Pin up -haalari kesät talvet

Yök, syyskuu on täällä! Nyt saamme kuitenkin nauttia viimeisistä lämpimistä (ja elämisen arvoisista!) päivistä. Sen kunniaksi käytän vapaa-ajallani niin pieniä vaatteita kuin pystyn. Ei, minua ei pelota syysflunssat eikä mitkään. Viikonloppuna otinkin säätilaa uhmaten muutamia pin up -henkisiä kuvia ihan teitä varten! Olen jo todistanut onesie-haalarin olevan maailman seksikkäin vaate, joten se asia ei tarvinnut mitään lisätodisteluja. Sen sijaan yritin vakuuttaa itseni ja teidät, että kesä ei lopu vielä. En kai onnistunut: kuvat näyttävät kyllä ihan kesäisiltä, mutta syksyn saapumisen huomaa. En tiedä, onko se lehtien sävy vai mikä, mutta jossain pienessä yksityiskohdassa se pirulainen piileskelee.

Haalari päällä 4-ever

Rento mutta kuuma!

Okei, jos on pakko pysyä positiivisena ja keksiä hyviä juttuja syksyn saapumisesta, tulee mieleeni ehkä yksi siedettävä juttu: saan taas pukeutua haalariin! Tämä kesähaalarini (tai -playsuitini) on kyllä ihana, mutta samaa kokovartalomukavuutta ja maailmalta piileskelyä kuin onesieni se ei tarjoa. Tykkään tästä silti aika paljon: haalari näyttää hyvältä, joten sen kanssa voi liikkua ihmisten ilmoilla, mutta se on niin mukava, että se on kuin luotu kotivaatteeksi. Itse valkkasin tämän seilorihenkisen raidallisen, mutta samaa vaatetta on saatavilla myös mustana, maastokuvioisena ja harmaana.

Asustin haalarin punaisella, koska kuten olen kertonut, tykkään hirveästi sinisen, valkoisen ja punaisen yhdistelmästä. Lopputulos on kivan rento, mutta silti vähän pin up -henkinen. Tennarit ovat Adidaksen, ja ne olen esitellyt jo täällä. Yhdessä kuvassa näkyvä Nintendo-lippiskin on mainittu tässä postauksessa. Laukku on kirpparilta ja ikivanha, kaulakoru tuliainen Amerikasta.

Kevyempi versio meikistä

"Siirtyisitkö pois auringon tieltä?"

Okei, kesän loppumisessa on sekin ihan siedettävä seikka, että kiharat pysyvät hiuksissa hiukan paremmin. Näihin kuviin olen laittanut loivat kiharat ja hiukan kevyemmän meikin kuin normaalisti - huulipuna on korvattu huulikiillolla. Huh, miten rento olenkaan. Tällä kertaa ei ole oikein muuta höpistävää, vain pikaista asupäivitystä! Syksyn stressi on vienyt ajattelukykyni.

Kategoriat: Ruki

Tagit: Adidas Fiftari haalari jumpsuit nintendo onesie onesie-haalari pin up tuotteet urban classics | Pysyvä linkki

Jaa tuote: