Musta enkeli vei päivänsankarin

...eli näin loistat synkkänä kesäjuhlissa! Tai yksi vaihtoehtoinen otsikko tälle postaukselle oli myös "Näin pilaat sukulaisten kesäjuhlat", sillä ottamalla mallia Miss Ruki Verista olet tietysti juhlien upein ilmestys. Tämä ei tetenkään ole kiva päivänsankarille tai muille, tätä blogia lukemattomille vieraille, mutta minkäs sille voi - tyyliä ei ikävä kyllä vaan voi unohtaa sukujuhlissakaan, vaikka muuten olisikin huomaavainen. Musta tosiaankin sopii kaikenlaisiin kesäjuhliin, vaikka mustat sukat eivät sovikaan morsiamelle.

Musta on vihreää

Tämä asu sopii niin häihin, ristiäisiin kuin hautajaisiinkin!

Musta mekko on paitsi tyyliteko myös ekoteko. Kukkamekot ovat ihania, myönnän, mutta samaa kukkamekkoa ei voi käyttää jokaisessa juhlassa. Värit ja printit ovat siitä huonoja, että ne muistetaan. En ole sitä mieltä, etteikö samaa mekkoa voisi käyttää useasti, en todellakaan, mutta jos samaa mekkoa käyttää _jokaisissa_ juhlissa, se voi olla vähän tylsää. Musta mekko on poikkeus tähän sääntöön: vaikka se on upea, musta väri on niin geneerinen, että mekkoa ei kulu käytössä. Kaikki muistavat siis pikemminkin sinun tyylikkyytesi eivätkä itse mekkoa. Sehän on tavoitekin. Musta mekko muuttuu täysin asusteilla. Kukkamekoissakin asustaminen on tärkeää, mutta dominoivin osa asusta on kuitenkin aina se mekko.

Näin saavutat Miss Ruki Verin juhlaeleganssin

Jos ei halua olla liian synkkä, mustaan mekkoon voi yhdistää värikkäitä asusteita ja vaihtaa ilmettä kesän jokaiseen juhlaan. Minä sen sijaan korostin synkkyyttä pukeutumalla kokomustaan - ainoat väripilkut asussani ovat punaiset kynnet ja huulet. Mummoja ja tätejä järkytän kokomustan asun lisäksi tällä Bannedin clutch-laukulla, jota tosin myydään nimikkeellä "lompakko". Illan tullen shokeeraat vielä lisää, sillä tämä laukku hohtaa pimeässä! Voiko olla mahtavampaa :D

Luurankoja ja pääkalloja!

Unelmani ovat käyneet toteen: kauniit korkokengät, jotka ovat mukavat jalassa!

Jos haluatte poimia yhden tärkeän asian tästä postauksesta, poimikaa tämä: mukavat kengät ovat elintärkeät. Nyt olen löytänyt kengät, jotka eivät ole kiilakorot mutta ovat sekä mukavat että ihan törkeän hyvännäköiset! Ihan oikeasti, en uskonut tämän olevan mahdollista. Jos luette TUK:n Gather Knot Ankle Strap -korkokenkien tuotesivua, huomaatte, että muutkin ovat kehuneet näitä. Voisin toistaa kaikki kehut ja lisätä, että näistä tuli luottokorkkarini. En näillä ehkä lähtisi kiertelemään uutta kaupunkia, mutta ehdottomasti näillä jaksaa esim. ne kesähäät tanssia. Lisäksi nilkkaremmi ei mitenkään "katkaise jalkojani väärästä kohtaa ja saa niitä näyttämään paksummilta", kuten naistenlehdissä väitetään. Ja VIELÄ lisäksi, TUK:n kenkiä tilatessa kannattaa ottaa huomioon, että nämä ovat aika pieniä, joten kannattaa suosiolla tilata ainakin yhtä kokoa isommat kengät kuin normaalisti.

Korppikorvikset ja kevyt meikki viimeistelevät juhla-asun.

Koska muuten olin jo aika musta, jätin meikin melko kevyeksi. En voinut kuitenkaan vastustaa kiusausta, ja laitoin koruiksi goottiromanttiset korppikorvikset sekä ison ristikaulakorun. Lopputulos on silti aika raikas, vaikka itse sanonkin, ehkä juuri suhteellisen luonnollisen meikin takia.

Lopuksi asusteista itse mekkoon! Tämä H&R Londonin mekko on aivan ihana - tyyli on sekoitus fiftarityylistä kellomekkoa ja goottihenkeä. Vyötäröllä on korsettityylinen koristekiristys ja olkapäillä ihan hiukan pitsiä. Mekko ei ole ihan perusmusta - lähempää katsottuna kankaassa näkyy brokardipunontakuvio. Helma on täydellisen pituinen ja loppuu juuri siinä kohtaa, joka imartelee jalkoja kaikista parhaiten: pohje näkyy kokonaan ja sen paksuin kohta kaartuu hoikempaan polviosioon, ja sitten vasta helma katkaisee jalan. Joku voisi pilkata tarkkaa analyysiäni, mutta nämä asiat ovat tärkeitä. Jotkut mekot loppuvat ärsyttävästi juuri pohkeen paksuimpaan kohtaan, eikä jalan muoto pääse lainkaan esille. Toiset mekot taas ovat liian lyhyitä ja niissä voi olla epämukavaa istua koko pitkää iltaa sukulaisten keskellä.

Juhlien pukukoodi: awesome.

Kun nyt otatte neuvoistani vaarin ja menette sukujuhliin näin upeina, toivon, että saatte ihania kehuja ja kohteliaisuuksia! Jos saatte kyräileviä katseita ja kateellisia kommentteja, suosittelen vaihtamaan sukua tai unohtamaan sukujuhlat ja lähtemään kaupungille bilettämään arvoiseenne seuraan.

Kategoriat: Ruki

Tagit: Alchemy banned Fiftarimekko Gothic H&R London korkokengaet TUK tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: