Fear is the path to the Dark Side

Minua ärsyttää. Olisi niin kiva olla jedi, mutta Dark Side on ominut kaikki hienot ja dramaattiset värit, kasvomaalaukset, naamiot ja huppuviitat. Ei siis voi mitään, on pakko liittyä Pimeälle puolelle. Varsinkin, kun sitten voi käyttää näin tyylikkäitä gangsta-lippiksiä.

Fear leads to anger

Hattu päähän

Aina, kun puen tämän Star Wars -lippiksen, päässäni alkaa soida Star Wars Gangsta Rap. Ai mikä, kysyvät noobit. No tämä tietenkin:

It's not the east or the west side - No, it's not

It's not the north or the south side

- No, it's not

It's the Dark Side

- You are correct

https://www.youtube.com/watch?v=493ljyoox6o

 

We got (the) Deathstar -kertsin vuoksi askel on aina vähän kevyempi Dark Side -lippis päässä. Tämä johtaa ajattelemaan, että ehkä Pimeällä puolella asiat eivät olekaan niin kamalasti, kuin leffoissa annetaan ymmärtää. Ehkä ne ovatkin jedi-propagandaa?? :O Star Wars -brändin hatut (joita on muuten jopa 14 kappaletta - SW on aika tuotteistettu leffa!) ovat aika Pimeä puoli -voittoisia, joten luulen, että en ole yksin teorioitteni kanssa.

Joka tapauksessa: hatut ja päähineet muuttavat ilmettä yllättävän nopeasti. Pidän hatuista. Isoista ja kesäisistä lierihatuista, olkihatuista, huopahatuista, lippiksistä, turbaaneista ja huiveista. Nyt olen erityisen tykästynyt näihin gangsta-lippiksiin, jotka aluksi näyttivät minusta todella urpoilta. Kyllä ne vieläkin vähän näyttävät, mutta sellasella coolilla tavalla. Tässä todiste siitä, miten erilaiselta sama ihminen voikaan näyttää, kun sen päähän iskee erilaisen asian:

Witch sidelta Dark sidelle

Toki täytyy ottaa huomioon myös tuo ekan kuvan Resting Bitch (Witch) Face ja toisen kuvan naama, joka muistuttaa erehdyttävästi lemppari-emojitani eli kuu-emojita.

Hattuja pohtiessani halusin kaivaa esille sellaisia vanhoja kuvia täältä EMP:n blogista, joissa päässäni on hattu - näette, että hattu on monelle tyylille se piste iin päälle tai hattu Rukin päälle. Kuvia on aika paljon, joten laitan ne tällaisina pienempinä versioina. Mutta tiedätte tän jutun, kuvat saa isommiksi klikkaamalla.

Ihan ensin tänä keväänä esittelemäni Pikachu-kalastajahattu. Tämä on niin överi, että se on mahtava!

Ysäri jatkaa voittokulkuaan

Toiseksi noita-postauksen leveälierinen huopahattu.

Seuraavaksi ihana superleveälierinen kesähattuni, joka ikävä kyllä jäi Barcelonaan hotellin uima-altaalle. RIP Rukin lempihattu :(

Sitten MEOW-tekstillä varustettu gangsta-lippis, joka oli ensimmäinen gangsta-lippikseni ikinä. Sitä saatte kiittää tästä villityksestäni. Meow.

Leikkikentän pahis

Tietysti käytän myös pipoja, etenkin seikkaillessani Tampereella.

Tietenkin myös huput ovat ihania, sekä irtoversioina että vaatteissa kiinni olevina.

Ja lisää pipoja, tällä kertaa ihan koto-Turussa.

Eikä sovi unohtaa tietenkään Nintendo-lippistä, joka on ystäväporukkani Rakettiryhmän tunnushattu. Nämä päässä matkasimme ympäri Eurooppaa.

Pretty in Nintendo

Huivit ovat yksi vakkariasusteistani. Ne pelastavat minkä tahansa päivän ja ovat kivan pirteitä. En tiedä ovatko ne varsinaisesti päähineitä, mutta jos niitä käyttää päässä, miksei.

Yksinkertaisen asun kruunaa normaalista poikkeava tukka

Parhaat päähineet yhdistävät!

Kuvitelkaas nnämä kuvat ilman hattuja - eivätkö jäisikin orvoiksi? Näiden lisäksi minulla on vielä vaikka minkälaisia päähineitä jemmassa. Osa odottaa kesää ja rantakelejä. Tahtoisin kyllä uuden tuollaisen megalierisen kesähatun! Se sopii minkä tahansa asun kanssa. Iso lierihattu ja aurinkolasit ovat kesällä ihan elintärkeitä, jos haluaa näyttää freesiltä aina ja ilman mitään meikkiä. Toki talvella pipotkin ovat elintärkeitä, paljon konkreettisemmalla tavalla.

Muistakaa pysyä Dark Sidella,

     

Kategoriat: Ruki

Tagit: fanittaminen fanituotteet gangsta hattu lippalakki lippis star wars star wars: the force awakens tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: