Romanttinen grunge

Pikkusiskoni tulevat aina välillä luokseni Turkuun kyläilemään. Heidän vieraillessaan tykkäämme leikkiä tukkaväreillä, vaatteilla ja kameralla - ovathan he vähintäänkin yhtä tyylikkäitä kuin minä. Tällä kertaa inspiroiduimme romanttisesta ja ehkä hitusen gootahtavasta grunge-tyylistä pienillä steampunk-mausteilla.

Romanttinen grunge on täällä! Kuvassa MRV:n pikkusiskot Sammakkoprinsessa, Herneenverso ja Sekopää.

Kevään harmaus ja betoni rakastavat grungea

Yleensä tähän aikaan inspiroidun väreistä ja mekoista. Nytkin olen niitä käyttänyt, mutta vallitseva viileys ja harmaus sopivat hyvin myös angstisempaan tyyliin. Kun väriä ripottelee tyyliin hiukkasen ja muuten pitää paletin harmaan ja mustan sävyissä, on lopputulos tyylikäs. Ylläolevassa kuvassa ensimmäisenä oleva Sammakkoprinsessa on vasta 11-vuotias, mutta jo nyt niin tyylikäs: beigeä ja mustaa piristää huuliin valittu viininpunainen sävy. Keskellä oleva Herneenverso puolestaan on 13, mutta jo melkein yhtä pitkä kuin MRV. Hänen mustan huppumekkonsa kaveriksi valitsimme hiuksiin vihreää  ja huuliin punaista väriä. Sekopään (16) hiukset taas loistavat melkein kaikissa vihreän sävyissä.

Grunge 2000

Pikkusiskoni pääsevät Turkuun tullessaan aina penkomaan vaatekaappejani ja he kyllä pöllyyttävätkin niitä ihan pohjia myöten. Täällä on nimittäin nyt heidän jäljiltään neljä valtavaa kasaa vaatteita ympäriinsä! Annan aina luvan lainata kaikkia vaatteitani, joskus jopa kotiin asti. Näissä kuvissa Herneenversolla on Demonian kiilakorkoni, Sammakkoprinsessalla beiget kumikorkkarini ja Sekopäällä TUK:n maiharit. HV:n mekko on löytö jostakin ketjuliikkeestä, SaP:n vaatteet ovat kirpputorilta ja SeP:n takki Queen of Darknessin ja strap-shortsit EMP Black Premiumin. Ananaksia saa kaupoista läheltä sinua.

Minut puettiin H&R Londonin mustaan Brocade-mekkoon, korsettiin, ja Vansin Sk8 Hi -varsitennareihin. Tennareita ei tässä kuvassa kunnolla näy, koska Sir Vili on asettunut juuri niiden eteen, mutta voit tarkastaa ne lähemmin aiemmasta postauksestani. Muutenkin nämä kaikki vaatteet (hupparia lukuunottamatta) ovat esiintyneet täällä blogissa aiemminkin.

Asuni on saanut inspiraationsa anime meets steampunk meets grunge -pohjalta. Mukana myös Sir Vili!

Kuvaajana en kuitenkaan voinut hengata näissä vetimissä koko aikaa, koska oli aika kylmä. Damn you, kevät, missä viivyt? Onneksi minulla on maailman mukavin huppari, jonka voi vetää helposti niskaan lämmittämään. Oikeastaan olen käyttänyt viime aikoina ehkä vähän liikaakin tätä Poizen Industriesin leopardikuvioista pitkää hupparia. Se menee kaikkien vaatteitteni kanssa, ainakin minun mielestäni. Mieheni on kuitenkin jotain urputtanut, kun en raaski luovuttaa sitä pesuun ollenkaan.

Leopardikuvio, tyylikkyys ja mukavuus yhdistyvät tässä vaatteessa täydellisesti!

Jouduin luovuttamaan siskoni pääsiäisloman puolivälissä takaisin pääkaupunkiseudulle ja minulle tuli heitä vähän ikävä. Varsinkin, kun katselen näitä kuvia. Onneksi Helsinki ja Turku eivät ole kovin kaukana toisistaan, joten pääsen moikkaamaan heitä taas pian. Ja kuvailu oli niin hauskaa, että ehkä järjestämme taas jotakin samanlaista! Onko mitään hyviä ehdotuksia tyylisuunnista? Meiltä kyllä löytyy itseltämmekin loputtomasti ideoita ja toteutushalua. Kenties ilmat ovat silloin jo lämmenneet niin paljon, että vähän perinteisemminkin keväinen tyyli houkuttaa seuraavaksi!

Kategoriat: Ruki

Tagit: Aurinkolasit demonia emp black premium Fiftarimekko Gothic grunge grunge style H&R London Hotpants Kevaet kevaettakki kiilakorot korkokengaet maiharit poizen industries Queen of Darkness steampunk TUK tuotteet Vans varsitennarit | Pysyvä linkki

Jaa tuote: