Pääskytatuointi pyllyssä ja muita kertomuksia

Tykkään tosi paljon old school tattoo -tyylistä, mutta kaikkea, mistä tykkää, ei voi tatuoida iholle. Onneksi vaatteita voi aina vaihtaa fiiliksen mukaan. Näinpä siis nykyään minunkin pyllyäni koristaa vihdoin pääskytatuointi! Ja tietenkin aiheeseen sopivilla, jokaisen fiftarivaatekaapin pakollisella osalla eli aivan ihanilla, rockabilly-tyylisillä korkeavyötäröisillä shortseilla varustettuna.

En uskaltanut tatuoida pyllyyni old school -pääskystä, joten puin sitten nämä shortsit.

Housut kainaloihin!

Korkeavyötäröiset housut, hameet ja shortsit ovat ihania. Ne sopivat paitsi kurvikkaalle myös suoralle ja pyöreänmalliselle vartalolle. Korkea vyötärö pidentää jalkoja, korostaa vyötärölinjaa ja pitää vatsan sopivasti tsekissä. Minun on usein vaikea löytää joka kohdasta istuvia housuja, mutta jostain syystä korkeavyötäröiset sopivat melkein aina. Ehkä se on se elastisuus, en tiedä. Näiden pääskytatuointipyllyisten Banjo and Caken shortsien vyötärön korkeus ylittää kuitenkin kaikkien aikaisempien korkeavyötäröisten housujeni ennätykset. Nämä tulevat nimittäin tosi korkealle, ihan rinnan alle. Toinen plussa on se, että minun ei tarvitse ängetä näihin reisiäni, mikä on usein ongelma kokomittaisten housujen kanssa. Jee! Ja sukkahousut onneksi venyvät aina.

Kesä meni, shortsit jäi!

Housujen materiaali on tosi elastista, ja vaikka tilasin normaalisti istuvan tuumakoon 32, ovat nämä minulle hiukan liian isot (olen pienentänyt niitä hiukan vyötäröltä). Jos siis harkitsette näiden nimenomaisten shortsien tilausta, suosittelen valitsemaan normaalia naftimman koon. Kangas antaa kyllä hyvin myöten ja mukautuu kivasti kurveihin.

Shortsit ja hameet jokaiseen vuodenaikaan

Shortsien ja minihameiden käytön suhteen en välitä, vaikka tulee viileä syksy ja vielä kylmempi talvi, sillä onneksi tosiaan on keksitty ne sukkahousut! Kun syksyllä lämpötila laskee, jostakin syystä hameeni epäloogisesti lyhentyvät. Olen ajatellut, että se on varmaankin sukkahousujen ansiota: ensinnäkin ne lämmittävät jo yksinään niin paljon, että ei viitsi pukea kauheasti kerroksia siihen päälle lämpimillä syyskeleillä, ja toiseksi syyssukkahousut ovat usein niin ihania, että niitä haluaa näyttää mahdollisimman paljon. Olen keksinyt vaikka miten monta ideaa, miten talven yli pärjää hameiden kanssa - eikä ainoastaan pärjää, vaan porskuttaa lämpimämpänä kuin housuilla! Kuten sanottua, en omista kovinkaan montaa paria housuja, joten minun on keksittävä kaikenlaisia selviytymiskeinoja.

Nyt tänä syksynä kuitenkin, jostakin syystä, hameiden sijaan minua viehättää shortsit ja sukkahousut -yhdistelmä tosi paljon. Ehkä, koska se korostaa kivasti reisiä (jotka tosin minulla ovat jo muutenkin korostuneet, mutta ei sen nyt niin väliä) ja näyttää rennolta. Yhdistelmä sopii niin moneen tyyliin: risaiset shortsit ja maiharit punkkarille, siisti musta yhdistelmä asialliselle opiskelijalle ja tällainen leikkisä ja värikäs, pääskytatuointi perseessä -look fiftarileidille.

Venytän myös mahdollisimman pitkälle lyhythihaisten, nahkatakkien ja tennarien käyttökautta. Sillä tavalla tuntuu, että kesä kestäisi oikeasti vielä hiukan pitempään.

Kategoriat: Ruki

Tagit: banjo and cake fiftarityyli korkeavyoetaeroeiset shortsit syksy tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: