Uutuuslevyt 28.4.2014 – tsekkaa viisi ansiokasta uutuutta!



Insomnium: Shadows Of The Dying Sun

Insomnium: Shadows Of The Dying Sun

Vähän melankolisemman kesän soundtrack? Tässähän se on. Joensuulaislähtöinen Insomnium kiinnitti taannoin riveihinsä Omnium Gatherum -kitaristi Markus Vanhalan ja yhtyeen uuden kokoonpanon ensimmäinen studioalbumi on nyt kuultavissa. Eikä melodisen deathmetalin maailmanlaajuiseen kärkikaartiin kohonnut yhtye petä, vaikka "One For Sorrow" -mestariteoksen seuraajan kirjoittaminen on taatusti ollut haastavaa.

Tilaa omasi EMP:ltä!  

Brother Firetribe: Diamond In The Firepit

Brother Firetribe: Diamond In The Firepit

Vähän aurinkoisemman kesän soundtrack? Tässähän se on. Muun muassa Pekka Heinon (Leverage) ja Emppu Vuorisen (Nightwish) tähdittämä kovatasoinen hardrock-porukka Brother Firetribe palaa pitkältä tauolta sopivasti kesän alla ja fanien onkin syytä hymyillä leveästi, sillä "Diamond In The Firepit" -albumi pursuaa taatun tarttuvaa ja hyväntuulista AOR-vaikutteista hardrockia. On se kumma juttu, mutta Brother Firetriben matkassa alkaa aina hymyilyttää!

Tilaa omasi EMP:ltä!  

Devil You Know: The Beauty Of Destruction

Devil You Know: The Beauty Of Destruction

Entisen Killswitch Engage -laulaja Howard Jonesin uusi yhtye Devil You Know ei tuo modernin raskaan musiikin kentälle välttämättä mitään uutta ja erikoista, mutta entisen Machine Head -kitaristi Logan Maderin tuotannon alaisuudessa on syntynyt takuuvarmaa materiaalia. Metallijätti Nuclear Blastin kiinnittämä Devil You Know saapuu esiintymään myös Tuska-festivaalille, joten yhtyeeseen kannattaa tutustua saman tien.

Tilaa omasi EMP:ltä!  

Marty Friedman: Inferno

Marty Friedman: Inferno

Muun muassa Megadethin riveissä aikoinaan maukkaasti revitellyt Marty Friedman palaa levytyskantaan "Inferno"-kiekolla ja saapuu sopivasti myös Suomeen (Tampere 1.5. ja Helsinki 2.5.). "Inferno" ilmestyy vasta toukokuun lopulla, mutta ennakkomaistiaisten perusteella luvassa on aivan käsittämättömän huimaa kitaratulitusta. Jos tästä ei mene pää pyörälle niin sitten ei mistään!

Tilaa omasi EMP:ltä!  

Epica: The Quantum Enigma

Epica: The Quantum Enigma

Näyttävän Simone Simonsin tähdittämä Epica jatkaa raskaan sinfonisella linjalla tuoreella "The Quantum Enigma" -pitkäsoitolla. Näiden hollantilaisten kappaleet saattavat olla liian metallisia esimerkiksi Within Temptationin faneille, mutta se ei todellakaan kumoa sitä tosiseikkaa, että Epica jatkaa "The Quantum Enigmalla" niin sanotusti idioottivarmaa työskentelyä. Jos pidät varhaisemmasta Epicasta niin mitä luultavimmin tykkäät myös orkesterin tuoreesta hengentuotteesta.

Tilaa omasi EMP:ltä!

Mikäli tämä kirjoitus oli mielestäsi kiinnostava, jaathan sen eteenpäin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin kautta? Jos sinulla on jotain aiheeseen liittyvää mielessäsi, kirjoita kommentti, niin saamme aiheen ympärille aikaan keskustelua. Tätä kirjoitusta saa vapaasti lainata ja siihen linkittää, kunhan vain muistat mainita lähteen.

Kategoriat: musiikki Timo

Tagit: brother firetribe devil you know diamond in the firepit epica inferno insomnium marty friedman metalli rock shadows of the dying sun the beauty of destruction the quantum enigma Tuotteet uutuuslevyt | Pysyvä linkki

Jaa tuote: