Nickelback saapuu Suomeen

Yhtye tulee paikkaamaan peruuntuneen keikkansa!

Nickelback "No fixed address". Tilaa omasi EMP:ltä!

Nickelback konsertoi Helsingin Hartwall-areenan uumenissa perjantaina 2. syyskuuta. Jättisuosittu kanadalaisyhtye on esiintynyt Suomessa vain kerran aikaisemmin - tuolloin, syksyllä 2012, Hartwall-areena myytiin loppuun viimeisiä penkkirivejä myöten.

Keikkajulkistus tarjoaa tuhansille suomalaisille Nickelback-faneille myös "balsamia haavoihin", sillä yhtyeenhän piti saapua Suomeen jo viime vuonna osana "No Fixed Address" -maailmankiertuetta, mutta lopulta esiintyminen peruuntui. Tarttuvaa raskasrockia soittava bändi pisti tuolloin jarrut pohjaan keulakuva Chad Kroegerin äänijänteissä ilmenneiden ongelmien vuoksi.

Nickelbackin ystäville on samalla tarjolla muitakin hyviä uutisia: yhtye on ryhtynyt kirjoittamaan uusia kappaleita, joten orkesterin seuraava albumi ilmestynee joko loppuvuodesta tai ensi vuonna.

Kymmeniä miljoonia levyjä uransa aikana myynyt Nickelback on klassinen esimerkki "love us or hate us" -bändistä. Tätä albertalaiskoplaa on usein kutsuttu "maailman vihatuimmaksi ja/tai huonoimmaksi bändiksi" niin kriitikoiden ja kollegoidenkin toimesta, mutta vastustus ei ole pysäyttänyt Krogerin johtaman nelikon voitonmarssia joka puolella maailmaa. Ja niinhän se usein musiikin maailmassa on, että "portinvartijat" räksyttävät, mutta fanit rakastavat!

Mutta palataksemme vielä tulevaan Helsingin-keikkaan: Nickelbackin avausyhtyeenä soittaa kanadalainen Monster Truck ja konsertin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 14. maaliskuuta Lippupisteessä.

Ja laitetaan vielä loppuun Chad Kroegerin terveiset täkäläisille diggareille: "Get ready Europe, we are bringing one hell of a loud party to our fans over there!"!

https://www.youtube.com/embed/rrMhGvT_WTI

Kategoriat: Timo MUSIIKKI

Tagit: Chad Kroeger hartwall arena keikka konsertti live Monster Truck Nickelback rock Yleistae | Pysyvä linkki

Jaa tuote: