EMP-kisa - Voita Ford Focus tai liput “70.000 Tons of Metal 2014” -risteilylle!

Voita auto tai Karibian risteily.

Jos kilpailun palkintoina on auto, Karibian risteily ja 50 kpl 50 € EMP-lahjakortteja, voidaanko puhua jo megakisasta? Mielestämme "kyllä", joten meillä EMP:llä on nyt siis käynnissä todellinen MEGAKISA!

Olemme aina olleet aktiivisia kilpailujen suhteen ja meillä on ennenkin ollut hienoja kisoja, joissa on palkintoina jaettu esimerkiksi matka Rammsteinin keikalle Saksaan, monen sadan euron arvosta EMP-lahjakortteja sekä Washburn-kitara. Nyt on tarjolla kuitenkin jotain aivan omaa luokkaansa, sillä palkintoina on:

1. palkinto: Ford Focus –henkilöauto EMP-designilla.

1. palkinto:

Musta, 5-ovinen Ford Focus –henkilöauto EMP-designilla. Autossa on lukkiutumattomat jarrut (ABS), Elektroninen jarruvoiman jako (EBD), ESP-ajonhallintajärjestelmä, kahdeksan kaiuttimen audiojärjestelmä, “hands-free”- sekä Ford SYNC –järjestelmät, parkkeerausavustus ja paljon muuta mukavaa.

2. palkinto: Kahden hengen matka “70.000 Tons of Metal” –risteilylle.

2. palkinto: Kahden hengen matka “70.000 Tons of Metal” -risteilylle 27.-31. tammikuuta 2014. Maailman suurin metalliristeily seilaa Karibialla neljättä kertaa ja nyt SINULLA on mahdollisuus päästä mukaan nauttimaan 40 huippubändin musiikista 2000 raskaan musiikin ystävän seurassa. Palkintoon kuuluu myös kahden hengen lennot (Suomi-USA-Suomi), Suomen sisäiset matkat sekä yhden yön hotellimajoitus USAan saavuttaessa. 3. palkinto: 50 kpl 50€ arvoisia lahjakortteja EMP-verkkokauppaan! 50 eurollahan saa vaikka mitä kivaa, kuten esimerkiksi naisten EMP Rock Rebel "Lace Skull" pitkähihaisen paidan, Branditin miesten Walton-vetoketjuhupparin tai Nightwishin "Showtime, storytime" -julkaisun erikoisversion (joka on muuten myynnissä VAIN meillä EMP:llä).

Kuinka näiden palkintojen arvontaan sitten osallistutaan? Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki 18.10.-22.12.2013 välisenä aikana EMP:ltä tilauksen tehneet, vähintään 18-vuotiaat luonnolliset henkilöt, jotka asuvat jossakin seuraavista maista: Suomi, Saksa, Tanska, Espanja, Slovakia, Tšekki, Itävalta, Luxemburg, Liechtenstein tai Sveitsi. Palkinnot arvotaan siis kaikkien edellä mainittujen maiden osallistujien kesken, joten (kaikki) palkinnot eivät välttämättä osu suomalaisille asiakkaille (toivotaan kuitenkin, että joko auto tai Karibian risteily saadaan Suomeen!).

EMP maksaa palkinnoista tarvittavan arpajaisveron sekä mahdolliset muut verot (esimerkiksi pääpalkinnon kohdalla autoveron), joten palkinnot ovat siis voittajille verottomia. Lisätietoa kilpailusta löydät osoitteesta www.emp.fi/win13.

Tervetuloa tekemään tilaus EMP.fi-verkkokauppaan! Onnea kisaan!!!

Mikäli kirjoitus oli mielestäsi kiinnostava, jaathan sen eteenpäin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin kautta? Jos sinulla on jotain aiheeseen liittyvää mielessäsi, kirjoita kommentti, niin saamme aiheen ympärille aikaan keskustelua. Tätä kirjoitusta saa vapaasti lainata ja siihen linkittää, kunhan vain muistat mainita lähteen.

Kategoriat: Julius emp_ja_verkkokauppa EMP

Tagit: 70.000 Tons of Metal arvonta ford focus karibian risteily kilpailu kisa nettikisa voita | Pysyvä linkki

Jaa tuote: