Resting Witch Face

Olen koko kesän kuolannut erilaisia noitatyylejä Instagramissa. Syksyn tullen päätin itsekin koittaa sellaista! Tyylikokeilun lopputulos olikin oikeastaan tosi kiva. Ehkä arkikäyttöstä jättäisin vihreä-mustat huulet pois, mutta muuten minun ei tarvinnut kuin yhdistellä jo omistamiani mustia vaatteita ja mennä vähän normaalia synkemmäksi meikin kanssa. Uusi vihreä otsatukkanikin sopi tyyliin täydellisesti!

Kuka sanoi, että noidilla pitää olla aina kissa?

Noitatyyli ei kuulu vain halloweeniin

Tykkään kaikenlaisista pukujuhlista  - siksi tykkään myös ideasta, että pieniä osia naamiaisista voisi ottaa arkikäyttöönkin. Syksyllä tyylini muuttuu muutenkin synkemmäksi ja tummaksi, joten täysin uusi juttu ei tämä Resting Witch Face minulle ole. Tähän asuun käytin vaatteita, joita käytän normaalistikin, mutta yhdisteltynä vähän synkemmäksi kokonaisuudeksi. Puin päälleni mustan kellohameen, pitkähihaisen mustan paidan, maiharit ja mustan lierihatun. Koska sekä hame että paita ovat kirpparilöytöjä, hattu lahja ja TUK:n kengät jo pari vuotta vanhat, tein teille blogihistorian ensimmäisen inpsis-vaatekollaasin!

Koirallisen bloggaajan elämä on vaikeaa!

Muuten mustaan asuun lisäsin itse väriä Kreepsville 666:n ihanalla kitsch-henkisellä silmämunalaukulla. Tämä on aivan ihana laukku, mutta en ole millään keksinyt sopivaa asua, jota käyttää sen kanssa. Nyt taisin keksiä! Silmämuna on niin huomiotaherättävä ja kirkkaan värinen, että sen kanssa on pakko käyttää asua, jonka kuosit ovat muuten rauhallisia. Paitsi väriltään, laukku sopii loistavasti myös teemaltaan asuun. Rakastan pukeutumisessakin pientä huumoria ja sitä, että ihmiset joutuvat katsomaan kahdesti, kun kuljen ohi. Tai siis minä katson heitä kahdesti, kolmella silmälläni.

Ah kitschiä!

Meikistä en halunnut tehdä liian raskasta, jotta en olisi ihan liian gootti. Tein huulimeikistä vahvan, ja tein silmiin vain sisärajauksen - jätin normaalisti käyttämäni eyelinerin kokonaan pois. Laitoin kuitenkin luomivakoon tummaa väriä ja jätin liikkuvan luomen vaaleaksi. Näin meikatessa naamasta tulee mielestäni vähän aavemaisen näköinen, mikä sopii hyvin hakemaani lookkiin.

Mä vannon, että teen näistä kynsistä muotia - olkaa hyvä! Tämän kynsihaarniskan olen esitellyt jo aiemmin ja nyt se on päässyt loppumaan - tässä kuitenkin samanhenkinen vaihtoehto!

Kuten kuvasta ehkä huomaatte, keksin ystäväni Lady Laiskiaisen kanssa maailman parhaan kynsimuodin: maalarikynnet! Yritimme pari lasia viiniä maisteltuamme tehdä vesimarmorointia kynsiini, mikä ei tietenkään onnistunut kuin Strömsössä. Lopputulos oli kuitenkin aika cool, ja siitä keksin, että tämän pitää tulla muotiin. Mikä olisikaan ihanampaa kuin punk-henkiset I-don't-even-kynnet, joihin ei tarvitse nähdä yhtään vaivaa? Ei mikään.

Mitä sanotte noitatyylistä? Yritin tyylikokeiluinokkuudestani huolimatta pitää lookin silti itselleni sopivana, missä onnistuin mielestäni hyvin. Meikki ei ole turhan tumma arkikäyttöönkään, mutta sopivasti vähän kummallinen.

Kategoriat: Ruki

Tagit: Alchemy Gothic kaesilaukku Korut kreepsville 666 maiharit Meikki meikkivinkit noita okkultismi pussy deluxe RED by EMP tuotteet urban classics Vive Maria Witch | Pysyvä linkki

Jaa tuote: