Teenage Mutant Ninja Turtles forever

Kun olin pieni, minulla oli muutama kasetti, joita kuuntelin ahkerasti. Satukasettien lisäksi mukana oli pari lastenlaulukasettiakin. Yksi oli Mikko Alatalon lastenlauluja, mutta ei puhuta siitä sen enempää. Toisella lauloi tuntematon mieslaulaja, ja kaksi lauluista kertoi teinimutanttininjakilpikonnista. Turtlesit olivat lapsena yksi lempparijutuistani, ja varastimme siskoni kanssa veljeni Leonardon (ja He-Manin) aina, kun hän oli koulussa.

Joskus sitä vaan pitää kääriytyä johonkin pehmeään mutta silti kovaan - vähän kuin kilppari! Tilasin haalarin XL-kokoisena, jotta sinne mahtuisi myös koirani Sir Vili. Sekä tietenkin jäätelövatsani, koska onesie-haalari päällä ei voi muuta kuin syödä litran jäätelöä.

Mitä on olla ninja?

Minulle ainoat oikeat Turtlesit ovat ne old school -piirretyt ja -sarjakuvat. En halunnut mennä katsomaan uusia TMNT-leffoja, vaikka niitä varmaan saakin kiittää nyt siitä, että Turtles-fanituotteita on saatavilla. Koska fanitan Turtlesien lisäksi myös onesie-haalareita, minun oli pakko saada tämä kirkkaanvihreä Turtles-onesie. Koska tukkanikin on nyt vihreä, soinnun hyvin yhteen tämän rentoiluasun kanssa. Mieheni He-Manin mielestä jopa liian hyvin ja hän mysteerisesti heittää sitä koko ajan pesuun. Käytän tätä myös lenkeillä ja kävin leffassakin tämän kanssa. Ehkä jonkinlainen interventio on paikallaan.

Ärsyttää vaan, että Rafael(lo) ei ole vihainen, kuten pitäisi!

Toisaalta tosiaan on aika ihanaa, että omia lapsuuden lempijuttuja on nyt tullut uudestaan joka paikkaan. Vähän se silti jotenkin ärsyttää! Ehkä eniten se, että niitä pitää aina jotenkin muuttaa ja muokata, ja sitten hipsterit eivät tajua mitään siitä alkuperäisestä hommasta. Mutta siitä pitää vaan päästä yli ja nauttia, että ylipäätään on mahdollsita pukea päälleen Turtles-onesie. Ei tällaisesta luksuksesta olisi voinut edes haaveilla silloin joskus, kun kuuntelin piraattiteinimutanttilauluja.

Löysin muuten tämän kasetin muuten tässä vähän aikaa sitten Youtubesta! Juuri sitä legendaarisinta Turtles-biisiä en löytänyt, mutta toisiksi legendaarisimman kyllä. Laulajan nimi on Sakari Wirta ja kappale on Mitä on olla ninja? Lisäksi kannattaa tsekata samalta kasetilta löytyvät Mä olen viinirypäle, Tanssii pikku gaselli, Bart Simpson kesälomalla ja Bart Simpsonin skeittiboogie. Ihan kultaista kamaa. Kasetin tekijä ei varmaan ole paljoa tekijänoikeuksia miettinyt lauluja rustatessaan.

https://www.youtube.com/watch?v=GkrFvuGDX3U

Sitä legendaarisinta Turtles-biisiä jäin kyllä kaipaamaan. Muistan vieläkin ne sanat, ja koska ne ovat niin mielettömän uskomattomat, laitan ne nyt tähän. Jospa joku teistä lukijoista tietäisi, miten pääsen lauluun käsiksi!

Leonardo, Donatello,

Michelangelo ja Rafaello

- ketä mitä häh?

Teiniii-mutanttiiii-sankariiii-kilpikonniiii

ei silti konnii

vaan kilpikonnii

se vasta on niin

valtaisa onni

Ei tulleet mistään

vain viemäristä (:D)

Sen teki geeli

nääs mutageeni

 

Neljän teinisankarinkin haltuun

taisto ankarinkin

päättyy aina alle minuutin

Päälle kilpikonnasakki puskee

puuttuukohan pakki?

Rohkeimmat he ovat kuitenkin.

Laulun mahtavuudesta kertoo kyllä se, että olen kuunnellut sitä alle kouluikäisenä ja muistan vieläkin sanat! Toki minulla on mahtava laulunsanamuisti, mutta silti. Kuka muuten oli teidän lempparinne? Minä tykkäsin Leonardosta, mutta se saattaa johtua siitä, että se oli ainoa Turtles-lelu, joka meillä silloin oli. Tai ehkä myöhemmin veljeni saattoikin saada Michelangelon myös, en ole ihan varma.

Leonardo, Michelangelo, Donatello ja Rafael(lo) - ketä mitä häh?

Päätin, että jaan tämän blogitekstin PTFU:n FB-sivulla ja jos siitä tykkää 100 ihmistä, menen seuraavana päivänä tämä Turtles-onesie päälläni töihin. Ihan vaan koska voin. Epäilen, että työkaverini eivät edes huomaa mitään! Nyt menen tästä nauttimaan pitsaa kermavaahdolla ja odottelen jännittyneenä, joudunko (saanko) mennä huomenna täysvihreänä töihin.

Kategoriat: Ruki

Tagit: fanittaminen fanituotteet haalari onesie onesie-haalari Teenage Mutant Ninja Turtles TMNT tuotteet Turtles Turtlesit | Pysyvä linkki

Jaa tuote: