Revolution Radio - Maailma on menettänyt järkensä

Pohjoisen Kalifornian Oaklandista tuleva Green Day on viettänyt viime vuodet melkoisen tehokasta hiljaiseloa, mutta nyt tapahtuu taas. Miljoonia ja taas miljoonia levyjä myynyt "uuspunklegenda" nimittäin julkaisee "Revolution Radio" -uutuusalbuminsa 7. lokakuuta. Orkesterilta odotetaan myös "lähdemme maailmankiertueelle" -ilmoitusta.

Ripeästi rokkaava ensisingle, kriittisesti nykyisen maailman menoa katseleva "Bang Bang" on kirjoitettu "massamurhaajan näkökulmasta ja se on toki jo saatavissa kaikista kauppapaikoista. Vahvasti kantaaottavasta laulusta on tehty myös virallinen lyriikkavideo:

https://www.youtube.com/watch?v=mg5Bp_Gzs0s

Revolution Radio - Maailma on menettänyt järkensä

Green Dayn virallinen tiedote kertoo tulevasta albumista seuraavasti: "Pitkäsoitto on meidän itsemme tuottama ja se koostuu tälle ryhmälle ominaisesta tyylittelystä, anthem-kappaleista sekä kantaaottavista lyriikoista - levyn kaksitoista kappaletta käsittelevät nykyhetken monimutkaisuutta sekä epävarmuutta."

Tilaa "Revolution Radio" jo ennakkoon!

- Totta kai maailma on menettänyt kollektiivisen järkensä, ja samalla tavalla minä, basisti Mike Dirnt sekä rumpali Tré Cool olemme "kadonneita sieluja". "Revolution Radio" taas on eräänlainen liike, joka tarjoaa kadonneille sieluille yhteisen paikan, jossa voi taas tanssia ja laulaa yhdessä... Ja ennen kaikkea löytää itsensä ja toisensa uudelleen, sanoo laulajakitaristi Billie Joe Armstrong.

Uusi albumi päättyy "Ordinary World" -kappaleeseen. Armstrong sanoo biisistä seuraavaa:

- Levyllä tapahtuu paljon kaikkea "rajua ja kaaosmaista". Tuntuikin sitten hyvältä idealta päättää teos hieman rauhallisemmissa tunnelmissa!

Kappaleen liveversio löytyy täältä:

https://www.youtube.com/embed/vK0EKYNhPjY

Kategoriat: Timo emp_ja_verkkokauppa

Tagit: bang bang Billie Joe Armstrong EMP +++ green day Mike Dirnt Ordinary World punk punk rock Revolution Radio rock Tré Cool | Pysyvä linkki

Jaa tuote: