Dr Denim testauksessa - viimein farkut tälle pyllylle

Minulla on pyllyongelma. Tai oikeastaan pyllyni ei ole se ongelma, vaan kaikki maailman housut. Olen sen mallinen, että housut eivät yleensä sovi minulle. Ensinnäkin ne ovat aina liian pienet jo noin polvesta ylöspäin, sillä olen reitevä (miellän tämän reiden ja mahtavan yhdistelmäksi). Jos joskus löydän tarpeeksi isot farkut, että ne sopivat reisilleni, ne ovat aivan liian suuret vyötäröltä. Toiseksi ne jäävät liian matalalle, ja joudun aina kiskomaan niitä ylöspäin, etten paljastelisi butt cleavageani.

Luin jostain, että merkki nimeltä Dr Denim tekee farkkuja, jotka sopivat kaikille. Tämä kuitenkin unohtui minulta, kunnes huomasin, että EMP:n valikoimiin oli kyseinen Dr Denim löytänyt tiensä. Päätin siis kokeilla farkkuja, vieläpä tilaamalla, mikä on aina housujen sovituksen kannalta melko riskialtista.

Pylly sponsored by Dr Denim ja kaulassa tuttu Rogue and Wolfin kaulakoru

Dr Denim <3 Demonia

Päädyin malliin Moxy, sillä siinä oli korkein vyötärö. Ajattelin ihan aluksi tilata ehkä hieman tylsästi mustat farkut, sillä niille on aina tarvetta, mutta ajattelin, että jos merkki osoittautuu hyväksi, myös siniset houkuttelisivat.

Kun avasin paketin, olin purskahtaa nauruun. Farkut näyttivät noin koolta XS, vaikka olin tietysti tilannut isoimman koon eli XL:n. Ajattelin ensin, että jaaha, sama vanha juttu kuin aina farkkujen kanssa ja että annan farkut suosiolla pikkusiskolleni, mutta onneksi ystäväni sattui olemaan kylässä. Mainitsin hänelle harmistuksestani ja hän kysyi heti, että ovatko farkut Dr Denimit. Ne kuulemma näyttävät tosi pieniltä, mutta ovat päällä mitä parhaimmat. Tästä rohkaistuneena kokeilin housuja päälleni ja nehän venyivät aika mukavasti! Hieman kireät ne kyllä aluksi olivat, mutta nyt jo tuntuvat kuin toiselta iholta.

En oo badass, näytän vaan siltä

Parasta housuissa tosiaan on, että ne tulevat tosi korkealle ja todella hyvään paikkaan vyötäröä, juuri siihen ohuimmalle kohdalle. Aikaisemmin farkut ovat aina jääneet noin 2-5 cm sen alle ja sen johdosta niitä on saanut kiskoa oikealle paikalleen jatkuvasti. Nämä pysyvät kuin liimatut. Voitte katsoa kollaasista postauksen alussa tuon pyllykuvan - siitä näkyy melko hyvin, että vyötärölinja tulee kivasti jenkkisten yläpuolelle. Erittäin iso peukku siis näille! Kiitos Dr Denim.

Koska housut ovat melko pillimallia, mielestäni niihin sopivat massiiviset kengät. Demonian uudesta mallistosta poimitut tolppakorkoiset Assault 101:t sopivat housujen kanssa täydellisesti. Minulla on Demonialta jo muutamat kiilakorot, joten halusin kokeilla tätä tolppamalliakin. Kenkä on melko massiivinen ja ehkä vähän kulmikas verrattuna kiilamalliin, mutta nämä toimivat mielestäni jopa paremmin housujen kanssa. Kiilat ovat edelleen ykkösvalintani mekkojen ja hameiden kanssa käytettäväksi.

Demonia Assault 101

Tämä malli vastaa hyvin kokoaan, kuten Demonian muutkin kengät, mutta varpaille on ehkä hieman normaalia vähemmän tilaa - tämä voi johtua mallistakin. Minulla on melko leveät varpaat. Pukeminen on hieman hankalahkoa, sillä ennen kuin kengän saa jalkaansa, pitää avata remmit, nauhat ja vetskari, mutta lopputulos on kyllä niin tyylikäs, että pieni vaiva ei haittaa yhtään.

Tässä siis tämä semikeväinen asuni! Lyhyesti vielä tiivistys Dr Denimistä - kannattaa kokeilla, etenkin tätä Moxy-mallia. Tosin isoin koko on XL, ja sekään ei kovin iso ole (en mielestäni ole extra suuri, vaikka usein joudun tätä kokoa tilaamaan - tästä voisi kirjoittaa oman postauksensa), joten sinänsä harmi, että isommat pyllyt eivät merkistä pääse nauttimaan.

 

Kategoriat: Ruki

Tagit: arvio asukokonaisuus asusteet demonia dr denim farkut kaulakoru kengaet Korut the rogue + the wolf tolppakorko tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: