Kesäpelit vai pelikesä?

KESÄLOMA!

Erilaisia kesäloman viettotapoja on yhtä paljon kuin hyttysiä juhannuksena! Jokaisella on omat mieltymyksensä ja meininkinsä, mitä haluaa tehdä silloin kun on loma. Etenkin kesäloma on suomalaisille just se spessu loma-aika, koska kuten tiedämme, kesä on se vähäluminen aika vuodesta. Nyt puski yllärikesäkelit, joten tässä on tullut jo päätöksen tekoa eteen – nauttiako viihdykkeistä vai kesäkeleistä?

Loma on valintoja

Arkisin on erilaisia velvoitteita kaikilla, on se sitten duunin painaminen, opiskelut, kotihommat, pihahommat ja kaikenlaiset mitä ”pitää” tehdä. Viikonloput ja lomat on sitten sitä lungimpaa aikaa, silloin voi päättää mihin aikanasa käyttää. Mitä pidempi vapaa, sitä enemmän vapautta ja vaihtoehtoja. Lomaa ei kuitenkaan tunnu koskaan olevan tarpeeksi, että voisi tehdä just ne kaikki jutut mitä haluaisi. Lomalla aika suorastaan katoaa kuin pieru Saharaan.

Kesäloman viettoon vaikuttaa kuitenkin myös monta tekijä.. Onko perhettä, puolisoa, välttämättömiä sukujuhlia, paljonko massia on käyttää kesämenoihin, kesätyöt, onko meillä kesäkelit täällä pohjoisessa jne. Samaan aikaan usein tekee mieli suhata jokapuolella, nähdä kaikkia, olla tekemättä mitään, nauttia röhnöilystä, nukkua ja kuitenkin ehtiä kaikenlaista. Kuitenkaan kaikkea ei saa millään mahtumaan siihen rajoitettuun loman pituuteen. Täytyy siis tehdä valintoja ja päätöksiä mitä tekee ja mitä jättää tekemättä. Joillain on tapana tehdä hyvinkin tarkasti aikataulut minä päivänä mitäkin tehdään ja toiset menee fiiliksen mukaan.

Pelaajilla on omanlaisia rytmejä vuodenaikojen ja pelaamisen kanssa. Toiset pitävät kesätaukoa ja touhuavat muuta pelaamisen sijaan ja toiset taas pelaavat enemmän, kun on kerrankin lomalla aikaa. Itse olen aiemmin kuulunut ensimmäiseen porukkaan ja pidin nettipelaamisesta kaksi tai kolme kuukautta taukoa, että pääsi puistoilemaan ja tekemään kesäseikkailuja. Nyt voi olla, että teen hieman molempia, tosin olen taas siirtynyt enemmän konsoleihin. Olenkohan löytänyt jonkinlaisen kultaisen keskitien. No kuitenkin ajattelin käydä nauttimassa ulkoilmasta ja välillä pelailla kotosalla. Toisaalta voi pakata pelit ja juomapullon kassiin ja suunnata ulos pelaamaan vaikkapa käsikonsolilla. Kesällä kuumuutta ei välttämättä kaikki hyvin kestä, joten sisällä lämpöä eristävien verhojen kanssa voi töllötellä myös telkkarisarjoja kunnon maratoneina tai käydä viileässä leffateatterissa päivänäytöksessä. Joku taas heittää uimapuvun päälle ja viihtyy aurinkoa palvomassa rannalla. Toiset kahlaa mahdollisimman monet festarit ja keikat. Kolmas väkertää cosplayasun yksityiskohtia ja lähtee ylpeänä asuilemaan kesän coneihin. Joku taas ruokkii hyttysiä mökillä. Meistä on moneksi.

Muista nauttia!

Pääasia kesässä ja kesälomassa on nauttia siitä! Juosta vaikka alasti kaatosateessa tai jauhaa lempparipeli läpi tai suhata pää kolmantena jalkana ties missä. Tekemisellä ei ole niin väliä, kunhan se on just se juttu, mistä sä nautit!

♥~Saija Sasetar

pixelstats trackingpixel

The post Kesäpelit vai pelikesä? appeared first on EMP-blogi.

Kategoriat: Pelit leffat-tv-pelit Sasetar

Tagit: Leffat festarit kesae leffat | Pysyvä linkki

Jaa tuote: