Lisää tietoa tuotteesta

Variations

Valitse kokosi

Saatavilla heti varastosta

Tilauksen arvioitu toimitusaika on 26 tammikuuta 2022 - 27 tammikuuta 2022

Jaa

OEKO-TEX ® Standard 100

STANDARD 100 -merkillä varustettujen tuotteiden kaikki osat, kuten ompelulanka, napit ja muut tarvikkeet, on varmasti testattu terveydelle haitallisten aineiden varalta, ja tuote on turvallinen käyttää. Testejä suorittavat riippumattomat OEKO-TEX®-laitokset laajan OEKO-TEX®-kriteeristön perusteella. Testaus käsittää lukuisia sääntelyn alaisia ja sääntelemättömiä aineita, jotka voivat olla terveydelle haitallisia. STANDARD 100 -sertifioinnit raja-arvot ovat monesti tiukempia kuin kansalliset ja kansainväliset raja-arvot.

Valitse lahjasi täältä. Ole hyvä!

*Tarjolla vain verkkokaupassa. Minimitilausraja 49,99€. Saat edun, kun tilaat vähintään yhden kampanjatuotteen. Kaupanpäällisen voit valita mukaan tilaukseen kassalla. Vain niin kauan kuin tavaraa riittää. Nahkatakit, kengät, piknik-huovat, eläintarvikkeet, tuolit, säkkituolit, paviljongit ja teltat eivät kuulu kampanjaan.Voimassa 21.01.2022 asti.

Tuotteen kuvaus

Black Sabbath: jos et tunne tätä bändiä, olet tehnyt jotain väärin metallimusiikin tunnilla. Tumman ja maagisen musiikin legendat ovat porautuneet kaikkien metallifanien selkärankaan jo 60-luvun loppupuolelta. Innovatiivista, tummaa musiikkia sekä paljon verta, hikeä ja kyyneleitä - albumit, kuten "Master of reality", "Heaven and Hell" sekä myös "13" ovat ehdottomia mestariteoksia. Luonnonvalkoisessa paidassa on Black Sabbathin kuuluisa Fallen Angel -logo. Kuvan alapuolella on tyypillinen Black Sabbath -teksti.

Tuotteen tietoja

Tuotenumero 276489
Väri Luonnonvalkoinen
Musiikkigenre Heavy Metal
Yksinoikeustuote Ei
Kuvio Pelkistetty
Päällysmateriaali 100% puuvillaa
Istuvuus/topit Regular-malli
Tuotteen teema Bändipaidat, Bändit
Hoito-ohjeet Konepesu
Artisti Black Sabbath
Tuotteen tyyppi T-paita
Julkaisupäivä 30/10/2020
Gender Miehet

Tämä tuote on saatavana myös seuraavina versioina

Huipputuotteita juuri sinulle