Apokalyptinen tyyli eli maailma loppuu Myllypurossa

Apokalyptinen tyyli oli tapetilla pari vuotta sitten, kun Mad Max: Fury Road -elokuva ilmestyi. Itsehän olen sitä mieltä, että apokalyptinen tyyli on aina ajankohtainen, sillä maailmanloppu voi tulla ihan koska vain. Kannattaa siis aina olla pukeutunut tilaisuutta varten - puistossa lasten kanssa, koiran kanssa kävelyllä, kauppareissulla... Kokeilin lookia varten uutta tuttavuutta, merkkiä nimeltä Punk Rave.

Just chillin here, waiting for the world to end

Punk Rave

Löysin tosiaan ensin Instagramista ja myöhemmin EMP:n valikoimista itselleni uuden merkin nimeltä Punk Rave. Pikaisella tarkastuksella selvisi, että merkillä on aika makeita vaatteita, joiden tyyli vaihtelee steampunkista goottifiilikseen. Vaatteissa on paljon yksityiskohtia, solkia ja sen sellaisia. Merkin miesten mallistokin on aika kiva ja melkein tilasin miesten t-paidan, jossa on jonkinlainen rinta-harness-hässäkkä, mutta epäilin sen sopivuutta tälle rintavarustukselle. Niinpä lopulta päädyin kokeilemaan merkin pitkää mekkoa nimeltä Gothic Long Dress, sillä se vaikutti käytännöllisimmältä ja sellaiselta, että sille minulla olisi eniten käyttötilaisuuksia.

Mekon kangas on laadukasta trikoota, sellaista ei liian löysää tai ohutta mutta kuitenkin joustavaa kangasta. Yksityiskohdat on tehty huolella. Mekon huppu on hiippamallinen, mikä jakanee mielipiteet, mutta pitsivuori on ainakin aika hauska. Edessä ja takaa menee tuollaiset harsinpistomaiset yksityiskohdat tekonahkanauhasta.

Supersankari - todellinen apokalyptikko on aina valmiina kuin partiolainen

Tykkään mekon steampunk-fiiliksestä. Muutenkin olen viime aikoina tykännyt hupuista (no joo, olen aina tykännyt hupuista), tyyliin sopivasta kerroksellisuudesta ja esimerkiksi tässäkin mekossa olevista halkioista. Niitä tässä on yhteensä viisi - mukaanlukien edessä keskellä, joka ainakin minulla nousee niin korkealle, että siitä näkee haaravälin jos kunnolla katsoo. Mekon alle siis kantsii laittaa shortsit tai ainakin pitää muistaa pukea alushousut. Tosin kun otimme näitä kuvia, päätimme siskoni kanssa, että haaraväli on uusi rintavako. Show your V. Saako tämä teiltä kannatusta?

Mekkoon yhdistin verkkosukkikset ja nämä jo tutut Demonian kiilakorkokengät. Kengät ovat lempparit parin vuoden takaa. Tähän sopisi myös maiharit, jotka vielä korostaisivat lisää maailmanlopun fiilistä, mutta näin mukavilla kiilakoroillakin voisi varmasti ihan hyvin pärjätä post-apokalyptisessä maailmassa ja juosta pakoon zombeja. Toki maiharit voisivat olla inan käytännöllisemmät siinä hommassa.

Maailmanloppu on jo täällä

Siskoni Siperianhusky otti kuvat ja lainasi lapsiaan ja hoitokoiraansa rekvisiitaksi. Älkää siis murehtiko, en ole missään nimessä vaihtanut mäykkyjä paimenkoiriin! Vaikka tämä paimenkoira aika kiva ja lempeä olikin. Miljöön keksimme Huskyn kanssa melkein automaattisesti - mikä muka sopisi paremmin maailmanlopun meininkiin kuin Myllypuro? Oli aika hauskaa kuvailla Huskyn kanssa välillä niin, että minä olin mallina. Yleensä tykkään enemmän kuvien ottamisesta, vaikka sitä ei aina blogia katsoessa uskoisikaan.

Innostuimme Huskyn kanssa sen verran tästä aiheesta, että suunnittelimme steampunk-henkisiä kuvauksia. Ehkäpä siis apokalyptinen tyyli tekee paluun ja saatte nähdä lisää kevään tai kesän aikana!

Kategoriat: Ruki

Tagit: demonia goottihenkinen Kevaet Mad Max mekko post-apokalyptinen tyyli punk rave steampunk tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: