Noituminen on tämänkin syksyn juttu

Viime syksynä innostuin noitatyylistä. Näyttää siltä, että tänäkin vuonna se pysyttelee pinnalla. Tai sitten katson vain kaikkea sillä silmällä, kyllähän syksyn jutut saa helposti näyttämään noitamaisilta: hatut, tummat sävyt, viininpunaiset huulet, tumma meikki kesän raikkauden jälkeen, kynttilät, tee, punaviini… Joo, ehkä syksy nyt vain on synkistelyaikaa. Asia tuli mieleeni, kun tutkiskelin Voodoo Vixenin syksyn mallistoa. Noituminen ei ole ainoa asia, joka mallistosta tulee mieleen. Myös 60- ja 70-luku tulevat vahvasti väreistä mieleen, hieman myös 30-luvun dramaattisuus. 30-luvusta inspiroitunut Olive 30s Green Evening Gown Dress valikoituikin erityiseksi lempparikseni. Tällä kertaa malliksi pääsikin minun sijaani eteerinen kaunotar Yogi!

Noitasyksy

Witchy stuff

Siskoni Husky järjesti ja suunnitteli ihanat kuvaukset, joiden teemana oli taikajuomien tekeminen ja noituminen metsässä. Minä otin kuvat, Husky avusti ja stailasi ja Yogi sekä Choco toimivat malleina. Oli tosi ihanaa päästä kuvailemaan jotakuta toista välillä! Kuvaan aika paljon tietysti siskojani, mutta heidän kasvonsa ovat minulle jo niin tuttuja, että pieni haaste oli paikallaan. Toisaalta haaste oli oikeasti vain uskalluksessa, sillä Yogi ja Choco olivat täydellisiä malleja – he olivat rentoja ja kauniita, mitä muuta voi kuvaaja toivoa?

Olive 30s Green Evening Gown Dress

Voodoo Vixenin Olive 30s Green Evening Gown Dress

En alunperin suunnitellut käyttäväni mekkoa näissä kuvauksissa, mutta se sopiikin tähän ihan täydellisesti. Aluksi ajattelin, että otan kohtalokkaita kuvia Roomassa mekko ylläni ja turbaani päässäni. Mekon paksu materiaali oli kuitenkin auttamattoman kuuma ikuisen kaupungin helteeseen. Tätä ei auttanut mekon malli pitkine hihoineen ja maximittoineen. En viitsinyt edes yrittää hikoilla se ylläni siellä.

Vihreä hohtava vakosametti toimii kuitenkin suomalaisessa metsässä kuin sinne tehty. Noitamaisuutta korostimme sitten meikillä, asusteilla ja stailauksella. Tummat huulet ja hieman vaaleampi mutta kuitenkin tumma silmämeikki ja sotkuinen kihara tukka toimivat täydellisesti mekon kanssa ja tekivät noidastamme ehkä hieman luonnonlapsimaisen. Ehkä muinaisen säänoidan? Jotenkin tästä tuli sellainen ikivanha suomalainen pakanameininki mieleen.

Mekko on joustavaa materiaalia ja on siksi tosi mukava. Koko on kuitenkin mielestäni aika pientä mitoitusta. Mekon pitäisi olla mielestäni hieman löysä, sellainen, kuin se näissä kuvissa on. Mekon koko on kuitenkin kokoa XL ja Yogi on pieni S. Mekko oli toki iso hänelle ja sitä kurottiinkin sitten vyöllä vyötäröltä, mutta silti, oikeasti XL-kokoiselle ihmiselle se mahtuisi kyllä, mutta kankaan joustaminen ei sopisi mekon lookiin. Sen on tarkoitus olla huolettoman klassinen – tajuatteko, mitä tarkoitan? Harmi, että XL on isoin koko tässä mallissa.

Mitäs tykkäsitte noitameiningistä? Jee, en malta odottaa kaikkia ihania kuvauksia ja halloweenin odotusta! Suunnittelimme siskojeni kanssa jotain aivan uutta ja ihanaa tätä vuotta varten. Saa nähdä, miten jaksamme suunnitelmat toteuttaa. Hauskaa lokakuuta kaikille <3

___miss ruki ver

pixelstats trackingpixel

The post Noituminen on tämänkin syksyn juttu appeared first on EMP-blogi.

Kategoriat: vaatteet_ja_tyyli vaatteet_ja_muut_tuotteet Miss Ruki Ver

Tagit: tuotteet halloween maximekko mekko noita Voodoo Vixen | Pysyvä linkki

Jaa tuote: