Lisää tietoa tuotteesta

Variations

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen arvioitu toimitusaika on 10 heinäkuuta 2020 - 13 heinäkuuta 2020

OEKO-TEX ® Standard 100

STANDARD 100 -merkillä varustettujen tuotteiden kaikki osat, kuten ompelulanka, napit ja muut tarvikkeet, on varmasti testattu terveydelle haitallisten aineiden varalta, ja tuote on turvallinen käyttää. Testejä suorittavat riippumattomat OEKO-TEX®-laitokset laajan OEKO-TEX®-kriteeristön perusteella. Testaus käsittää lukuisia sääntelyn alaisia ja sääntelemättömiä aineita, jotka voivat olla terveydelle haitallisia. STANDARD 100 -sertifioinnit raja-arvot ovat monesti tiukempia kuin kansalliset ja kansainväliset raja-arvot.

EMP:n kestävä tuotanto

Kestävän kehityksen mukainen tuotanto. Tämä EMP-sertifiointi tarkoittaa, että meillä on merkkejä, sertifikaatteja tai tehdastarkastuksia, jotka vahvistavat kestävän kehityksen mukaisen tuotannon standardien noudattamisen. Tämä tarkoittaa paikallisten standardien, työntekijöiden suojelun ja turvamääräysten noudattamista tuotantomaassa. Uskomme, että kestävän kehityksen mukainen tuotanto auttaa säilyttämään elämän luonnollisen perustan seuraavalle sukupolvelle.

Tuotteen kuvaus

Jos hallussasi on ”Awesome Mixtape #2”, olet heti paljon paremmin varustautunut universumin vaaroihin. Laita Mixtape #2 soimaan ja lähde matkaan Peter Quillin (eli Star-Lordin), Gamoran, Draxin, Rocket Raccoonin ja Baby Grootin kanssa. ”Guardians Of The Galaxy 2” -elokuvassa enemmän yhteenkasvanut joukko joutuu kohtaamaan uusia vaaroja. Mutta kun hyvä musiikki soi korvissa, kovinkaan moni asia ei voi mennä pieleen, eikö vain?


Meiltä saa tätä laivastonsinistä ”Mixtape Vol. 2” -T-paitaa elokuvan julkaisua varten. Paitaan on painettuna Awesome Mix Volume 2 -kasetti. Sen ympärillä on sanat ”Guardians of the Galaxy – Volume 2”. Vedä se yllesi ja lähde selvittämään Star-Lordin syntyä Guardiansien kanssa.
Tuotenumero 350476
Väri Laivastonsininen
Sukupuoli Miehet
Yksinoikeustuote Kyllä
Kuvio Pelkistetty
Päällysmateriaali 100% puuvillaa
Istuvuus/topit Regular-malli
Tuotteen teema Fanituotteet, Marvel, Elokuvat
Hoito-ohjeet Konepesu
Viihdelisenssi Guardians Of The Galaxy
Tuotteen tyyppi T-paita
Julkaisupäivä 01/03/2017