Vaihto- ja palautusoikeus

Haluamme asiakkaidemme olevan täysin tyytyväisiä tilattuihin tuotteisiin, joten tarjoamme kaikille tuotteille 30 päivän täyden vaihto- ja palautusoikeuden  (Backstage Club jäsenillämme on käytössä 100 päivän palautusoikeus). Sinulla on siis oikeus perua tilauksesi, vaihtaa tuotteita korvaaviin tuotteisiin tai palauttaa tuotteita ilman erillistä syytä 30 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta laskien.

Palautus on sinulle ILMAINEN, kun käytät asiakaspalautusosoitetta:
ASIAKASPALAUTUS
PALAUTUSTUNNUS 614303
EMP.fi
PL 35
80101 Joensuu

Sinun tulee palauttaa tuotteet sekä tilauksesi mukana saamasi palautuskaavake meille täytettynä 30 päivän määräajan sisällä tilauksesi vastaanottamisesta. Muistathan, että tilauksen noutamatta jättäminen EI ole sama asia kuin tilauksen palauttaminen. Mikäli päätät jättää tilauksesi noutamatta, tulee sinun ilmoittaa siitä meille sähköpostitse tai kirjeellä postitse. Pyydämme huomioimaan, että jokainen noutamaton tilaus aiheuttaa meille lähettämisen ja palautuksen postikuluina sekä tilauksen käsittelykuluina n. 20 euron kustannukset, joten toivomme sinun noutavan tilauksen.

Jos haluat vaihtaa palauttamiasi tuotteita korvaaviin tuotteisiin, toimitamme vaihtotuotteet sinulle veloituksetta. Mikäli haluat palauttamistasi tuotteista rahasi takaisin, maksamme hyvityksen tilillesi normaalisti 2-4 arkipäivän sisällä palautuksen käsittelystä laskien.

Olet vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alenemisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lue ja täytä tilauksesi mukana saamasi palautuskaavake huolellisesti (löydät palautuskaavakkeen myös täältä ja lähetä se palautuksesi mukana meille. Tällöin palautus sujuu ilman ongelmia ja voimme käsitellä palautuksesi nopeasti.

Muista ehdottomasti pyytää Postista kuitti palautuksestasi. Tällöin palautuslähetyksesi on mahdollisen katoamistapauksen sattuessa Postin vastuulla. HUOM! Ilman kuittia emme voi ottaa minkäänlaista vastuuta mahdollisesta palautuslähetyksen katoamisesta.

Pestyjä, käytettyjä tai muunneltuja tuotteita ei voi palauttaa/vaihtaa. Pidä siis huoli, että tuotteet ovat uutta vastaavassa kunnossa. Jos tuotteissa on esimerkiksi lemmikkieläimen karvoja, emme voi hyväksyä palautusta/vaihtoa. Palauta tuotteet aina alkuperäisissä pakkauksissa, ja jos kyseessä on useamman tuotteen setti, palauta aina kaikki settiin kuuluvat tuotteet.

Seuraavia tuotteita ei voi palauttaa/vaihtaa, mikäli kutistekalvo tai sinetti on poistettu:

 • CD:t, LP:t, DVD:t, Bly-ray:t videot, audiokasetit tai ohjelmistot.
 • Suljetuissa pakkauksissa toimitettavat tuotteet, joita ei voi palauttaa terveys-, turvallisuus- tai hygieniasyistä johtuen, mikäli pakkaus on avattu (esim. lävistykset, korvakorut, piilolinssit).

Seuraavilla tuotteilla ei ole vaihto-/palautusoikeutta:

 • Liput (esim. konsertit ja festivaalit).
 • Kaupanpäälliset.
 • Omien toiveidesi mukaan valmistetut tai muokatut tuotteet.
 • Alusvaatteet ja uima-asut, mikäli niitä on käytetty. Tuotteita voi sovittaa, mutta ei käyttää. Sovittaminen tulee tehdä niin, etteivät tuotteet likaannu ja niiden hygieenisyys vaarannu.
 • Yllätyssetit/yllätystuotteet - mikäli toimitettavan tuotteen väri, muoto tai muu ominaisuus perustuu sattumanvaraisuuteen, ei tuotteella ole vaihto-/palautusoikeutta, paitsi jos tuote on viallinen.

TÄRKEÄÄ!

 • Tarkasta aina tilaamasi tuotteet (avaa myös mahdolliset pakkaukset) HETI ne vastaanotettuasi. Tällöin voit tehdä välittömästi reklamaation mahdollisista toimitusvirheistä tai hajonneista tuotteista.
 • Sovita tilaamasi vaatteet välittömästi ne vastaanotettuasi.
 • Jos palautat tuotteita maksutavalla Klarna-lasku, teemme muutokset laskullesi palautuksen saatuamme ja saat päivitetyn laskun sähköpostiisi. Maksa tilaus päivitetyn laskun mukaan.
 • Lue vaatteiden hoito-/pesuohjeet huolellisesti ja noudata niitä. Vastoin ohjeita pestyillä tuotteilla ei ole vaihto-/ palautusoikeutta. Löydät vaatteiden pesumerkinnät itse tuotteessa olevasta hoito-ohjeesta ja usein myös tuotteen infosivulta verkkokaupastamme. Mikäli et ole varma mitä merkinnät tarkoittavat tai merkintöjä ei löydy, ota meihin yhteyttä tai etsi lisätietoa internetistä.
 • Älä palauta tuotteita meille esimerkiksi matkahuollon kautta jälkivaatimuksena! Kaikki palautukset tulee tehdä Postin kautta käyttäen yllä kerrottua asiakaspalautusosoitetta, jolloin palautus on sinulle ILMAINEN.
 • Vaihtotilaukset toimitetaan aina normaalina postipakettina (ei kotiinkuljetusta).
 • Mikäli asiakas jättää noutamatta useamman tilauksen, pidätämme oikeuden vaatia tulevista tilauksista etukäteismaksua tai olla enää lähettämättä asiakkaalle tilauksia. Tämä koskee myös noutamattomia tilauksia, joista asiakas on ilmoittanut meille etukäteen.

Mikäli olet eri mieltä palautusehtojen tulkinnasta tilauksesi kohdalla, pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyrimme aina ratkaisemaan riitatilanteet molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Mikäli yhteisymmärrykseen ei päästä, on sinulla mahdollisuus viedä asia kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Tutustu kuluttajariitalautakunnan valituksen teko -ohjeisiin.

Euroopan komissio on 15. helmikuuta 2016 lähtien tarjonnut verkkosovelluksen sellaisten kuluttajariitojen ratkaisemiseen, jotka liittyvät verkossa tehtyihin myynti- tai palvelusopimuksiin Euroopan unionin alueella asuvan kuluttajan ja Euroopan unionin alueella toimivan yrittäjän välillä. OS-alusta löytyy täältä: http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Malliperuuttamislomake
- Vastaanottaja: EMP.fi, PL 35, 80101 Joensuu, asiakaspalvelu@emp.fi
-Ilmoitan/Ilmoitamme (*), että haluan/haluamme (*) peruuttaa tekemäni/tekemämme (*) sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista (*) / seuraavan palvelun suorittamista (*):
- Tilauspäivä (*)/Vastaanottopäivä (*)
- Kuluttajan nimi (*) / Kuluttajien nimet (*)
- Kuluttajan osoite (*) / Kuluttajien osoitteet (*)
- Kuluttajan allekirjoitus (*) / Kuluttajien allekirjoitukset (*) (allekirjoitus tarvitaan vain jos lomake täytetään paperimuodossa)
- Päiväys
_____________________________
(*)  Valitse vain tarpeellinen vaihtoehto ja jätä ylimääräiset pois.