Alennuskampanja: Nyt saat -10% kaikkien tuotteiden hinnoista!

Alennuskampanja: Nyt saat -10% kaikkien tuotteiden hinnoista!

Kevätkuvastomme online-versio julkaistaan ensi viikon lopulla ja painettu kuvasto toimitetaan asiakkaille helmikuun puolessa välissä. Kuvaston julkaisun alla on verkkokauppamme tuotevalikoimaan lisätty lukematon määrä uutuustuotteita ja lisää tulee jatkuvasti.

Halusimme muistaa asiakkaitamme kuvaston julkaisun alla alennuskampanjalla, jossa kaikista tilatuista tuotteista (KYLLÄ, myös jo valmiiksi alehintaisista tuotteista) annetaan 10% alennus. Nyt on siis hieno mahdollisuus tutustua tulevan kevätkuvastomme uutuustuotteisiin ja säästää! Käytä tilauksesi yhteydessä kampanjakoodi KEVATALE14, niin vähennämme tilattujen tuotteiden arvosta 10%!

(Kampanja on voimassa 26.1.-2.2.2014 ja käytettävissä vain EMP.fi-verkkokaupassa. Tätä alennusta ei voi yhdistää 27.1.-16.2.2014 käynnissä olevaan uusasiakkaiden 10% alennukseen.)

Tässä alla pari vinkkiä uutuuksien joukosta. Tutustu koko valikoimaan EMP.fi-verkkokaupassamme ja käytä 10% alennus hyödyksesi!

EMP Black Premium - naisten farkut &  paljon muita uutuuksia

Omalta EMP Black Premium -merkiltämme on saatu valikoimaan todella paljon upeita uutuustuotteita. Erityisen ylpeitä olemme malliston laajentuneesta naisten housujen valikoimasta, jossa ulkonäkö, laatu ja hinta ovat kaikki kohdallaan!

Tsekkaa alla esitellyt uutuudet sekä kaikki muut EMP Black Premium -valikoiman tuotteet täältä!

EMP Black Premium - Ava - naisten housut (tuotenro. 271770)

EMP Black Premium - Grace - naisten farkut (tuotenro. 271775)

EMP Black Premium - Roses - naisten farkut (tuotenro. 270130)

  Urban Classics - perusvaatetusta ulkonäköä unohtamatta Urban Classics on jo pitkään ollut yksi suosituimmista perusvaatetusta tarjoavista merkeistämme, eikä tähän ainakaan näiden uutuuksien valossa ole tulossa muutosta! Jos pidät hillitymmästä tyylistä, löytyy valikoimasta reilusti perinteisiä värejä ja leikkauksia, mutta myös räväkämpää vaatetusta hakeville on tarjolla kaikenlaista mukavaa. Vai mitä sanot esimerkiksi kuvan neonvihreästä naisten puserosta?

Löydät kuvien esimerkit ja muut Urban Classics -tuotteet täältä!

Urban Classics - Venekaula-aukollinen Paita - Naisten pusero (tuotenro. 270851)

Urban Classics - Hupullinen Farkkutakki (tuotenro. 270445)

Urban Classics - 3/4-hihainen Vetoketjuhuppari - naisten vetoketjuhuppari (tuotenro. 270858)

Mikäli kirjoitus oli mielestäsi kiinnostava, jaathan sen eteenpäin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin kautta? Jos sinulla on jotain aiheeseen liittyvää mielessäsi, kirjoita kommentti, niin saamme aiheen ympärille aikaan keskustelua. Tätä kirjoitusta saa vapaasti lainata ja siihen linkittää, kunhan vain muistat mainita lähteen.

Kategoriat: Julius emp_ja_verkkokauppa EMP

Tagit: alennus alennuskampanja alennuskoodi | Pysyvä linkki

Jaa tuote: