ole mitkään legginsit – lahkeet ovat leveät ja alaosan voisi jopa sekoittaa hameeseen kauempaa. Alla on kiinteät lyhyehköt shortsit, joten vilautuksen vaaraa ei ole. Vyötärö on kivan korkealla (katso eka kuva). Inhoan matalavyötäröisiä alaosia, sillä ne eivät ikinä istu minulle hyvin. Ainoa miinus housuissa on ehkä niiden herkkyys. Olen aika menevä ihminen, ja nämä housut jalassa pelottaa koko ajan, että repäisen ne johonkin terävään kulmaan, korkoon tai muuhun. Esimerkiksi se, kun koirani hyppäsi syliini, aiheutti minulle melkein slaagin! Sillä on nimittäin terävät kynnet. Toistaiseksi olen onnistunut kuitenkin pitämään housut ehjinä, vaikka olen käyttänyt niitä aika paljon.

Käytin housuja jopa töissä ja sain niistä kehuja. Vähän jännitin, että läpinäkyvät housut olisivat olleet ehkä liian rohkeat töihin, mutta toisaalta elokuun lämpiminä päivinä muutama muu opettaja käytti shortseja – ja kuten sanottu, nämä kuitenkin peittävät enemmän kuin shortsit.

The Rogue and The Wolf ja Banned

Asun kruunaavat asusteet!

Nämä kuvat on otettu Rooman yössä! Suunnittelin ottavani hienoja kuvia päivälläkin, mutta +35 astetta ja reipas kävely eivät saaneet kasvojani jostain syystä hehkumaan muusta kuin hiestä, joten kuvien ottaminen jäi illan ”viileyteen” (eli silti yli 20 asteeseen). Koska housut ovat aika dramaattiset, päätin mennä dramaattiseen suuntaan myös asusteissa.

Kissamaiset aurinkolasit ovat Bannedin Dancing Days -mallistosta, joka hakee inspiraationsa vintagemuodista. Käsilaukku on Hell Bunnyn. Rakastan sen vampyyriaihetta ja kaiken lisäksi olen aika varma, että paitsi punainen myös punamusta on kova juttu ensi talvena. Lisäksi laukun malli on myös hieman vintagetyylinen (katsokaa ekasta kuvasta sen sivuprofiili). Käsikoru on The Rogue and The Wolfin mallistosta, mutta tällä hetkellä tämä malli on loppuunmyyty. Huivi on löytö jostain roomalaisesta liikkeestä, mutta kuten huomaatte, punainen toistuu siinäkin.

Pikkusiskoni otti nämä kuvat, ja lupasin hänelle, että julkaisen myös tässä alla olevan kuvasarjan. Voitte ihastella siinä vaikka turbaaniani ja katsella lisää yksityiskohtia laukusta.

Turbaanipää Roomassa

Tästä sais hyvän sarjakuvan, tosin en tiedä, mikä sen idea olisi.

Mitäs te tykkäätte läpinäkyvästä trendistä? Läpinäkyvät housut voivat olla monelle liikaa, mutta minusta ne ovat kivaa vaihtelua.

___miss ruki ver

pixelstats trackingpixel

The post Läpinäkyvät housut – uhka vai mahdollisuus? appeared first on EMP-blogi.

Kategoriat: vaatteet_ja_tyyli vaatteet_ja_muut_tuotteet Miss Ruki Ver

Tagit: tuotteet asusteet Aurinkolasit banned dancing days hell bunny housut Jawbreaker kaesikoru kaesilaukku Korut laepinaekyvyys pitsi the rogue + the wolf | Pysyvä linkki

Jaa tuote: