Lisää tietoa tuotteesta

Variations

Valitse kokosi

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen arvioitu toimitusaika on 7 heinäkuuta 2022 - 11 heinäkuuta 2022

Jaa

OEKO-TEX ® Standard 100

STANDARD 100 -merkillä varustettujen tuotteiden kaikki osat, kuten ompelulanka, napit ja muut tarvikkeet, on varmasti testattu terveydelle haitallisten aineiden varalta, ja tuote on turvallinen käyttää. Testejä suorittavat riippumattomat OEKO-TEX®-laitokset laajan OEKO-TEX®-kriteeristön perusteella. Testaus käsittää lukuisia sääntelyn alaisia ja sääntelemättömiä aineita, jotka voivat olla terveydelle haitallisia. STANDARD 100 -sertifioinnit raja-arvot ovat monesti tiukempia kuin kansalliset ja kansainväliset raja-arvot.

EMP:n kestävä tuotanto

Kestävän kehityksen mukainen tuotanto. Tämä EMP-sertifiointi tarkoittaa, että meillä on merkkejä, sertifikaatteja tai tehdastarkastuksia, jotka vahvistavat kestävän kehityksen mukaisen tuotannon standardien noudattamisen. Tämä tarkoittaa paikallisten standardien, työntekijöiden suojelun ja turvamääräysten noudattamista tuotantomaassa. Uskomme, että kestävän kehityksen mukainen tuotanto auttaa säilyttämään elämän luonnollisen perustan seuraavalle sukupolvelle.

Tuotteen kuvaus

Suunnitteletko Halloweeniä tai muita teemajuhlia, mutta lapsellasi ei ole mitään sopivaa asua? Meillä on ratkaisu ongelmaasi: tässä lasten mustassa Bat Skeleton -paitassa on pimeässä hohtava painatus, joka tuo taatusti hymyn lapsesi huulille.

Kestävyys:
- Raw material: Fruit of the Loom KIDS Valueweight T (61-033-0)
- Öko-Tex 100 Standard 08-5295 Shirley
- WRAP Worldwide Responsible Accredited Production 19708

Tuotteen tietoja

Tuotenumero 294758
Väri Musta
Yksinoikeustuote Ei
Kuvio Pelkistetty
Päällysmateriaali 100% puuvillaa
Istuvuus/topit Regular-malli
Tuotteen teema Hupituotteet, Halloween, Eläimet, Kestävä kehitys
Hoito-ohjeet Konepesu
Tuotteen tyyppi T-paita
Julkaisupäivä 10/12/2014
Brandfun Bat Skeleton
Gender Pojat & tytöt