Keltaiset kummajaiset - ja Itse Ilkimys 3

Ah, minionit, nuo söpöt, äänekkäät ja vauhdikkaat pikku paskiaiset. "Korvatulpat", jotka hurmasivat maailman, kun muutenkin tuore ja kiinnostava lastenleffa Itse Ilkimys rantautui valkokankaille vuonna 2010 (omg). Sen jälkeen noista englantia ja espanjaa sekoittavaa kieltään puhuvista keltaisista kummajaisista on revitty kaikki irti, omaa elokuvaa myöten. Paljon öttimönkiäisten suosiosta kielii se, että katu-uskottava rokkivaatekauppa EMP myy yli sataa erilaista Minions - tuotetta. Mitä itse ilkimykseen tulee, on yhden unohdettavan jatko-osan seuraksi saatu nyt liki pakollinen kolmas osa. Ja kolmas kerta sanoo tälläkin kertaa toden.

Hahmoja alkaa olla haitaksi asti, toki tästä kuvasta puuttuu noin 9000 minionia. Itse Ilkimys 3 - juliste

Muutoksen tuulet

Edellisissä osissa pahaakin pahempi superroisto Gru päätyi puolivahingossa adoptoimaan kolme tytärtä, meni naimisiin salaisen agentin kanssa ja löi itsekin hanskat tiskiin pahishommista ja alkoi kaljuksi, keskivartalolihavaksi James Bondiksi. Pahisteema "Despicable Me" vaihtui vuoden 2013 kulutetuimpaan hittiin "Happy" ja markkinointivastuu siirtyi lähes täysin minioneiden harteille. Paljon kertoo se, että vaikka vielä alkuperäisen leffan trailereissä ei juuri "minionttia" näy, niin uusimman tulokkaan trailereissa Gru on miltei statistina. Tämä on toisaalta oikeutettua, sillä elokuvan alussa Gru ja kuminaamat ajautuvat eri poluille, joten molemmilla on oikeastaan toisistaan täysin irralliset tarinat. Joten se on ikään kuin Itse Ilkimys 3 ja Minionit 2 samalla kertaa, hurraa, kaksi elokuvaa yhden hinnalla!

Englantia ja espanjaa yhdistelevä kieli on kyllä hauskaa kuunneltavaa, jos ei ärsytä. Potakino lo patata - paita

 

Teemat ja miljööt suoraan 80-luvulta

Tarina jatkuu kolmannessa osassa suorastaan loogisesti. Kätyrit- elokuva näytti, kuinka tappipäiden elämän ainoa tarkoitus olisi olla, nimensä mukaisesti, kätyrinä pahista pahemmalle roistolle. Nyt kun itse ilkimys on alkanut agenttihommiin, ei vanupuikkoja enää kiinnosta. Toki Gru saa myös potkut samaan aikaan, koska ei onnistu nappaamaan 80-luvun lapsitähdestä superrikolliseksi ajautunutta Balthazar Brattia. Hahmokavalkadi kasvaa entisestään, kun kauan sitten kadonnut kaksoisveli Dru ilmestyy kuvioihin ja tahtoo alkaa roistoksi. Eurooppa on takapajula, Gru tutkiskelee itseään, Lucy yrittää sisäistää äidin hommat, lapset menevät kihloihin, eksyvät baariin tai ovat yksisarvismetsällä. Samaan aikaan Bratt suunnittelee Hollywoodin tuhoamista ja kätyrit ajautuvat Talent-shown kautta vankilaan.  Tämä kaikki siis tapahtuu 90 minuutissa, sisältäen alku ja lopputekstit. Tästä nopeimmat voivatkin jo päätellä, että henkeä ei juuri ehditä vetää, vaan toimintaa ja sivuojuonia vilisee silmissä. Ilmeisesti nykylapset maaoravan keskittymiskykyineen vaativat sellaista?

Leppoisia eläkepäiviä true Itse Ilkimys

Lapset ovat kasvaneet isoiksi, ja yksisarvinenkin pitää myydä pois, kun vuokra painaa päälle. Yksisarvinen - pehmolelu

Itse Ilkimys - ei paha

Itse Ilkimys 3 on viihdyttävä ja sisällöltään koko perheelle sopiva pläjäys, joka jättää pari klassista korvamatoa päähän soimaan ja toivon siitä, ettei näitä elokuvia ainakaan enempää tehtäisi. Ei siinä varsinaisesti mitään vikaa ole, mutta suurien teemojen, kuten vanhemmuuden tarkastelu jää pintapuoliseksi ja hahmoja alkaa olla jo haitaksi asti. Se on unohdettava jatko-osa elokuvalle, joka aikoinaan onnistui todella iskemään kultasuoneen. 80-luvun muistelu naurattaa varmasti aikuisia (joitakin saattaa myös hirvittää), joskin lapsille se on ainoastaan outoa. Minionit pieruhuumorinsa kera kirvoittavat lapsista varmat naurut irti, eikä elokuvateatterista kukaan poistu pettyneenä itku kurkussa. Itse Ilkimys 3 on ihan hauska koko perheen elokuva, joka on ajautunut jo turhan kauas juuriltaan, mutta ei tarpeeksi erottuakseen edukseen. Minionit roikkukoon vallankahvassa vielä hetken aikaa.

Silloin pitää takoa, kun rauta on kuuma. Tai kahvi. Worker minions - muki

   
Banana. - Teemu Michael

Kategoriat: teemu.kongas@hotmail.com leffat-tv-pelit

Tagit: Despicable Me Gru Illumination itse ilkimys Kaetyri kaetyrit LEFFAT, TV & PELIT Minion Minions Potakino lo patata Unicorn | Pysyvä linkki

Jaa tuote: