Ruki the Vampire Slayer

En katsonut Buffya nuoruudessani kuten moni muu. Jotenkin sitten aikuisenakaan aihe ei innostanut, vaikka vampyyrit tulivatkin uudelleen muotiin - vaikkakin nössöinä Twilight-versioina. Eräänä iltana, kun olin kipeänä enkä keksinyt muutakaan katsottavaa enää - Frendien tuotankokausien katsominen kymmenettä kertaa läpi ei kiinnostanut - joten päätin, että katsotaan sitten, mistä kaikki kohu on saanut alkunsa. Koukutuin heti, minusta tuli vannoutunut fani ja katsoin kaikki tuotantokaudet parissa viikossa, vaikka sitten olin toki jo tervehtynytkin. Huomasin, että Buffy the Vampire Slayer ei turhaan ole saanut kulttiklassikon mainetta. Miksi olin pidättäytynyt katsomasta sarjaa niin pitkän aikaa? En tajua.

Buffyn takki ja takin vuori!

Buffy the Vampire Slayer -fanituotteet

Viime vuonna EMP:n valikoimiin tuli kaksi Buffy-paitaa. Tilasin tietenkin heti toisen (kerron siitä täällä). Nyt meinasin kiljua, kun huomasin, että valikoimiin on tullut lisää Buffy-tuotteita! Mitä tämä merkitsee? Sarjan alkamisesta tuli kuluneeksi 20 vuotta, voisiko kyse olla tästä? Vai onko tuotteiden lanseeraaminen vain ratsastusta ysäriaallolla? Aika selvästi on ilmaistu, että alkuperäiset näyttelijät eivät enää lähde tekemään mitään uudelleenlämmityksiä tai jatkoja - se voisikin olla aika vaikeaa, sillä vampyyrit eivät vanhene ja 20 vuotta aikaa ei taida ihan maskeerauksella peittyä. Toivon, että ainakaan kyse ei olisi siitä, että sarjaa ruvettaisiin tekemään uudelleen. En ehkä kestäisi sitä. Mitkään näyttelijät eivät voisi korvata Buffya, Willow'ta tai Spikea.

Oli syy mikä oli, nyt voi saada Buffyn punaisen nahkatakin (tekonahkaisena versiona) Graduation Day -jaksoista (kolmannen tuotantokauden päätösjaksot), Faithin nahkatakin ilmeisesti samoista jaksoista tai klassisen Willow-tyylisen pastellisen pörröneuleen. Lisäksi Buffyn legendaarisista heitoista on tehty pari tuotetta. Miten olisi vaikka "If the apocalypse comes, beep me" -toppi? Muuten, nämä tuotteet ovat saatavilla EMP:ltä yksityisoikeudella!

https://www.youtube.com/watch?v=cDGOjq20QGc

Vaikka ominta tyyliäni olisi ehkä ollut Faithin takki, en olisi mitenkään voinut valita sitä yli Buffyn takin. Ainoa takki, joka ehkä olisi mennyt tämän ohi, olisi ollut Spiken takki. Kyllä, olen aivan hirveä Spuffy-shippaaja ja Spike on lempihahmoni koko sarjassa. Sitä legendaarista takkia ei nyt kuitenkaan ollut tarjolla, joten päädyin Buffyn punaiseen, hieman viinihtävän väriseen, takkiin.

Minun oli tietenkin pakko asustaa takki ysäri-fiiliksin ja tehdä keskijakaus, vaikka se saakin pääni näyttämään isolta munalta. Huuliin lisäsin Lime Crimen mattahuulipunaa, sävyltään Buffy, ja ihoni kuorin Lushin Buffy-hierontapalalla. Miten niin olen muka hullu fani?

Musta tulis maailman huonoin slayer :'D

Nolointa on myöntää, että minun ei tarvinnut veistää erikseen tuota vaarnaa, joka kuvissa on! Se oli minulla valmiina jo. En kuitenkaan ole niin hullu, että olisin sen vampyyrientappoa varten veistellyt, vaan susia. Se on toinen juttu.

Eläydyin rooliini oikein huolella ja päätin, että minusta tulee hetkeksi Ruki the Vampire Slayer. Kuvat oli pakko ottaa luonnollisesti taloyhtiön kellarissa, koska se oli jotenkin teemaan sopivan synkkä ja likainen paikka. Ja kuvat otimme ysärityyliin kovalla salamalla, tietenkin.

Tämä slayer ei kyllä saa ketään tuhkaksi - miten Buffy hyppeli ja potki niillä koroilla?

Takki on siitä kiva, että sitä ei heti tunnista fanituotteeksi. Tarkempi tarkastelu kyllä sen paljastaa: rinnanpielissä on kuitenkin kaksi vaarnaa ristissä, napeissa on B ja vuori on täynnä Buffya. Siltikin tätä takkia voi käyttää ihan hyvin leimautumatta hulluksi faniksi. Hullu fanius paljastuu vasta, kun pidän puolituntisen monologin Buffyn mahtavuudesta.

Kategoriat: Ruki

Tagit: 90's 90-luku buffy buffy the vampire slayer cosplay fanipaita fanittaminen fanituotteet nahkatakki takki tuotteet ysaeri | Pysyvä linkki

Jaa tuote: