EMP:n TV-mainos SubTV ja MTV3 Max -kanavilla!

No niin, tänään se nyt sitten alkaa - EMP:n ensimmäinen TV-mainoskampanja! EMP-mainos tulee pyörimään SubTV- ja MTV3 MAX -kanavilla 27.1.-16.2.2014 välisenä aikana. Lisäksi mainos näkyy IL-TV:ssä ja Youtubessa.

Kuten näet, poikkeaa mainoksemme "hieman" keskiverto TV-spotista. Tämä on tarkoituskin ja toivomme mainoksen herättävän mukavasti huomiota. Toivomme myös sinulta apua mainoksen levittämiseen, joten olethan ystävällinen ja jaat sen Facebookissa, Twitterissä, Google+:ssa tai mitä kanavia nyt satutkin käyttämään. Jokainen uusi videon katsoja on meille tärkeä, joten kiitos jo etukäteen!

Mainoksen yhteydessä starttaa myös uusille asiakkaille suunnattu alennuskampanja, jossa kaikki uudet EMP-asiakkaat saavat ensimmäisestä tilauksestaan automaattisesti 10% alennuksen. Nyt on siis loistava tilaisuus tutustua EMP:n tarjontaan ja tehdä ensimmäinen tilaus!

Vanhemmat asiakkaamme saattavat tietenkin ihmetellä miksi alennus annetaan vain uusille asiakkaille... Ei hätää, muistamme tietenkin myös jo aikaisemmin EMP:ltä tilanneita, sillä 2.2.2014 asti voit käyttää tilauksessasi alennuskoodin KEVATALE14, jolla saat tilattujen tuotteiden hinnoista -10%!

Hyvää on siis tarjolla KAIKILLE! Tervetuloa ostoksille EMP.fi-verkkokauppaan!!! - Molemmat kampanjat ovat voimassa vain EMP.fi-verkkokaupassa. - Kampanjoita ei voi yhdistää, eli voit siis käyttää vain toisen kampanjan edun.

Mikäli kirjoitus oli mielestäsi kiinnostava, jaathan sen eteenpäin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin kautta? Jos sinulla on jotain aiheeseen liittyvää mielessäsi, kirjoita kommentti, niin saamme aiheen ympärille aikaan keskustelua. Tätä kirjoitusta saa vapaasti lainata ja siihen linkittää, kunhan vain muistat mainita lähteen.

Kategoriat: Julius emp_ja_verkkokauppa EMP

Tagit: alennuskampanja rock tv-mainos | Pysyvä linkki

Jaa tuote: