Backstage Club - ilmainen toimitus ja muut jäsenedut

Nyt se on täällä - EMP Backstage Club! Mikä on Backstage Club?, saatat oikeutetusti kysyä. Käydäänpä siis nyt läpi mitä tämä törkeän hieno uutuus pitää sisällään.

Backstage Club -jäsenyyden voi hankkia kuka tahansa EMP:n asiakas, jolla on asiakastili verkkokaupassamme. Jäsenet saavat käyttöönsä mahtavia jäsenetuja, jotka tekevät ostoksien tekemisestä EMP.fi-verkkokaupassa entistä mukavampaa - ja mikä parasta, myös edullisempaa!

Mitkä ovat Backstage Clubin tarjoamat edut?

1) Saat KAIKKI tilauksesi ilman postikuluja. Kyllä, luit aivan oikein. Jäsenille tilausten postikulut ovat 0 euroa! 2) Saat tilauksesi arvosta riippuen tilauksiisi mukaan hienoja kaupanpäällisiä. Kaupanpäälliset muuttuvat aika-ajoin. 3) Pääset osallistumaan erikoiskilpailuihin, joissa on jaossa mahtavia palkintoja - VIP-lippuja, tuotepalkintoja ja paljon muuta. 4) Saat oikeuden ostaa monia yksinoikeustuotteitamme ennen muita asiakkaita. Näin ollen pääset käsiksi upeisiin uutuuksiin ja varmistat niiden saatavuuden. 5) Kun hankit jäsenyyden, saat aivan ensimmäiseksi jäsenlahjan, joka sisältää lahjaboksin, Backstage-passin, VIP-rannekenauhan ja avaimenperän. Avaimenperän takaa löytyvä aktivointikoodi on pääsylippusi verkkokaupan Backstage Club -osioon. 6) 100 päivän palautusoikeus. Normaalisti tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus, mutta jäsenenä voit palauttaa tuotteita jopa 100 päivän ajan. (Tuotteiden täytyy tietenkin olla uutta vastaavassa kunnossa)

Paljonko Backstage Club -jäsenyys maksaa?

Saat kaikki jäsenedut vuodeksi käyttöösi hintaan 19,95 euroa. Tehdäänpä pari yksinkertaista laskelmaa, jotka paljastavat jäsenyyden mahtavuuden jo pelkkien llmaisten postikulujen valossa.

Normaalisti postikulumme ovat tilauksen koosta riippumatta 7,95 euroa. Jos teet vuoden aikana edes kolme tilausta, säästät jäsenenä postikuluina 3,00 euroa. Jos teet vuoden aikana esimerkiksi kuusi tilausta, säästät 27,45 euroa. Tämän säästön päälle saat vielä kaikki muut jäsenedut, joten mielenkiintosi heräsi varmaankin viimeistään nyt?!

Kuinka hankin Backstage Club -jäsenyyden?

Voit liittyä Backstage Clubiin tilaamalla jäsenyyden täältä. Kun tilaat jäsenyyden lähetämme sinulle postissa jäsenlahjan, jonka mukana tulevan avaimenperän takaa löydät aktivointikoodin. Anna tämä aktivointikoodi verkkokauppamme Backstage Club -osiossa ja pääset käsiksi kaikkiin etuihin. Toimitamme jäsenlahjan sinulle tietenkin ilman postikuluja ja voit tilata jäsenlahjan mukana myös muita tuotteita. Saat siis ilmaiset postikulut käyttöösi heti ensimmäisestä tilauksestasi lähtien!

Toivomme Backstage Club -jäsenten liittyvän mukaan salaiseen Facebook-ryhmään, jonka kautta jaamme tietoa erikoiskilpailuista, uutuustuotteita (joita jäsenet voivat tilata ennen muita asiakkaita) ja muista tärkeistä asioista. Kuulumalla ryhmään saat tiedon kaikista eduista nopeasti.

Toivotamme kaikki asiakkaamme lämpimästi tervetulleiksi Backstage Clubiin!!!

https://www.youtube.com/watch?v=5WeRtQpPl_E

Mikäli tämä kirjoitus oli mielestäsi kiinnostava, jaathan sen eteenpäin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin kautta? Jos sinulla on jotain aiheeseen liittyvää mielessäsi, kirjoita kommentti, niin saamme aiheen ympärille aikaan keskustelua. Tätä kirjoitusta saa vapaasti lainata ja siihen linkittää, kunhan vain muistat mainita lähteen.

Kategoriat: Julius emp_ja_verkkokauppa Verkkokauppa

Tagit: backstage club ilmainen toimitus postikulut 0 vaatteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: