Ravenclaw eli Korpinkynsi - mikä on sinun tupasi?

Vuosi 2016 on nyt lusittu! Facebookissani joka toinen ihminen päivitteli, miten kamala mennyt vuosi olikaan. Julkkiskuolemien ja Trumpin lisäksi monella tuntuu menneen vuosi huonosti ihan henkilökohtaisella tasolla. Ehkä huonot uutiset jotenkin korostavat omiakin vastoinkäymisiä. Oli miten oli, toivottavasti vuosi 2017 alkaa paremmin! Minulla se ainakin alkoi hyvin, sillä tilasin itselleni oikein miellyttävät joulu- ja synttärilahjat. Ihan vaan varalta. Joulukuun lapsena olen tottunut siihen, että synttärini unohtuvat helposti.

Ravenclaw meets grunge

Jo varmaan puolet vaatteistani tunnustavat jotakin väriä. Yllättävän moni niistä viittaa Star Warsiin tai Harry Potteriin. Tässä postauksessa esittelenkin muutamia Harry Potter -uutuuksia. Potteriin liittyvää oheistuotetta ilmestyy nimittäin koko ajan lisää, vaikka leffoja tai kirjoja ei enää tulekaan - vaikka toki HP-maailmaan sijoittuva Ihmeotukset onkin ehkä lisännyt Potter-nostalgiaa. Uusin juttu oheistuotteissa on oman tuvan mainostaminen.

Mikä on sinun tupasi?

Minulta on kysytty vaikka kuinka monta kertaa, mihin tupaan kuuluisin. Tiedätte kai Harry Potterin tuvat, siis Rohkelikon, Luihuisen, Korpinkynnen ja Puuskupuhin? Minun piti googlata suomenkieliset nimet, sillä luin kirjat englanniksi ja siksi tuvat ovat minulle Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw ja Hufflepuff. Mietin aika pitkään omaa tupaani ja taisin tehdä pari testiäkin - jotkut lyhyitä, jotkut ihmeellisen tarkkoja ja yksityiskohtaisia. Tuvat ovat siitä hauskoja, että ne kertovat paitsi henkilön persoonasta, myös siitä, miten oman persoonansa haluaa nähdä - haluaako olla rohkea, ovela, fiksu vai kiltti. Kirjoissakin kerrottiin, että tuvan valintaan saa itse vaikuttaa.

Valintani oli lopulta Ravenclaw eli Korpinkynsi. Vaikka näen itsessäni piirteitä kaikista tuvista, loppujen lopuksi olen ehkä eniten fiksu ja tykkään pohdiskella asioita. Haluaisin olla rohkea, mutta en taida olla tarpeeksi rohkea (tai naiivi) Rohkelikkoon. Joskus olen aika Luihuinen, mutta useimmiten mietin liikaa kyllä muiden tunteita. Puuskupuh voisin olla kiltteyden puolesta, mutta en ole kärsivällinen tai ahkera. Lisäksi Puuskupuhista on jotenkin tullut sellainen kuva, että sen jäsenet eivät ole fiksuimmasta päästä. Onko muille tullut tällaista vaikutelmaa?

Grungetyylinen meikki ja vaihteeksi vihaisempi ilme!

Valitsin siis tupaa tunnustavan Ravenclaw-flanellipaidan. Myönnän, että paidan (ja tuvan!) valintaan vaikutti paidan väri. Gryffindorin paita olisi ollut punainen, Hufflepuffin keltainen ja Slytherinin vihreä - jotenkin silti sininen miellytti eniten, ehkä nykyisen tukkani takia. Kaikki värit olivat yllättävät kivoja ja ruutukuvio oli kaikissa erilaista, joten paidasta ei tule heti mieleen fanipaita. Tilasin paidan XXL-kokoisena, sillä flanelli saa olla vähän tilava. Koko on reilu ja boobsitkin mahtuvat hyvin.

Lisäksi minun oli pakko saada Hogwarts-logonapein varustettu ruutuminihame, Hogwarts Uniform Skirt. Tällaista hametta minulla ei kuulkaa olekaan ollut sitten 2000-luvun alun! Aluksi pelkäsin hiukan, että vaikutelma on liian koulutyttömäinen, mutta sain sen aika hyvin häivytettyä asustamalla hameen punk- ja grungetyyliin. Hame on mielestäni melko pientä mitoitusta: minulla on tässä XL-hame (normaalisti L tai jopa M riittää minunkin lanteilleni tämänmallisissa hameissa).

Hogwarts Uniform Skirt

Vielä vinkki isoreisisille kanssasisarilleni! A-linjaisia minihameita on nyt vähän joka puolella. Tykkään mallista, mutta se korostaa reisiä, varsinkin isoja, vähän liikaa minun makuuni - hame näyttää vielä lyhyemmältä, kun huomio kiinnittyy reisiin. Olen huomannut, että verkkosukkahousut häivyttävät vaikutelmaa. Talvella voi pukea kahdet sukkahousut päällekäin, alle vaikka mustat ja päälle verkkosukkikset. Jos taas rakastat sitä, että reitesi ovat paraatipaikalla, pue jotkut oikein kirkkaanväriset sukkikset ja paistattele. Punaiset sukkikset ovat tämänhetkinen lempparini!

Kategoriat: Ruki emp_ja_verkkokauppa

Tagit: EMP +++ fanipaita fanittaminen fanituotteet flanelli flanellipaita grunge hame harry potter | Pysyvä linkki

Jaa tuote: