Takaisin kouluun!

...tai minun tapauksessani, sairasvuoteelle. Akateeminen vuosi on alkamaisillaan, mutta minä vietän aikaani kotona, koikkelehtien keppien kanssa kerroksesta toiseen. En olisi ikinä arvannut sanovani näin, mutta kaipaan koulun alkua! Koska kesäni on mennyt nilkkavaivaa potiessa aika hitaasti, kaipaan jo syksyn actionia. Onneksi enää pari viikkoa, niin pääsen taas kävelemään! Siihen asti minulla on niin paljon luppoaikaa, että ehdin suunnittelemaan vaatekaappini sisällöstä varmasti jokaiselle päivälle uniikin asun.

First I was like super badass, but then I laughed.

Syysunivormu päälle

Vaikka olenkin vielä aika lailla kodin vankina, elän syksyä muiden kautta. Luen fb-päivityksiä koulujen alkamisesta, tunnen kirpeän ilman kun käyn postilaatikolla ja katselen ihmisten siirtymistä lämpimämpiin vaatteisiin. Nyt saan jo ajaa autoa, ja se tarkoittaa sitä, että maailma on melkein osterini! Pääsen istuskelemaan kahviloihin - ja on muuten ihanaa, kun ei itse tarvitse kantaa mitään vaan kaikki tuodaan puolestani pöytään. Siksi olen myös itse päässyt pukeutumaan syysvaatteisiin. Syysunivormun pitää olla kerroksellinen, jotta siitä voi riisua osia, jos tulee kuuma. Olen viime aikoina tuntenut oloni rockimmaksi kuin normaalisti, ja pukeutunut sen mukaan.

Meikki ei mene yhteen asun rennon rock-tyylin kanssa, mutta minusta on aina kiva laittaa asuun yksi elementti, joka ei sovi muihin. Jos vetäisin mustat kajalit silmiin, tyyli voisi olla liian tehty. Nyt olen meikannut silmiin vain ohuet rajaukset, siistinyt kulmat ja jättänyt muun meikin olemattomaksi.

Soon to be badass

Olen jo aikaisemmin paasannut legginsien mahtavuudesta, ja samaa lippua heilutan vieläkin. Siinä sitä on vaan niin käytännöllinen vaatekappale! Ne sopivat jokaiseen vuodenaikaan ja tyyliin, puhumattakaan niiden mukavuudesta esimerkiksi nyt tämän jalkavamman aikana. Tämän asun Too Fastin Mary -legginsit ovat sopivan kriipit ja niissä on uskonnollista teemaa. Legginsit ovat liukasta kangasta, peittävät ja ulottuvat korkealle vyötärölle asti, joten näiden kanssa voi pukea vähän pitemmän topinkin (tässä minulla Poizen Industriesin toppi) ja säilyä silti tyylikkäänä ilman vilautuksia. Rohkeimmat voivat pukea leggarien kanssa lyhyen crop top -tyyppisenkin yläosan, mutta syksyn viileyteen suosittelen yhdistämään asuun esimerkiksi pitkän neuletakin.

Tämä on imitaationi Tina Turnerista Mad Maxissa, koska kuulemma näytän siltä

Koska legginsien kuosi on niin huomiotaherättävä, pidän niiden kanssa muun asun aika selkeänä. Rock Rebel by EMP:n niittibootsit ovat sopivasti rock mutta kuitenkin aika hillityt. Takki on tilattu EMP:ltä pari vuotta sitten joten sitä ei enää saa, mutta leikkaus on aika lailla perusbikertakkimalli.

En malta odottaa, että pääsen kunnolla liikkeelle ja että minulla on taas arkipäivinä paikka, johon mennä! Saan mm. syyn pukeutua ihaniin uusiin syysvaatteisiin. Vaikka se paikka olisikin vain kirjasto, jonne asetun kirjoittamaan graduani. Kotona kirjoittamisesta ei tule meinaan yhtään mitään. Onneksi voin syyttää sairaslomaa! Sitä ennen tosi syytin kesälomaa... Alan ymmärtää, miksi ihmisillä kestää niin pitkään kirjoittaa gradu. No, tänä vuonna se vihdoin valmistuu. Lupaan sen. Kivaa syksyä kaikille lukijoille, gradun kanssa painiville ja etenkin teille, jotka menette ensi kertaa tai takaisin kouluun!

Kategoriat: Ruki

Tagit: bikertakki EMP Rock Rebel Legginsit poizen industries syksy syksyn muoti syksyn vaatteet takaisin kouluun too fast tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: