Letit päähän ja Leia-mekko ylle

Tilasin EMP:ltä innosta hihkuen Leian valkoisen hupullisen mekon heti, kun sen valikoimissa näin. Ajattelin kuitenkin, että kyseessä on nyt niin klassinen Leia-mekko, että kaikki olettavat minun cosplayaavan Leiaa aina, kun käytän sitä - siispä sille ei ehkä ole muuta käyttöä kuin kuvaukset. Olin kuitenkin väärässä, sillä kun laitoin Instagramiin kuvan itsestäni mekossa ja hashtagin #comingupnext, kaikki eivät heti edes tunnistaneet, mikä vaatekappale on kyseessä. Vaikka minulla siis oli hiukset leteillä ja leiamaisilla pampuloilla korvien yllä. Tämä on tietenkin hyvä juttu, koska mekko on niin kaunis, että haluaisin käyttää sitä muutenkin leimautumatta omituiseksi.

Where my Solo at

Fanita vaikka joka päivä

Kuten olen aiemminkin hehkuttanut, fanituotteiden monipuolisuus on saanut aikaiseksi sen, että fanittaa voi monin keinoin. Etenkin Her Universe -tuotteet ovat mielestäni ihania, sillä niiden avulla voi korotetaan keskiöön vahvoja naishahmoja, kuten aikaisemmin esittelemääni Buffya tai nyt Leiaa. Fanittaminen voi myös olla aika ovelaa ja faneja yhdistävää, sillä kaikista tuotteista ei esikuvaa aivan heti näe, etenkään, jos sarja tai elokuva ei ole tuttu. EMP:llä on muuten muutamia fanituotteita, joita saa vain EMP:ltä yksinoikeudella. Tämä mekko on yksi yksinoikeudella-tuotteista. Myös muita Star Wars -tuotteita kuuluu tähän kategoriaan.

Tilasin mekon XL-koossa, sillä ajattelin, että kangas ei ehkä jousta. Mekko on kuitenkin joustavaa ja hieman normaalia painavampaa kangasta, minkä ansiosta se sopii erilaisille vartaloille ja laskeutuu kivasti. XL oli silti hyvä valinta, sillä mekko saakin olla vähän rento - kuka nyt kaipaa vartalonmyötäisyyttä, kun pitää seikkailla avaruudessa! Valkoinen väri on hieman ongelmallinen, sillä alusvaatteiden pitää olla nuden sävyisiä, jotta ne eivät näy läpi. Mekko koostuu oikeastaan kahdesta osasta: päällä olevasta varsinaisesta mekosta sekä alla olevasta lyhyemmästä alusmekosta. Alusmekko hieman kuultaa mekon läpi, kuten alla olevassa kuvassa näkyykin.

Leia tarvitsee maiharit

Leia-mekko olisi oikeaoppisesti kaivannut kaverikseen vyötärölle vyötä, mutta en löytänyt oikein sopivaa omista varastoistani. Tämän vuoksi päätin mennä ilman, eikä vyötärön rypytyskään hullummalta näytä sellaisenaan. En oikeastaan lähtenyt edes cosplayaamaan Leiaa, mutta Leia-mekko kyllä vaati kaverikseen nuo klassiset pampulat. En oikeasti keksinyt mitään muuta kampausta! Minut on aivopesty pampuloihin. Sen sentään muutin, että laitoin hiukset päänmyötäisille ranskanleteille tuolla tavalla juurista alkaen, ihan vaan siksi, että otsatukkani olisi muuten ollut ongelma. Minulla on myös suhteellisen lyhyet hiukset, joten pampulani jäivät aika säälittäviin volyymeihin.

Wannabe Leia

Pelkoni leimautumisesta omituiseksi sai varmaankin alkunsa 30 Rock -sarjasta ja Liz Lemonista, joka pukeutui Leia-asuun välttääkseen jury dutyn. Onneksi kommentit Instagramissa todistivat pelkoni vääriksi!

https://www.youtube.com/watch?v=g2BsMSNfraQ

Nyt voin hyvillä mielin pukeutua mekkooni ehkä muutenkin, tosin ehkä pampulat jätän pois. Ehkä en piknikeille (ruohotahrat) tai festareille (muta), mutta johonkin siistiin tilaisuuteen, jossa en joudu pelkäämään valkoisen mekkoni puolesta. En ole tottunut valkoiseen!

Kategoriat: Ruki

Tagit: cosplay Elokuva fanittaminen fanituotteet leia princess leia star wars tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: