Menovinkit vappuun (ja toukokuulle)!

Vipattaako menojalkaa vappuna, sen jälkeen tai lähitulevaisuudessa? Tottahan toki! Tässäpä olisikin tarjolla EMP:n vinkkejä parhaimpiin tapahtumiin....

Stam1na (c) Sakara Records

STAM1NA

* Stam1na on jättänyt jälkeensä hurmioituneita yleisöjä koko kuluvan kevään ajan. SLK-kiertue saavuttaa vappuna Helsingin Virgin Oil Co:n ja kyseessä on myös Stam1nan Suomen-kiertueen toiseksi viimeinen keikka. Perjantaina 2.5. tärähtävän Hämeenlinnan-setin jälkeen yhtye vieraileekin sitten Tallinnassa ja Tokiossa! LOST SOCIETY * Jyväskylän thrashmetal-ihmemiehet julkaisivat juuri "Terror Hungry" -kakkosalbuminsa ja Suomen-kiertue on tietenkin vauhdissa. Vappuna thrash-hurmion kokee yhtyeen kotikaupungissa sijaitseva Lutakko ja perjantaina 2.5. on vuorossa Seinäjoen Rytmikorjaamo. Orkesteri vierailee toukokuun alkupuolella Espanjassa, mutta suomalaisfanit pääsevät Lost Societyn paahdon pariin taas toukokuun puolivälistä alkaen. Lisätietoja: www.facebook.com/lostsocietyfinland VIIKATE * Kouvostoliiton mollimestarit täräyttävät vappuna Lappeenrannan Old Cockissa. Seuraavana iltana on vuorossa Jyväskylän Lutakko ja Viikatteen uuden "Panosvyö"-albumin julkaisukeikka. Kyseessähän on "Motörheadia suomeksi" -tyyppinen pitkäsoitto ja Lutakossa onkin luvassa myös Motörheadin tunnetuksi tekemiä sulosävelmiä.

KYPCK

* Muun muassa Sentencedissä takavuosina vaikuttaneet taiteilijat soittavat nykyään venäjänkielistä doommetalia. Synkkää? Kyllä. Mutta orkesterin keikoilla ei ole yhtään synkkää, joten kannattaa hoitaa itsensä tapahtumapaikoille. Vappupäivänä soi Oulussa, mutta myös muu Suomi kokee KYPCK:n (lausutaan Kursk) murskaavuuden toukokuussa. Lisätietoja: www.kypck-doom.com/shows.htm

BROTHER FIRETRIBE

* Helsinkiläiset saavat niskoilleen erittäin hyväntuulista hardrockia, kun Pekka Heinon (Leverage), Emppu Vuorisen (Nightwish) ja kumppaneiden muodostama Brother Firetribe soittaa "Diamond In The Firepit" -uutuusalbuminsa julkaisukeikan Virgin Oil Co:ssa lauantaina 3. toukokuuta. Tästä vedosta voi antaa "hymy huulille" -takuun!

Insomnium (c) www.insomnium.net

INSOMNIUM * Melodisen deathmetalin suomalainen kulmakivi Insomnium julkaisi juuri "Shadows Of The Dying Sun" -albumin ja soittaa tapauksen kunniaksi 8. toukokuuta Jyväskylän Lutakossa. Seuraavina iltoina melankoliset sävelet kaikuvat Joensuun Kerubissa ja Helsingin The Circuksessa.

HEVISAURUS

* Monsteriyhtye Hevisaurus (ei siis Lordi!) täräyttää Hartolassa 4. toukokuuta, mutta orkesterin näkee lähiviikkoina myös monissa muissa kaupungeissa - muun muassa Espoossa, Oulussa ja Nivalassa. Lisää: www.hevisaurus.com


NINE INCH NAILS

* Ulkomaisia nimiäkin saapuu kulmille... Visuaalisestikin erittäin komeista keikoista tunnettu amerikkalaissuuruus Nine Inch Nails esiintyy Helsingin Hartwall-areenalla 8. toukokuuta. Ei kahta sanaa: tämä on koettava, sillä tästä tullaan puhumaan.
.

KORN

* Amerikkalaisen modernin metalin kova nimi Korn paiskaa hittikavalkadinsa Helsingin The Circuksessa 11. toukokuuta. Orkesterin edellinen Helsingin-keikka oli aivan loistava, eikä vähempään varmaankaan tarvitse tyytyä tälläkään kerralla.

Metallica (c) Universal Music

SONISPHERE: METALLICA + guests

* Kevään tapaus? Tietenkin Metallican, Slayerin, Danzigin, Gojiran, Ghostin ja Mastodonin tähdittämä Sonisphere. Hietaniemen uimarannalla on luvassa huikeaa meininkiä, kun Metallica tuo odotetun "By Request" -kiertueensa Helsinkiin. Metallican settilistan rakentumista voi seurata täällä: www.metallicabyrequest.com/results.php?s=42

MOKOMA

* Jos Sonisphere-päivässä ei ole tarpeeksi niin täysi-ikäiset voivat suunnata samana iltana Helsingin Tavastialle, jossa Mokoma soittaa läpi koko maineikkaan "Tämän maailman ruhtinaan hovi" -albuminsa vuodelta 2004. Tapaus saattaa olla ainutkertainen! Mikäli tämä kirjoitus oli mielestäsi kiinnostava, jaathan sen eteenpäin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin kautta? Jos sinulla on jotain aiheeseen liittyvää mielessäsi, kirjoita kommentti, niin saamme aiheen ympärille aikaan keskustelua. Tätä kirjoitusta saa vapaasti lainata ja siihen linkittää, kunhan vain muistat mainita lähteen.

Kategoriat: Timo musiikki

Tagit: keikat keikkakalenteri live Live metalli rock tapahtumat | Pysyvä linkki

Jaa tuote: